11 Ocak 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Gaziantepspor : 3-1 (3 Puan Yeter) !!!



75. Dakika
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Stoch'un attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Ziegler sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Stoch gelişine sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

77. Dakika

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Cristian'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Alex ceza sahası içine arapasını verdi, Cristian topla buluştu bekletmeden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.


90. Dakika
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Mehmet Topuz'un attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor. Alex ceza sahası içine yerden oynadı, Mehmet Topuz bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
* Şükürler olsun ki döndürdük maçı ve 3 puanı aldık.
* Bu saatten sonra artık iyi oyun beklemiyorum,iyi mücadele ve 3 puan gelsin yeter.Zaten bu oyuncu kadrosu ve sistem ile iyi oyun hayal gibi.
* Ancak bazı taraftarlardaki bu sezon futbol,sonuç,puan,kupa,şampiyonluk önemli değil bu sene Fenerbahçe senesi gibi sakat ve yanlış bir düşünceyi de anlayamıyorum.Asıl bu sene Fenerbahçe Şampiyon olmak zorunda.Ben gs Şampiyonluğu görmek istemiyorum.
* Sezon başından beri karşılaştığımız aynı görüntüleri izledik.Gene bir ilk yarıyı yani 45 dakikayı çöpe attık.Bu kez rakip iyi hazırlanmış,iyi basarak resmen bizi sürklase etti ve gol buldu,2.ve 3.cü golleri kaçırdı.İmdadımıza devre yetişti derken Kerim Zengin'in harakirisi bizim için ballı kaymak oldu.Atılması haklıydı.
* İkinci yarı Gökay,Semih çıkıp,Caner,Bienvenü girince biraz daha hareketlendik ve rakibin 10 kişi olması avantajını da kullanarak ablukaya alarak geçte olsa golleri bulup kazandık.
* Takımın sorunu belli : Tabelacı bir santrforumuz yok,artı santrforun ileride basarak ve topu tutarak rakibin üstümüze gelmesini engelleme durumu olmadığı için büyük sıkıntı çekiyoruz.
 İkincisi çok yavaş oynuyoruz,tempomuz yok.Günümüz futbolunda dikine,çabuk oynayan oyuncular makbul.Sadece Stoch bu şekilde oynayabiliyordu.İkinci yarıda Caner ters ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta (Mehmet Topuz göbeğe)
etkili olunca,iki kanattan da yüklenme şansı yakaladık.
 Demek ki bir 1.sınıf santrfor ve 1 sağ kanat oyuncusu lazım.Sağ kanat elimizde Dia gibi bir isim var ama Aykut Kocaman yeterince şans vermiyor.
Stoch konusunda da aynıydı Kocaman ve Stoch bu inadını kırmayı başarmıştı.
* Aykut Kocaman demişken; saha dışındaki açıklamaları,duruşu,davranışları 
ne yazık ki asıl görevi saha içinden çok daha başarılı.
* Maçın yıldızı tartışmasız Stoch.Her pozisyonda vardı,ısrarla aradı,araştırdı ve zinciri kıran golü attı.
* Gökay uzun süre oynamamanın verdiği sıkıntı ile takımın da kötü performansı birleşti ve silik kaldı.Aynı şeyi Alex'in yokluğunda Sivas'ta şans bulan Sezer Öztürk yaşamıştı ve başarısız görünmüştü.Doğru değil tabii.
* Kaptan Alex artık eski temposunda değil ama sahada olması yetiyor.Asistleri ile galibiyette pay sahibi oldu.
* Volkan.Maçın kaderini etkileyen oyunculardan biri oldu.Gol de yapabilecek bir şeyi yoktu.Aynı oyuncu Bekir Ozan'ın 2 dakika önceki pozisyonunu karşı karşıya kurtarmıştı.Orada asıl kabahat göz göre göre oyuncunun aynı şekilde ortadan sızmasına engel olamayan Baroni ve Gökay'daydı.Özellikle de Baroni.
 Volkan'ın haklı olarak isyan edip tercüman Samet'i çağırıp Aykut Kocaman'a mesaj göndermesi çok ilginç ve bir o kadar düşündürücüydü.
* Yediğimiz golün dışında kullandığımız kornerlerin sonucunda rakibin hızlı kontraya çıkışlarına önlem alamamamız da kötüydü.
* Baroni gol de hatalıydı ama harika bir galibiyet golü attı.Alex ile verkaç'ının sonunda kombine bir hareket yaptı.
* İkinci yarıya çıkarken yaptığımız değişiklikler ve rakibin 10 kişi olması sonucu değiştirmede etkili oldu dedik,bunun yanı sıra Abdullah Ercan'ın atakları sürükleyen Sosa'yı çıkarması da ekmeğize yağ sürdü.
* Gaziantepspor'un geçen yıl ki ölümüne oynaması ve kartlardaki itirazları da çok enteresandı.
* Maçla ilgili 3 puan harici diğer sevindirici konta,Özgür Çek'in yuvaya dönüşü ve ilk resmi maçına çıkmasıydı.90+4'te Alex'in yerine oyuna girdi.
Özgür'e Hoşgeldin diyor,başarılarının devamlı olmasını temenni ediyorum.
* Hakem M.Kamil Abitoğlu.
Kerim'in kartlarında haklıydı.
1.Sarı Kart.
2.Sarı Kart.
Arkadan resmen aşil tendonuna vuruyor.Bunun neresine itiraz ettiler anlamadım.Özellikle El Yasa kudurmuş gibiydi.
 Maç sonrası basın toplantısında Bekir Ozan hakem baskı altında kaldı,kart göstermeyebilirdi diyor.''Pozisyonu gördün mü'' sorusuna ise ''Görmedim ama Fenerbahçeli oyuncu olsaydı göstermezdi'' diyor :))
El Yasa'nın kudurganlığı maç sonunda da geçmemişti ve hakemi alkışladı ve ısrarla atılmayı hak etti.Kırmızı kartı gördü.
Şenol Can'ın Serdar Kesimal'i kündelemesine penaltı vermedi.
Bu pozisyon için TRT SPOR'da ezik gs'li Levent Özçelik Serdar kendini atıyor,sarı kart değil mi diyerek tüy dikti.

Fenerbahçe düşmanı Telegol  programında ise hepsi birlikte Alex 14.dakikada kırmızı kart görmeliydi diye ağlıyorlardı zavallılar.Sarı kart bile bir şey yoktu,hakem göstermemekte haklıydı.

Bunların dışında 2 tane pozisyonumuz ofsayt diye kesildi.Ofsayt değildi.Görüntülere koymamışlar bile.
İlki 7.ci dakikada Semih'in pozisyonuydu.İkincisi Alex'in pozisyonuydu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler