30 Ocak 2012 Pazartesi

Fenerbahçe:2 Mersin İdman Yurdu:1 (Sadece İlk Yarı) !!!

Fenerbahçe'den tarihi zafer

7. DK
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Bienvenu'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Savunmadan seken topa Bienvenu ceza sahası içinde bekletmeden sert vurdu ve top kaleci Sehic'in bakışları arasında ağlarla buluştu.



38. DK
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Stoch ile 2. golü buldu.Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, savunma ön direkte topu uzaklaştırdı sonrasında Stoch ceza sahası önünde topu aldı, rakibini geçti kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.
* İlginç bir maç oldu.İlk yarıda 5 olacak maç ikinci yarıda ne hale geldi,son dakikalarda gene kıvranarak saniyeleri saydık.
* 1000.ci galibiyetimizi aldık.Hayırlı olsun.
* Sezon başından beri devam edegelen sorunlar kronikleşti.Süreç yüzünden adam gibi teknik eleştiri de yapamıyoruz.
* Ligin en çok gol pozisyonuna giren takımıyız ama en çokta kaçıran.
Herhalde ''Girilen gol pozisyonu / Gol sayısı'' istatistiğinde yüzdemiz yerlerdedir.Son vuruş,son hareketi yapamama hastalığımız var.
* Pamuk helvası gibi yumuşak MİY gibi bir takım karşısında bile ikinci yarı bir geri çekildik aman aman yani.Gol geliyorum diye bağıra bağıra geldi.
* Alex bugüne kadar gördüğüm en kötü oyununu oynadı.Anlamsız bir sinir ve gerginlik içindeydi.En az 5 pozisyonda en kötü şeyi yaptı.
* Stoch nazar değmesin gene harikaydı.Olağanüstü bir gol attı.
Mehmet Demirkol ukalası ''Fenerbahçe ayarında bir oyuncu değil'' diyor ısrarla.Adam bize 5,5m.euro bonservis bedeli ile geldi.10m.15m.euro bonservis bedeli teklif eden Rus ve Fransız kulüpleri var.Bu golleri attıkça değeri daha da yükselecektir.18 maçta 1186 dakika forma giydi.7 golü var.
* Milletin Günah Keçisi Bienvenü ise elinden gelenin en iyisini yaptı.Her pozisyonda vardı.Daha önce söylediğim gibi forma ağır geliyor,genç bir oyuncu.
Zamana ihtiyacı var.Ama sabredilmiyor ve küfürler,hakaretler havada uçuşuyor.
Attığı golü bile ailesi gelmişte ondan dediler.
* Serdar golde hatalıydı.Biraz daha dikkatli olmalı.
* Gökhan Gönül sakat sakat ,tam hazır olmadan oynamamalı.Bu kez başka yerden sakatlandı diyorlar ama bunu hep yapıyor.Şimdi Bjk maçında yok büyük ihtimalle işte.
* Özer.Değişen bir şey yok.Aykut Kocaman zamanında değiştirmedi ve ıslıklanarak çıktı.Islıklamak yanlış ama hocanın da hatası işte.Ayrıca yerine giren Sezer de kısa sürede tam ısınamadığı için tekrar sakatlanmış ve 6 hafta daha yok işte.Hep gözü kapalı ısrar yüzünden bunlar.
* MİY Kalecisi Sehiç son dakikada kornerde kafa vurmaya geldi.
Tıpkı Karabük kalecisi Tomiç gibi.Nedense hep bizim maçlarda görüyoruz bu anları,diğer rakiplere karşı göremiyoruz (!)
* Hakem Barış Şimşek.Bu maça Trabzon bölgesi hakemi vermek işgüzarlıktı.
İnce ince çalıştı.MİY'de sarı kart görmesi gereken bir çok oyuncuyu gözardı etti.
Attığımız 1.gol de Özer ofsayt tartışmaları var.Aktif alanda hikayesi.
Hatırlıyorum 2009-2010 sezonunda  İBB  maçında Deniz Barış'ın ilk yarının sonlarına doğru attığı gol Santos'un "aktif alan" da olması gerekçesiyle iptal edilmişti.Guiza'nın son adam düşürülmesine kırmızı kart verilmemiş.
O maçta katledilmiş ve kaybederek Şampiyonluktan olmuştuk.
O maça saysınlar bu golü.
Özer'in attığı gol ise ofsayttı.
Şu pozisyonlara hep devam dedi.Yukarıdaki pozisyon gibi Boum da Bienvenü'nün kafasını kırıyordu ama devam dedi.4'cü hareketinde sarı kart gösterdi.
 Orhan'ın kaleci ile çarpışmasına hemen sarı kartı gösterdi.
Bienvenü ilk yarıda karşı karşıya kalacakken ofsayt diye kesildi.
Görüntülerde yok maalesef.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler