15 Nisan 2013 Pazartesi

Fenerbahçe taraftarıyla 6S taraftarı arasındaki farklar

1. 6S Real Madrid'e 3-0 yenilir. 6S taraftarı "İki golümüz verilmedi, onların golü ofsayttı, biz daha iyi oynadık" der.

Fenerbahçe Lazio'yu 2-0 yener. Fenerbahçe taraftarı "Hakem yardımıyla tesadüfen yendik. Yoksa bu korkak futbolla asla yenemezdik." der.


2. 6S Real Madrid'e elenir. 6S taraftarı "Elenmekten korktular" diye şişinir durur.

Fenerbahçe Lazio'yu eler. Fenerbahçe taraftarı "Lazio zaten güçsüzdü. Tesadüfen yendik. Bir atak yapıp onu gol yaptık. Yoksa geriye yaslanarak oynanmaz futbol." der.

3. 6S ligin sondan ikincisi Karabük'ü zar zor 1-0 yener. 6S taraftarı şampiyonluk havasına girer. 

Fenerbahçe ligin üst düzey takımlarından Eskişehir'i 1-0 yener. Fenerbahçe taraftarı sevinmez "Neden Salih'i oynatmadın" diye Aykut'u suçlar.

4. 6S Avrupa'dan elenir, kupada zaten yoktur. 6S taraftarı için en başarılı sezondur.

Fenerbahçe 3 kulvarda 5 kupanın peşinde mücadelesine devam eder. Fenerbahçe taraftarı "Bu sezon oynanan futboldan hiç memnun değilim." der.

5. Fatih Terim, daha önce 2 kez 6S'den kovulmuştur. Geçen sene büyük sıkıntılar (3 Temmuz gibi) yaşayan ezeli rakibi Fenerbahçe'nin sadece 0,5 (yazıyla yarım) puan önünde ligi bitirebilir. Kupayı da zaten Fenerbahçe kazanmıştır. 6S taraftarı için Fatih Terim "İmparator"dur.

Fenerbahçe taraftarı ilk senesinde şampiyonluk, ikinci senesinde 20 küsür sene kazanılmamış kupayı kazanmış, 3. senesinde Avrupa'da yarı final oynatmış (şimdilik) Aykut Kocaman'ı yarı finale çıktığı maçta dahi beğenmez.

6. 6S taraftarı Sarbi gibi bir futbolcuyu baştacı eder. Fenerbahçe taraftarı 10 yıldır istikrarlı bir şekilde çubukluyu terletmiş, onca şampiyonluk yaşamış, milli takıma yükselmiş (25 kez) Selçuk'u asla beğenmez.

Maddeler çoğaltılabilir...

3 Temmuz sürecinde bütün dünyanın gıptayla izlediği bir dayanışma ve direniş sağlayan biz Büyük Fenerbahçe Taraftarına ne oldu?

Samimi soruyorum. Kimsenin Fenerbahçeliliğini sorgulamıyorum. Haddime değil.

Ne oldu bize?

Özgür

Etiketler