1 Ekim 2011 Cumartesi

Ülker Arena Ne Demek Oluyor?


Malûm olduğu üzere, biz Fenerbahçe taraftarı, özellikle salon sporlarıyla yatıp kalkanlar yıllardır Fenerbahçe Arena'nın hasretiyle yaşıyoruz. Taa Ülker'in sponsorluğundan evvel mevcut bir hayaldi. 100. yıla yetişecek dediler; olmadı. Sonra 2010 hedefi koydular; yine yok. Neyse, bu yılan hikayesi sonunda tamamlanıyor ve 2011-12 sezonu öncesi büyük bir heyecanla kendi salonumuzu bekliyoruz. Artık 2011 sonu mu olur; 2012 başı mı; nasılsa alıştık gecikmeye... Farketmez. Sorun salonun sezon başına yetişmemesi değil zaten. Sorun daha vahim...

Biliyorsunuz, biz taraftarlar uzun süredir böyle bir salonun hayalini görüyoruz. Bazı arkadaşlarımız işi gücü bırakıp inşaatı görmek için Ataşehir'e gidiyor, fotoğraf çekip yayınlıyor. Öyle sahiplenmiş durumdalar ki... (Şimdi her ilgiyi paraya tahvil etme derdindeki Dekoder Nihat ve ekibi bunu duyarsa kombine fiyatları ikiye katlar. Biz iyisi mi taraftarın ilgisini tam yansıtmayalım.) Ama gel gör ki, son zamanlarda çıkan haberlerde ağzımızın tadını kaçıran birşeyler var. salonun isminin Ülker Sports Arena olacağı, üs kullanım hakkının Ülker'e ait olduğu, onun sponsor olduğu şubelerin burada oynayacağı, Fenerbahçe Voleybol ve kadın basketbol takımlarına burasının kapalı olduğu sık sık yazılıp çizilmeye başlandı. Bizim yönetim iletişim özürlüsü olunca kimsenin de bu süreçte bir şey öğrenmesi mümkün görünmüyor. Bu camiada her şey oldu bittiye getirilir. Sonunda istediğin kadar sızlan... Şimdi sormak istediğim, cevabını beklediğim sorular:

Hani bu salonun arazisi bize aitti? Hani kullanım hakkı Fenerbahçe Spor Kulübünündü? yarın sponsorluğu iptal etsek ve Ülker Galatasaray'a sponsor olsa n'olacak?

Lütfen birileri bu sorunun cevabını versin! Lütfen imkanı olanlar etkili ve yetkili kişilere bu soruyu ısrarla sorsun. Yoksa yıllardır Fenerbahçe Arena hayaliyle kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz? Benden söylemesi... Çoğu hususta olduğu gibi "yönetimin bir bildiği vardır" tepkisizliğine yatarsak ayazda kalmış bekçi testisi gibi yine ortada kalırız.

Bu salonun adı nedir?
Hangi takımların kullanacağına kim karar verecek?
Salonun tapusu kime ait?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler