3 Kasım 2008 Pazartesi

Basketbolda Yayın kaosundan iyi haber çıkmadı.

TBF Kulüp Temsilcileriyle Biraraya Geldi
Pazartesi, 03 Kasım 2008 20:20
 Türkiye Basketbol Federasyonu Yöneticileri, Ligler Direktörlüğü yetkilileri ile Beko Basketbol Ligi’nde yer alan takım temsilcileri, TV yayınlarının görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi.

Hyatt Regency Otel’de saat 15:00’de gerçekleştirilen toplantıda TBF Başkanı Turgay Demirel, TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Karagözoğlu, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Disiplin Kurulu Başkanı Akın Süel, Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve Bayan Ligleri Koordinatörü Murat Tümer ile mazeretli olan Erdemir Spor Kulübü dışında Beko Basketbol Ligi’nde yer alan kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Turgay Demirel, TV yayın ihalesi hakkındaki süreç hakkında Beko Basketbol Ligi takımlarına bilgi verdi. Demirel, ihaleye katılan TV kanalları, verilen teklifler ve yapılan görüşmelerin detayları hakkında ayrıntılı olarak açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluş ile imza aşamasında olan bazı noktalara değinen Demirel, kulüp temsilcilerinin bu konudaki fikirlerini ve önerilerini dinledi.

Toplantıda sırayla söz alan kulüp temsilcileri Beko Ligi’nin TV yayınlarının değerinin geldiği noktadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Lig temsilcileri, TV yayın sözleşmesi hakkında görüşlerini paylaştıktan sonra değişik ayrıntıların Digitürk’le paylaşılmasını ve Federasyon’un sonuçlandırma aşamasına getirdiği anlaşmanın bu hafta sonuna kadar imza altına alınmasına karar verdiler...


********************************************************************************
Herkes alacağı paraya bakıyor tabii.Kulüpler memnun para geliyor diye.
Federasyon zaten çoktan memnun.Sadece basketbolseverler memnun değil.
Onları düşünen yok zaten.Ben de saf saf bu toplantıya ümit bağlayıp,anlaşmanın
bozulmasını,yeniden NTV,TRT gibi açık kanallar ile anlaşma yoluna gidilmesini
bekliyorum.Aynen futbol da olduğu gibi paşa paşa Digitürk'ün istediği kur'u
kabul edecekler ve biz gene hüsrana uğramış olacağız ne yazık ki.
Yazıklar olsun hepsine.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler