11 Eylül 2009 Cuma

Bravo Federasyon.Gökçekspor'a Geçit Yok !!!!

Ankaraspor'a şok haber!

Helal Olsun Mahmut Özgener federasyonuna.

İşte TFF'nin planı!

Garabet evlilik konusunda hiç taviz vermeden dim dik duruyor ve ne

gerekiyorsa yapıyor.

3 günlük sürenin dolmasından sonra Hukuk Kurulu aracılığıyla Ankaragücü ve

Ankaraspor kulüplerini PFDK'ya sevk etti.Ankaraspor'un bu haftaki Kayseri

maçını erteledi.(Ankaragücütedbirsiz,Ankaraspor tedbirli olarak PFDK'da)

Hukuk Kurulu; Ankaraspor A.Ş. Kulübü ve Başkanı Ruhi Kurnaz’ı, MKE Ankaragücü Kulübü ve Başkanı Ahmet Gökçek’i ve 30 Ağustos’ta yapılan MKE Ankaragücü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyesi olarak görev alan 15 yöneticiyi PFDK’ya sevk etti.

TFF'nin daha sonraki adımı ise şöyle ;

Ankaraspor'a bir dahaki lig maçına kadar hisselerin satışı için süre tanınacak.

Ankaraspor'un 19 Eylül'de oynayacağı Denizlispor maçına kadar yine hisselerin satılmaması durumunda, federasyon Ankaraspor'un maçını bir kez daha erteleyecek ve hemen ardından Mavi-beyazlı kulübü küme düşürecek.

Bu gelişmenin yaşanması durumunda, Ankaraspor yöneticilerine de ağır cezalar verileceği ve uzun bir süre hak mahrumiyeti cezasına çarptırılacakları öğrenildi.

Ankaraspor'un Denizlispor maçı öncesinde satış işlemini gerçekleştirmesi durumunda ise Kayserispor maçı daha sonra federasyonun belirleyeceği bir tarihte oynanacak.

Melih Gökçek ve Cemal Aydın saçma sapan argümanlar ileri sürüyorlar.

(İkisinden de nefret ederim.Türk Futbolunun habis urlarından bir kaçıdırlar)

1 “Alınan karar siyasi.. Yani AKP Ankara operasyonuna izin vermiyor..”

2 “A.Gücü’nün güçlenmesini istemeyen unsurlar federasyonu etkiliyor..”

3 “Federasyon, daha önceki G.Birliği ile Oftaş (sonra Hacettepe oldu) meselesinde niye aynı kararı almadı, onların aynı ligde oynamasına seyirci kaldı?”

Komik bunların hepsi.

Yahu Melih Gökçek AKP'li değil mi ? 4 dönemdir Belediye Başkanı değil mi ?

Başbakan ile de arası iyi .Eeee kim siyasi karar alacak aleyhine ?

2.A.Gücü'nün güçlenmesini kim istemez yahu.

Tüm takımlar güçlü olsun,ligin marka değeri artsın,hem Türk Futbolu hem herkes

kazansın.3 büyükleri ima ediyorsa saçma.

Aziz Yıldırım zaten diğer kulüplerin güçlenmesi için,onların hakkını korumak ve

arttırmak için Kulüpler Birliği Başkanı oldu ve FB zarar etmesine rağmen havuz

bozulmasın,küçük kulüpler zarar görmesin diye çıkmıyor havuzdan.

3-Bu külliyen yalan ve iftira.

Çünkü ;

* G.Birliği ile G.Birliği Oftaş’ın aynı ligde oynamasını onaylayan federasyonun başkanı Haluk Ulusoy’du..

* Altay Kulübü, o dönemin Tahkim Kurulu’na bu konuda itirazda bulundu.. Ulusoy dönemindeki Tahkim, 27 Eylül 2007’deki kararıyla Altay’ın itirazını usülden (esastan değil) reddetti.. Çünkü Altay, “Tescil tarihinden itibaren 7 gün içinde itiraz edilmeli” kuralına uymamıştı..

* Tahkim’in (yani futbolun Anayasa Mahkemesi) aldığı kararın sonraki dönemlerde bozulması mümkün değil.. Ayrıca Türker Aslan başkanlığındaki Tahkim, konuyu ‘esastan’ ele almayarak, bariz şikeye bile gözünü kapatan Haluk Ulusoy’a uyacak, ‘klasik’ kararlardan birini almıştır..

* Peki şimdiki federasyon Ankara operasyonunu neye dayanarak yaptı? TFF Statüsü’nün 18 ve 76. maddeleri ile TFF Tescil Talimatı’nın 17. maddesine.. Peki bu statü ve talimat ne zaman yürürlüğe girdi? 24 Haziran 2009’da..

* Yani G.Birliği ile Oftaş’ın aynı ligde oynamasında bir ayıp var ise bu Ulusoy yönetimi ile o dönemin Tahkim’ine aittir.. İllegal bir uygulamaya, itirazdaki ‘usül’ hatasından dolayı izin verdikleri için.. Özgener yönetimi niye buna izin vermedi? Çünkü kanun değişti.. Yeni kanun da, UEFA da açık biçimde bu tip durumlara izin vermiyor..

Buraya kadarı işin teknik kısmı..

Konunun kimyasal boyutuna bakarsak.. Cemal Aydın ile Melih Gökçek’in düne kadar birbirlerini nelerle suçladığını hatırlamak isterseniz, girin google’a, bir ‘tık’ta öğrenin.. En basiti 5 Şubat 2007’de Aydın, Lig TV Maraton’da Gökçek’in yüzüne ‘yalancı’ demiş.. Gökçek’i ‘Taksi durağı ve büfe sözü vererek A.Gücü taraftarlarını aleyhinde bağırtmakla’ itham etmiş.. Gökçek ise rakibini ‘A.Gücü’nün kulüp binasına hırsız sokup bazı belgeleri yoketmekle’ suçlamış..

Dahası da var ama yerimiz yetmez hepsini hatırlamaya.. Sonra bu düşman ikili, 30 Ağustos’ta A.Gücü projesi için anlaşmaya varıp Ahmet Gökçek’i bir gecede önce üye, sonra başkan yapmışlar..

* Karşılığı ne? A.Gücü’nün bütün borçlarının ödenmesi..

* Kim ödeyecek? Melih Gökçek..

* Onursal başkan Cemal Aydın’ın Ankaragücü’nden alacağı var mı? Ben net olarak bilmiyorum ama Ankara çevrelerinde 7 milyon lira alacağı olduğu söyleniyor..

Şimdi kafanızda canlandı mı bugüne kadar hiçbir konuda anlaşamayan Melih Gökçek ile Cemal Aydın’ın ilk defa Ankaraspor operasyonunda nasıl aynı çizgiye geldikleri..

Türkiye’nin kendi seslerinden en fazla tahrik olan 2 figürü, haksız olsalar bile bağıra çağıra herkesi sindirebileceklerini düşünen 2 yöneticisi, yine yüksek volüm yaparak federasyonu ve futbol ailesini kandırmaya çalışıyorlar.. ‘Karar siyasi’ diyerek Başbakan ve AKP’yi, ‘A.Gücü’nün önünü kesmek istiyorlar’ diyerek Dört Büyükler’i, ‘G.Birliği-Oftaş’ diyerek federasyonu töhmet altında bırakıyorlar..

Ama yemezler.. Zaten kimse de yemiyor..

Vatan Gazetesi

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler