18 Aralık 2010 Cumartesi

Turkish Airlines Euroleague 9.Hafta Değerlendirmesi.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ8f6PXVec9Rbth4IXrCckCVqkELCA1E86zZW6eLLp2Evv7TJAFwE5FDqc1p-Vsr_huI6zsUd9V33YB0RazMkKsi1_9W2AWF7-4V_XCefz4LMnIGzf2lY0lmhz8RzZxsl2C9I4X7yKR8G2/s400/thyeuroleague.PNG

1.png
2.png
ab.png
cd.png
3.png

8.HAFTANIN MVP'Sİ !!!

 EN İYİLER !!!!

* Biz zaten garantilemiştik Top 16'yı,doping pilsen de ballı son saniye basketi ile Pana'yı yenerek garantiledi çıkmayı.
* Siena karşısında Ukiç'siz ama ruhsuz da oynadık ve dejavu yaşadık.Yani eski farklı ,ezilerek aldığımız mağlubiyetlerinden birini daha aldık.
* Rytas'ın Top 16 şansı için kader maçını 88-87 kazanmasıyla ilk 2 şansımız kuvvetli hale geldi.
Tabii Cholet karşısında bir sürpriz mağlubiyet yaşamazsak.Çünkü Cholet'nin de galibiyet son şansı olacak bu maçta.Kazanacağımıza inanıyorum.
* Grup 2.liği bakalım bize ne gibi bir ufuk açacak.
* Ne olursa olsun geçen yıl grup sonuncusu olarak elenen bir takımdan türlü sakatlık ve şanssızlıklara rağmen flaş Barca deplasmanı ve içerideki flaş Siena galibiyetleri ile grup 2.si olarak Top 16 yapmak başarıdır.Ancak hedefin F4 olarak ilan edilmesi gereksiz bir açıklama ve baskı yaratıyor.
Bu sezon Top 8 bence büyük başarıdır.
* A Grubunda Top 16 yapan 4 takım belli oldu.Maccabi,Zalgiris,Partizan ve Caja Laboral.
Ancak Caja Laboral'ın 4.cü olarak çıkması bir sürpriz ve bizim içinde iyi değil bence.
Zalgiris'in 2.olması büyük başarı.Bu hafta uzatmada Caja Laboral'a kaybettiler ama gene de 2.ciler.
B Grubunda da her şey belli.Olimpiakos,RM,Malaga ve Roma Top 16 yaptılar.
* Bizim grupta 4.takım Cholet veya Rytas.Rytas deplasmanda Cibona'yı yener ve çıkar.Zira biz de Cholet'yi yeneriz.Rövanşı da almak zorundayız zaten.
* D Grubunda Doping Pilsen'in balından bahsettik.A.J Milano evinde harakiri yaparak Valencia'ya yenilince 5.sıraya indi.Son hafta maçları ;
CSKA - DP,Valencia - Olimpija ve Pana - AJ Milano.
AJ Milano'nun işi çok zor.DP CSKA'yı yenerse,Olimpija da kaybederse DP 3.bitiriyor 1 sayı averajı ile.İlk maçı 5 sayı ile kaybedip,ikinci maçı 6 sayı ile kazanmışlardı gene son snniye bal üçlüğü ile.
Haydi CSKA diyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler