15 Kasım 2008 Cumartesi

''EL CLASSİCO - EL HÜSRAN'' -2-gs'nin kızlarını evlerinde ezdik.58-66

Bayan Basketbolcularımız ağızlarından salyalar akarak ,
kudurmuş vaziyette
maç boyunca küfür eden
yaratıkların bulunduğu Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor

Salonunda gs'yi eze eze,bağırta bağırta,ağlata ağlata yendi.58-66


TEBRİKLER KRALİÇELER BÜYÜKSÜNÜZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



TBBL'de Haftanın Derbisinde Gülen Taraf Fenerbahçe (58-66)

15.11.2008 17:04

TBBL'de sezonun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadeleden Fenerbahçe 58-66'lık skorla galip ayrıldı.



TBBL'de sezonun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı, özellikle son anları kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçtan Fenerbahçe 58-66'lık skorla galip ayrılarak yenilgisizliğini ve liderliğini sürdürdü.

Maça Seimone Augustus’un sayıları ile başlayan Galatasaray’a, Fenerbahçe de Matee Ajavon ile cevap verdi. Marina Kress ile skoru 6-2’ye taşıyan Galatasaray karşısında ilk dakikalarda Esmeral Tunçluer ile etkili olan Sarı Lacivertli ekip, skora dengeyi getirdi (6-6). İlk periyotta her iki takım da savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyarken, skor üretmekte zorlandılar ve 5. dakika 7-6 Galatasaray üstünlüğünde geçildi. Sutton Brown’un turnikesi ile skoru 7-8’e getiren Fenerbahçe, Matee Ajavon ve Nicole Powell ile de skor üreterek periyodun son 3 dakikasına 7-12 önde girdi. Rakibi karşısında sert savunmasını sürdüren Fenerbahçe, Nevriye Yılmaz ve Matee Ajavon ile rakip potada sayılar bulmaya devam etti ve ilk periyodu 13-17 önde tamamladı.

İkinci periyoda Nicole Powell’ın sayısı ile başlayan Sarı Lacivertlilere, Galatasaray da Mc Williams ile cevap verdi. Yasemin Horasan’ın üçlüğü ile farkı 1 sayıya indiren Galatasaray (18-19), Sutton Brown’un sayısına engel olamadı. Her iki takımın da karşılıklı basketleri ile devam eden maçta 12. dakika 20-21 Fenerbahçe üstünlüğünde geçildi. Bu dakikadan sonra Emilie Gomis ve Esmeral Tunçluer ile skor üreten konuk ekip 6 sayılık farkla ulaştı (20-26). Tuğba Palazoğlu’nun turnikesi ile farkın daha fazla açılmasına izin vermeyen Galatasaray devrenin son 5 dakikasına girilirken skoru 26-29’a taşıdı. Bu dakikadan sonra özellikle Nevriye Yılmaz ile etkili olan Fenerbahçe, Sutton Brown’un da katkısı ile 6-0’lık bir seri yakalayarak devrenin son 2 dakikasına 26-35 önde girdi. Esra Şencebe’nin üçlüğü ile skordaki suskunluğunu bozan evsahibi ekip, Mc Williams ile farkı 4 sayıya (31-35) indirse de, devrenin bitimine 7 saniye kala Esmeral Tunçluer ile üç sayılık basket kaydeden Fenerbahçe, ilk 20 dakikayı 31-38 önde tamamlayan taraf oldu.

Maçın ikinci devresine Esra Şencebe’nin sayısı ile başlayan rakibine, Matee Ajavon ile hemen cevap veren Fenerbahçe, Sutton Brown, Nicole Powell ve Nevriye Yılmaz ile 8-0’lık bir seri yakaladı ve skoru 33-46 yaparak farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Esra Şencebe’nin sayısına Esmeral Tunçluer’in üçlüğü ile cevap veren Fenerbahçe, maçta 24. dakika geride kalırken, Matee Ajavon ile de skoru 35-51’e taşıdı. Nevriye Yılmaz’ın sayısı ile farkı 18 sayıya (35-53) çıkartan Fenerbahçe karşısında skor üretmekte zorlanan Galatasaray, Esra Şencebe’nin üçlüğü ile periyodun bitimine 5 dakika kala skoru 38-53 yaptı. Seimone Augustus ile farkı 13 sayıya kadar indiren Galatasaray, Seimone Augustus ve Mc Wiliams ile etkili olmaya devam ederek periyodun bitimine 3:18 dakika kala skoru 42-53’e taşıdı. Rakibinin farkı daha fazla azaltmasına izin vermeyen Fenerbahçe, günün başarılı ismi Matee Ajavon ile skoru 42-55’e getirdi. Üçüncü periyodun sonlarına doğru özellikle Seimone Augustus ve Mc Williams ile çok etkili olan Galatasaray, bu oyuncularının üst üste bulduğu sayılarla farkı eritmeye devam etti ve periyodun son dakikasına 48-55 geride girdi.

Maçın final periyoduna Matee Ajavon’un sayısı ile başlanırken, periyodun ilk dakikalarında her iki takım da skor üretmekte zorlandılar ve karşılıklı sayılar kaçırdılar. Periyodun ilk 3 dakikası içinde Fenerbahçe sadece 2 sayı bulabilirken, Galatasaray ise skor üretemedi ve son 7 dakikaya 48-57 Sarı Lacivertlilerin üstünlüğünde girildi. Yaklaşık 4 dakika boyunca Galatasaray skor üretemezken, Fenerbahçe Esmeral Tunçluer’in serbest atış sayıları ile skoru 48-59’a getirerek farkı yeniden çift haneli rakamlara taşıdı. Periyottaki ilk sayısını Tuğba Palazoğlu’nun üçlüğü ile bitime 6 dakika kala bulan Galatasaray, Sesimone Augustus’un sayısı ile de bitime 5 dakika kala farkı 6 sayıya kadar indirdi (53-59). Sutton Brown’un serbest atış sayısı ile maçın son 4 dakikasına 53-60 önde giren Fenerbahçe, Esmeral Tunçluer’in üçlüğü ile de farkı yeniden 10 sayıya (53-63) çıkardı. Maçta son 3 dakikaya girilirken Seimone Augustus’un üçlüğü ile Galatasaray farkı 7 sayıya indirirken (56-63), 1.5 dakika boyunca her iki takım da skor üretemedi ve son 1:32 dakikaya da 56-63 Fenerbahçe üstünlüğünde girildi. Işıl Alben’in turnike basketi ile son dakikaya girilirken Fenerbahçe potasında bir kez daha sayı bulan Galatasaray karşısında, Matee Ajavon ile iki serbest atıştan yararlanan Fenerbahçe skoru 58-65 yaparak maçın son 30 saniyesine önde girdi. Son saniyeler içinde de Sarı Kırmızılılar farkı eritmeyi başaramadılar ve maçtan Fenerbahçe 58-66’lık skorla galip ayrıldı.


SALON: Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu

HAKEMLER: Rüştü Nuran, Turgut Işık

GALATASARAY (58): Tuğba Palazoğlu 5 (2 ribaund-1 asist), Bahar Çağlar 82 ribaund), Işıl Alben 8 (4 ribaund-2 asist), Mc Williams 8 (11 ribaund), Korel Engin, Yasemin Horasan 6 (1 asist), Marina Kress 2 (8 ribaund-2 asist), Kübra Siyahdemir, Seimone Augustus 19 (2 ribaund-2 asist), Esra Şencebe
10 (1 ribaund).


FENERBAHÇE (66): Emilie Gomis 3 (1 ribaund), Esmeral Tunçluer 17 (3 ribaund-5 asist), Nicole Powell 6 (10 ribaund), Nevriye Yılmaz 12 (7 ribaund-3 asist), Matee Ajavon 17 (5 ribaund-5 asist), Kim Sutton Brown 11 (4 ribaund), Nevin Nevlin (3 ribaund-1 asist).

1. PERİYOT: 13-17
2. PERİYOT: 18-21
3. PERİYOT: 17-17
4. PERİYOT: 10-11







-PROTOKOL TRİBÜNÜ'NDE GERGİNLİK-
Karşılaşmayı protokol tribününde izleyen Galatasaraylı ve Fenerbahçeli yöneticiler arasında gerginlik yaşandı.



Fenerbahçe antrenörü Zafer Kalaycıoğlu'nun maçtaki bir pozisyon üzerine hakem masası önüne kadar gelerek itiraz etmesine, protokol tribününde bulunan Galatasaray Kulübü yöneticisi Ahmet Dedehayır tepki gösterdi. Protokol tribününde maçı izleyen Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Semih Özsoy da Dedehayır'a tepki gösterdi. Bunun üzerine Dedehayır, yerinden kalkıp Özsoy'un üzerine doğru yürürken araya Galatasaraylı yöneticiler Yiğit Şardan, Haldun Üstünel ve Ali Haşhaş girdi. Yan tribünlerden bazı taraftarların protokol tribününe girmesiyle gerginlik daha da artarken, bu sefer güvenlik güçleri araya girdi ve taraftarları dışarı çıkararak, tarafları yatıştırdı. 6. dakikada yaşanan bu gerginlik nedeniyle karşılaşma 5 dakika aradan sonra tekrar devam etti.

Bu arada, karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru güvenlik güçlerinin bir taraftarı gözaltına almak istemesi nedeniyle, taraftarlarla güvenlik güçleri arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Taraftarlar, ''Yönetim taraftara sahip çık'', ''Fenerli emniyet istemiyoruz'' diye tezahürat yaptı.

-HAKEMLER SOYUNMA ODASINA GİTTİ-
Karşılaşmanın hakemleri Rüştü Nuran ve Turgut Işık taraftarlarının kötü tezahüratları nedeniyle maçın bitimine 30 saniye kala soyunma odasına gittiler.

Salonda 2. anons yapılmasına rağmen taraftarların hala lehlerine kötü tezahürata devam etmesi sonucu hakemler 3. anons yapıldığı sırada salonu terk etti.

Hakemler, ancak yaklaşık 10 dakika aradan sonra salona gelerek, kalan 30 saniyeyi oynattılar.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yöneticiler, taraftarları, yaptıkları kötü tezahürat ve salona attıkları yabancı maddeler nedeniyle zaman zaman uyardı.









HARİKA BİR ZAFER KRALİÇELERDEN .

1-Binlerce kez tebrik ediyorum.Bu kadar olurdu ancak.
Ağlata,ağlata,eze eze ,acıta acıta yendik.Hiç boşuna ''Aziz'in Uşağı İ... Hakemler'' diye küfür edip,ağlamasınlar.Hakemlerden
Turgut Işık tam aksine maç boyu
aleyhimize çaldığı düdüklerle
sahaya kasıtlı çıkmıştı.Zırp pırt 3 saniye çaldı,kızlarımız resmen dayak yedi faul çalmıyor.Elinden geleni yaptı ama kurtaramadı takımını.

2-Mahluklar için diyecek hiç bir şey yok.Canlı yayında biz zaten biliyoruz da cümle aleme ne mal olduklarını gösterdiler.Bunun adı çok acık
''EZİKLİK SENDROMU''
dur.
4-1'in acısı daha çok taze olduğu için ,bir şekilde çıkarmak istediler
ama ne mümkün.
Daha beter oldu yaraları.
Nasıl kapanır bilemem artık.Buz koysalar bile nafile.

EZİLE DUR 6SARAYYYYYYYYYYYY.
Kendi oyuncuları Taj Mc Williams bile kardeşini acilen kaçırdı
kuduzların arasından.
3-Ben maçı FB TV'den izledim ama zaman zaman yayıncı kuruluş D SPOR'a baktım nasıl anlatıyorlar diye.Tam tahmin ettiğim gibi maçı amigo gibi tek taraflı anlatıyorlardı. FB TV'de öyle değil mi denilebilir.
Hayır.TBBL'nin Yayıncı Kuruluşu D SPOR'dur

FB TV değil.FB TV, D SPOR'dan görüntü alarak kendi anlatımıyla
aktarıyor kendi taraftarına.Tarafsız anlatma gibi bir derdi yok.
Ama D SPOR tarafsız anlatmak zorundadır.

Ama öyle olmadı.Kapanan gs tv'nin sunucu Can ERBESLER maçı anlattı ,yorumcu da Serdar Erener diye biriydi.Bu Can Erbesler daha önce
EGE TV'de
çalışan ve KSK taraftarının stüdyoyu bastığı zaman
yusuf yusuf
görüntüleri ile dikkat çeken elemandır.
gs tv kurulunca İzmir'den İstanbul'a gelmiştir.Fanatik gs'lidir tabii.
İşte bu sol baştaki eleman;


Taraflı yayın yapan D SPOR'u ve elemanlarını KINIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-Takım 3 gün önce İtalya deplasmanında farklı geriden gelip kazanarak
dönmüştü.Çok efor sarfetmişlerdi ve yorgundular.
Allahtan Zafer Hoca Avrupa Maçlarında oynayamayan Ajavon'u çok iyi hazırlamıştı bu maça ve O da 2.Cappie olma yolunda ilerlediğini harika bir oyun ile gösterdi. Ona zaten formda olan Esmeral de eşlik etti,
uzunlarımız da içeriden iyi oynayınca
tüm maç boyu öndeydik,
oyun bizim kontrolümüzde geçti.

Esmeral 37.39 dk.da s,3r.5a ile çok iyi oynadı.

Matee Ajavon 28.45 dk.da 17s,5r.5a ile maçı kazandıran
isimlerin başında geldi.Bravo Matee.

5-Uzunlarımız Nevriye 38.50 dk.da 12s,7r.3a.
Kendisine küfür eden yaratıklara hem oyunuyla hem de maç durduğu
sırada gereken cevapları verdi.Aferin Nevriye.

Tammy 36.13 dk.da 11s,4r.ile oynadılar.
6-Nicole Powell az sayı attı ama 10 r.ile en fazla ribaunt alan
oyuncumuzdu.6s.
Augustus'u savunmada da yardımcı oldu.

7-Ne yazık ki Gomis ve Newlin kötü oynadılar.
Oyuna girdikleri her
anda oyunu zora soktuk.
Gomis çok kötü.16.31 dk.3 sayı.Çembere yakın şutu bile sokamıyor.
Şutu sıfır.
Newlin 0.15 dk.da 0 sayı,3 ribaunt.

8-Zafer Hoca 7 kişi ile eli sıcak oyuncularla oynamayı tercih etti.
Dediğim gibi Gomis ve Newlin biraz iyi oynsalardı,18 sayıya çıkmış
farkı daha da
açarak maçı erken bitirir ve tiyatro oyununu son
30 saniyeye bıraktırmazdık.

9-Söyle Işıl Söyle Ne Olduuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!! .......................

Olaylı derbi Fener'in!

Bu doğuştan gs'li (!) kızımız kendine oyun kuruculuktan ziyade gs basın sözcülüğü görevi üstlenmiş her ortamda konuşup,gs taraftarına yalakalık
yapma derdine düşmüştü.
Futbol takımının hezimetinden sonra,şimdi de kendileri hezimete
uğradılar o konuştukça. Bakalım şimdi ne diyecek ?

Ayrı bir başlığı hak etti zaten kendisi.:)))))))))
10-gs de V.Johnson yoktu,ona sığınıyorlar ama biz de Birsel yoktu.
Augustus'u da iyi savununca Esra'nın balına kaldılar sadece.10 sayı attı.
(6/2 üçlük) Augustus 19 sayı.
11-Ribauntlarda 33-30 öndeyiz.Üçlük yüzdeleri onlar 20/5,biz 13/4
12-Bu galibiyet ile 5/5 yapmakla kalmadık,play off'lar için büyük avantaj sağladık. Tabii Şampiyonluk için de.gs de 5.maçında 2.yenilgisini aldı.
İlki Samsun Basket'ten.
13-Bu arkadaş doğru söylüyor.Haksız mı yani ? :)))))))))

GSHallofFame diyor ki;
15 Kasım 2008, 17:03
Futbolda ezeli rakibimez yeniliyoruz, basketbolda yeniliyoruz, televizyonumuz kapatılıyor. Bu nasıl bir yönetimdir, nasıl bir kulüptür anlamadım. Kulübün başında yönetim olmasa bundan daha iyi yönetilir, daha iyi sonuçlar alırız.
14-Şu rezalete bakın ya.
maraton.com.tr'nin başlığı bu ;
MEHMET BATURALP'İN YORUMLARI TEPKİ ÇEKTİ!..
Link vermiyorum hit kazandırmamak için.
Ulan Allah sizi bildiği gibi yapsın beeeeeeeeeeee.
D SPOR'un yayınına bir şey yok Mehmet Baturalp'in yorumlarına
tepki haaaaaaa.

HADE LAN ORADAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Mehmet Baturalp,Bravo Ömer Koçşan.Bravo FB TV.
15-Maçta attığımız sayı 66.Hahahahaahhaahaaaaaaa.
66 :))))))))))))))
16-El Sallaaaaa El Sallaaaaaaa Ahmet Dedehayır El Sallaaaa :)))))))

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler