3 Kasım 2009 Salı

Beko Basketbol Ligi 3.Hafta Değerlendirmesi !!!




 http://www.haber34.com/hr/beko-basketbol-liginde-10-hafta-2336.jpg

Beko Basketbol Ligi'nde üçüncü hafta tamamlanırken, Beşiktaş Cola Turka ve Fenerbahçe Ülker yenilmezliklerini sürdürdüler.

 Beko Basketbol Ligi'nde üçüncü hafta Ankara'da Türk Telekom ile Efes Pilsen arasında oynanan karşılaşma ile tamamlandı.

Haftanın kapanış maçında büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada Efes Pilsen'i 87-83 yenen Türk Telekom, ikinci galibiyetini elde etti. Lacivert Beyazlılar ise bu sezonki ilk yenilgisini yaşadı.

Beko Basketbol Liginin üçüncü haftasının açılış maçında Antalya Büyükşehir Belediyesi, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Aliağa Petkim'i 97-59'luk skorla mağlup etti. İlk iki haftayı kayıpsız kapatan Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de Fransa deplasmanından sonra kendi evinde konuk ettiği Banvit'i 81-63 ile geçmeyi bildi.

Kepez Belediyesi karşısında ilk yarıda istediği oyunu sergileyemeyen Pınar Karşıyaka, özellikle dördüncü çeyrekteki başarılı performansıyla salondan 88-76 galibiyetle ayrılmayı başardı. Cumartesi günün son maçından Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 85-74 mağlup eden Beşiktaş Cola Turka galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Kepez Belediyesi’ne Antalya’da kaybeden Galatasaray Cafe Crown, üçüncü haftada evinde Erdemir’i konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayamayan ve Erdemir karşısında maçın başında bir ara 12 sayıya (15-27) kadar geriye düşen Galatasaray Cafe Crown toparlanarak dengeyi kurdu. Büyük çekişmenin yaşandığı mücadelenin normal süresi 78-78 eşitlikle tamamlandı. Özellikle Darius Washington ile etkili olan Galatasaray Cafe Crown, uzatma periyodunda 20 sayı üreterek sahadan 98-89 galip ayrıldı.

Bursa derbisinde ise Tofaş ile Oyak Renault karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen mücadeleyi 77-74 kazanan Tofaş, ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

Beko Basketbol Ligi’nde 3.haftada alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şu şekilde;



31 Ekim Cumartesi
Antalya BŞB.: 97 - Aliağa Petkim: 59
Fenerbahçe Ülker: 81 - Banvit: 63
Pınar Karşıyaka: 88 - Kepez Belediyesi: 76
Mersin BŞB.: 74 - Beşiktaş Cola Turka: 85

1 Kasım Pazar
Galatasaray Cafe Crown: 98 - Erdemir: 89 (Uzatmada)
Darüşşafaka Cooper Tires: 50 - Bornova Belediyesi: 72
Tofaş: 77 – Oyak Renault: 74

2 Kasım Pazartesi
Türk Telekom: 87 – Efes Pilsen: 83

bblt.jpg 
bbljpg2.jpg 

bbljpg1.jpg 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler