11 Nisan 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - MP Antalyaspor : 2-0 !!!

62. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Ceza alanı içinde topla buluşan Mehmet Topuz'un yerden ortasında, soldan ceza alanına giren Ziegler'in kale önüne gönderdiği topa Sow dokunarak, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0
72. dakikada Fenerbahçe skoru 2-0 yaptı. Emre'nin pasıyla ceza alanına giren Bienvenu, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu direğin dibinden ağlara göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
*2.Yarıda kaliteli oyuncular Sow ve Emre girince sonuca gittik.Koca ilk yarı boşa geçti.Sanırım görülmüştür artık futbolun kaliteli oyuncularla oynandığı.
* Bu sonuçla 2.sezonu da yani 40 maçı kendi sahamızda yenilmeden bitirdik.
2009-2010 22.Hafta Bursaspor maçından bu yana yenilmiyoruz.
40 maçta 33 galibiyet,7 beraberlik aldık,88 gol atıp,21 gol yedik,106 puan toplayıp,14 puan kaybettik.
* Şimdi Play Off zamanı ve her şey kendi elimizde.Artık kapris,inat,küskünlük,şu sorun,bu sorunu bir yana bırakıp 6 maça konsantre olmak zorundayız.
Uğur Meleke ne güzel belirtmiş ; 
Fenerbahçe önündeki 6 maçı kazanırsa (rakiplerinin ne yaptığı onları hiç ilgilendirmeden) şampiyonluğunu ilan edecek. Çünkü Fenerbahçe aradaki 9 puanlık farkın 4’ünü play-off’a girerken kapamış oluyor, 5’ini de rakibini iki kez yenip eritme şansına sahip...
Öyleyse dünden Fenerbahçe’nin çıkarması gereken ders de şu: Kocaman, şampiyon olmak istiyorsa önünde hâlâ 6’da 6 şansı duruyor. O zaman küslükleri/sorunları bir kenara koyup, ne yapıp edip elindeki herkesten yüzde yüz faydalanmak zorunda. Çünkü Galatasaray oyun olarak Fenerbahçe’nin bu kadar önündeyken ezeli rakiplerini iki kez yenmek için Alex’e, Sow’a, Emre’ye ve hatta Semih’e bile çok ihtiyaçları olacak.

* Antalyaspor kaybetmesine rağmen kümede kaldı ama hak etmişlerdi.
Özellikle Ali Turan eziği gs virüsü kaptığı belli,sahada her türlü pisliği yaptı.
Hakemlikle alakası olmayan Tolga Özkalfa'dan büyük müsamaha görerek hak ettiği
kırmızı kartı görmedi ama dün akşam Eskişehir kupa maçında 5 gün gecikmeli gördü.
 Ali Turan uçarak topu plonjon yaptı,kornere attı.Bu penaltıyı bile görmedi Tolga.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler