18 Temmuz 2010 Pazar

Azizbahçe : 2 Köln : 5 !!!!



Evet Kral bir kez daha çıplak.Hem de tüm haşmeti ile (!).
Başlık yadırganmasın sakın çünkü gerçekten bu sahada yürüyen ruhsuz adamlar benim Fenerbahçemin oyuncuları değil.Azizbahçe'nin takımı.Yazıklar Olsun ya.1 tane egoist,mağrur,megolaman adam geldi
103 yıllık koskoca dev bir kulübü kendi şirketi haline getirdi.Hala bu adama dur diyen yok.Nerede bu kulübün 25-50,60 yıllık Divan Kurulu Üyeleri ? Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay yaşından utan biraz da seni oraya seçtirdi diye bu Padişah'a biat etmekten vazgeç artık.Hadi Azizbahçe şirketinin müşterileri,Padişah Aziz'in yalakaları,müritleri,kulları hala şakşaklamaya,yalamaya devam ediyorlar da - Ne biatmış arkadaş !!!! -
yok mu şu koca  camiada ses çıkaracak 1 tane OMURGALI FENERBAHÇELİ.
Bir Hazırlık maçı alt tarafı bu kadar tepki mi olur diyenler Fenerbahçe hainidir.Bu kadar net.
Ulan andavallar bir hazırlık maçını farklı kaybettik diye mi bunları yazıyoruz zannediyorsunuz.
 Tavrımız ,tepkimiz 13 YILDIR DERS ALMAYAN KOKUŞMUŞ,ÇÜRÜMÜŞ KURUMSAL ZİHNİYETEDİR !!!!!!!!!!!!!!.
 Milyon kere yazdık ''FUTBOL KALİTELİ FUTBOLCULARLA OYNANIR'' ''BU TAKIMDA KALİTELİ OYUNCU SAYISI 3-4,GERİSİ VASAT VE VASATI BİLE  AŞAMAYAN OYUNCULARDAN KURULU '' diye.
 Şu 11'e bakın.Stoch ve bugünkü değil iyi bir Alex'ten başka kaliteli oyuncu var mı ?

 Alex'te % 100 hazırsa oynamalı aksi takdirde oynatılmamalı,yoksa hiç çekilmiyor.
  Ne dedik KÖKLÜ BİR REVİZYON ŞART.BREZİLYALI OYUNCULAR GÖNDERİLMELİ
(Alex son senesini oynamalı),SAVAŞAN,ÇABUK DÜŞÜNEN VE HIZLI OYNAYAN AVRUPALI OYUNCULAR ALINMALI diye.Ama bizim TRANSFER ÖZÜRLÜ yönetimimiz beceremediği için
hayal tabii böyle bir revizyon.Hal böyle olunca bu takıma saydığımız 2 birinci sınıf santrfor,1 sağ açık,1 sol açık (Stoch geldi.O da gs alıyor diye atlandı üstüne),Emre'nin yanına 1 Ön libero,Lugano'nun yanına 1 kaliteli libero tarzında defans oyuncusu,1 Sol bek (Caner idare eder mi ? ),1 Sağ bek yedeği,1 kaliteli  kaleci olmak üzere en az 9 birinci sınıf oyuncu alınmadığı zaman işte böyle dumura uğrarsınız.
 Aykut Kocaman şok oldu ve ilginç açıklamalar yaptı ;

“Neredeyse ilk yarının 3-0 bittiğine sevinecektik. Bu takımın futbolun dışında zihinsel bir değişime de ihtiyacı var. Tedbirleri hemen almaya başlayacağız, hatta bunun için yarını beklemeden otele döner dönmez bu çalışmalar başlayacak.Hazırlık maçlarının yaratabileceği en yüksek tahribatı yaşadık. Sahadaki oyuncular, bırakın Fenerbahçeli futbolcuları, profesyonel futbolculara benzemiyordu. Antrenörlük hayatımda bu kadar kolay top kaptıran çok az takım gördüm.  İlk yarıda çok hareketsiz ve ikili mücadeleleri kaybeden bir yapıdaydık. Burası Fenerbahçe ve alınacak her skor önemli. Benim adıma kötü bir sürpriz oldu"

 5.golden sonraki hareketine dikkat.Aykut Hocam hiç dumura uğrama,şok olma çok normal bu sonuç ve bu futbol.Sen ne yazık ki 1 yıldır bu takımın içinde olduğun halde ,bu oyuncuların yetersizliklerini bile bile ,devre arasında Daum transfer istediğinde ''TRANSFERE GEREK YOK,BU TAKIM YETERLİ'' demedin mi ? Şimdi niye çok şaşırdın ki ? Ayrıca Aziz Yıldırım demedi mi BU TAKIM BAŞARILIDIR diye.O zaman KADRO DA YETERLİDİR ona göre tabii.
 Acı bir şekilde bu takıma transferden ziyade zihinsel değişim lazım itirafını yapyorsun.
Nihayet anladın yani.Çok geçte olsa transfer özürlü Aziz Yıldırım ve Yönetimi sana 1 Santrfor,1 sağ açık - öyle söyleniyor,ağızlarından duymak mümkün değil - alsa neyi değiştirecek bu 2 oyuncu öyle değil mi ya.
 Kendi düşen ağlamaz Aykut Kocaman.Kendin ettin kendin buldun.
Hala Aziz müriti dangalaklar Daum'a sallıyor 2 sezon bize son maçta travma yaşattı diye.
Ulan Allahtan korkmaz,utanmaz ,arlanmazlar insaf be.Esas travmayı yaşatan Daum'a o 2 sezonda istediği transferleri yapmayan Padişah,Diktatör Aziz'dir.
 Siz yalamaya devam etseniz de BİZ AZİZBAHÇELİ değil FENERBAHÇELİYİZ ve GİDENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ.
  Salak salak yok yoğun antrenman temposu vardı yok eksiklerimiz vardı,yok şu yok bu bık bık
hikaye anlatıyorlar.Yahu rakiplerde aynı durumda değil mi ? Maç sonrası Köln'in hocası Soldo gençleri oynattım bu maç ded.Podolski falan yok.Onlar da eksik.
 Hani Aykut Kocaman sahaya çıkan 11 Fenerbahçe'nin 11'idir,eksik falan denilmez diyordu.
İşte fırsat bu oyuncular için.Kendilerini göstersinler.Ama nerede ? Yok.Niye ?
Çünkü kapasiteleri bu.Olmayan kapasite ile ne futbol oynanır,ne zihniyetleri değiştirilir.
 Yahu bizi yakan LANET ŞUBAT AYI SENDROMU'nda 24 günde 8 maç yaptık,çok sayıda eksiğimiz vardı ama bugün oynayanlar hiç bir şey veremedi ve kaybettiğimiz puanlarla Şampiyonluk gitti,son maçta değil.Ha Deniz,Ali Bilgin,Wederson gidince revizyon yaptık sananlar bugün gördüler  işte acı gerçeği.
 Fazla uzatmayalım nafile çünkü.
Şu çocuğa yazık olacak.Şimdiden ''nereden geldim ben bu takıma'' demeye başlamıştır.

 Hala aklım ,sırrım almıyor ya.Nasıl göremiyorlar bunları.Emre yoksa orta saha yok.Semih'ten Santrfor olmayacağını,Önder'den sağ bek olmayacağını.İlhan'ı çok mu aramışlar ?
İlk yarıda 1 tane isabetli şut atmışlar kaleye.

Aykut Kocaman,ileride basayım diyor,defansı öne çıkarıyor.Hangi futbolcularla yapacaksın hocam ?
Bilica ile mi defansı öne çıkarıyorsun.Şu 1.golü bu sezon hiç mi yedirmedi.İBB maçına dönüp bir bakın mesela.
Semih efendi ofsayta düşmekten başka bir şey yapmaz.Kazım bitmiş.Selçuk ve  Christian hücumda sıfır.
% 55 topa sahip olmak işi çözmüyor.Efektiflik önemli.

 Son 3 not ;
1) Hazırlık maçını bile paralı kanala verdiren yönetimi de D SMART'ı da Allah bildiği gibi yapsın.
2) Başbakan'a pankart açarak yalakalık peşinde koşan güya en büyük taraftar grubu GFB'ye de Yazıklar Olsun.
3) Taner Yalçın gibi genç gurbetçileri  bile  almayı başaramayan Aziz Yıldırım ve Yönetimine bir kez daha yazıklar olsun.2.Gökhan İnler vakası.

1 yorum:

  1. o kadar fazla yetersiz yabancı oyuncu aldılar ki, satamıyoruz bile.Almıyor elin avrupalısı bizim futbolcuları. Yoksa inan aykutta yönetimde bence biliyor bu yabancılarla bu işin gitmeyeceğini. Ama yönetim bir türlü hatasını kabul etme yüceliğini gösteremiyor. Hatanın üzerine gidiyor. Sonrasında sonuçlar belli. Yanan bir stat, ağlayan taraftar, sağa sola sallayan bir aziz yıldırım..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler