3 Ekim 2012 Çarşamba

ALEX'E VEFA - DİLSİZ ŞEYTANLAR !!!


Bizi bölmeyi başardınız sevinin diyen insanlar Aziz Yıldırımı ve Aykut Kocaman'ı hiç bir zaman eleştirmeye cesaretleri olmayan insanlar oldular.

Bu insanlar 3 Temmuzla kendilerini tanıtıp Fenerbahçe üzerinden prim yapıp, insanlara kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışarak akılları sıra hep doğru yolu göstermeye çalıştılar.

Bizde zor durumlarda destek verdik tepkiler koyduk,Fenerium'lara akın ettik,deplasmanlara gittik, Voleybol, Basketbol branş ayırt etmedik ama yanlışları da görüp susup dilsiz şeytanı da oynamadık.

Siz Fenerbahçe'li değilsiniz Alexbahçeli'siniz diyenler Fenerbahçe'den büyük görüyorsunuz diyenler siz bu kulübü Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'dan büyük görmediniz bunu kabul edin.

Biz Aziz Yıldırım'ı, Başbakan'ı bile eleştirmeyip 'O bu işlerin içinde yok' derken bile eleştirmedik,CAS davası geri çekildi eleştirmedik,son maç Şampiyonluklar gitti eleştirmedik,Emre gitti bir bildikleri var dedik yıllarca Şampiyonlar liginden yanlış politikalardan dolayı elendik ses çıkarmadık şimdide Alex'i gönderiyorsunuz ya Alex'i bari itibarsızlaştırmayın.

 Hatasıyla sevabıyla 8 senede bırakın da insan bir hata yapsın.Şimdi Alex'e laf söyleyenler unutmaya hazır olanlar abartmayın diyenler size soruyorum Şampiyon olduğumuz seneTT Arena'daki maçta Alex'in kafasından sonra dünyanın en mutlu insanı oldunuz mu?

Bırakın üzülelim biraz tepki verelim. 

En azından bizim VEFA'mız var, Sizin neyiniz var...?

Aytaç ALAYDIN

Etiketler