8 Temmuz 2011 Cuma

TFF Çark Etmeye Başladı.Bundan Sonra Ne Olacak ?



 M.Ali Aydınlar geçtiğimiz gün şunları söylemişti ; 
 “Siz benden daha iyi mi Fenerlisiniz?
Durum gerçekten çok ciddi. Sizin söylediklerinizle benim savcılık ve emniyette yaptığım görüşmelerde aldığım bilgiler çok farklı. Hak ve hukuk var. Adalet var. Bu yoldan asla ayrılmayacağız” 
  Yani İddia makamı  Savcılık ve Emniyetin etkisi altında kalmıştı.
     Bugün ise resimde gördüğünüz açıklamayı yaptı.Ki zaten yayıncı kuruluş,sponsorlar ve en önemlisi diğer Süperlig kulüplerinden gelen görüşler doğrultusunda ''Fenerbahçe'nin küme düşürülmemesi,  (-)'li puanlarla Süperlig'te tutulması'' (Herkes batacak çünkü) eğilimine girmişlerdi.
   Aydınlar ''Kesin Bir Karar Çıkmayacak'' diyor.Bence de kesin karar vermemeleri gerekir.
Hemen kesin karar vermeleri için ''Ya yukarıdan kesin talimat almış olmaları gerek'' ya da ''Donkişotluğa soyunup çok cesur davranarak karar almaları gerekir''
 Kararı da altını çiziyorum dikkat KANAAT'E GÖRE ALMALARI GEREKİYOR.
NİYE Mİ ?
Çünkü Dosyada her ne kadar artık kaldıysa da prosedür olarak ''GİZLİLİK KARARI VAR '' VE O YÜZDEN TFF DOSYAYI ALAMIYORLAR ''
 DOSYAYI ANCAK EN AZ 3 AY SONRA İDDİANAME AÇIKLANDIKTAN SONRA ALABİLİRLER.
İşte ya o zaman dosyayı aldıktan sonra ileri sürülen delillere bakarak ya da artık iyice yerel mahkemenin kesin kararını bekleyerek verebilirler.O da en az 3-4 yıl sürer.
Yani 3 YOL VAR ÖNLERİNDE ; 
1-Dosya ellerinde olmadan kanaat'e dayanarak hemen karar verebilir.
2-En az 3 Ay sonra İddianame açıklandıktan sonra Gizlilik kararı kalkıp,dosyayı alarak karar vermek.
3-Mahkemenin en 3-4 yıl sonra hatta temyiz,yargıtay süreci beklenerek karar vermek.
  1.Maddeye dayanarak karar verirlerse FB kulübü bunu önce TFF Tahkim Kuruluna başvurarak itiraz edebilir,en önemlisi de hemen  CAS (Uluslararası Tahkim Mahkemesi)'a başvurabilir.
CAS bu konuda kesinlikle bizi haklı buluyor ÇÜNKÜ KANAATE GÖRE KARARI ASLA KABUL ETMİYOR.
 Ben olsam en azından 2.Maddeyi beklerim.Öyle yapmaları gerekiyor.Kaldı ki Operasyonun medya sözcüleri Ekrem Açıkel,Mehmet Baransu ve diğerleri sürekli devamı gelecek,bjk var,Trabzonspor var daha deyip duruyorlar.E O zaman niye beklenmiyor da hemen Fenerbahçe ile ilgili karar verilmesi bekleniyor anlamak mümkün değil.
Zaten Ceza davası ayrı olarak devam edecek.
 M.Ali Aydınlar ve TFF ''BU BOMBAYI BİLEREK BU İŞE GİRDİLER'' 
Çok iyi düşünmeleri lazım.Şimdi karar verdiklerinde mahkeme sonunda aksi karar çıkarsa yani Fenerbahçe haklı çıkarsa çok ağır tazminat davaları ile karşı karşıya kalabilir.

 TFF Pazartesi günü toplantı yapacak.Bu toplantıda Süperlig Kulüp Başkanları davet edilerek görüşleri alınarak bir yol haritası çizecekler.Kulüp Başkanları çoğunlukla (Yıldırım Demirören,Sadri Şener gibiler katılmayabilir,düşsün diyebilirler mesela) düşürülmemesini isterler çünkü dediğim gibi bina göçecek hepsinin üstüne.

 Ben asla  düşürülmeme,-30 puan'la başlamayı falan kabul etmem.O zaman düşürsünler daha iyi.

   Evet TFF'nin durumunu ve Hukuki Süreci özetlemeye çalıştım.Çünkü bilgi kirliliği var ve yanlış bilgiler yazılıp,çiziliyor her yerde süreç ile ilgili.

Aziz Yıldırım ile ilgili ise şu anda Savcılık Tutuklama Kararı istedi.Ne yazık ki mahkeme de buna uyacak ve Tutuklama kararı çıkacak beklentisi var.Ancak şu anda tekrar hastahaneye götürüldü.O yüzden Mahkeme Tutuklama Kararı verir ama cezaevi yerine hastahane'de geçirilmesini ister.
Serbest bırakılmasını beklemiyorum.Çünkü direk adamı hedef alan bir tertip bu iş.

Şu anda TRT SPOR'u izliyorum özel program yapmışlar hala salak salak bu ne FB'nin,ne gs'nin,ne bjk'nin porblemi,Türk futbolunun problemi geyikleri döndürüyorlar.
 Uzayda mı yaşıyorsunuz Alooooooooooooo.Hani diğerleri madem ?

Bu arada Aziz Yıldırım'ın pek çok Avukatı var.En son Başbakan'ın Avukatı'nı da tutmuşlar.
"Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, mü'minler asker" şiiri nedeniyle açılan davada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da avukatlığını yapan şimdilerde ise birçok önemli davada yer alan Faik Işık, Aziz Yıldırım'ın avukatlığını üstlendi.

Ali Koç'ta ''Daha yeni başlıyor'' demiş zaten.

  Gün boyunca Adliye önünde destek veren tribüncü dostlarımıza da teşekkürler.Ne acıdır ki Aziz Yıldırım'ın en çok kırdığı,üzdüğü insanlar oradaydı.Gerçek Fenerbahçe'lilik bu olsa gerek.


BU BİR SAVAŞTIR ,O HALDE VAR'IZ.
FENERBAHÇE YIKILMAZ SON KALEDİR.F TİPİ TEHDİT VIZ GELİR !!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler