13 Mart 2011 Pazar

Fenerbahçe Ülker - Beziktaş CT : 84-92 ( Rezalet) !!!


SALON: Sinan Erdem Spor Salonu

HAKEMLER: Aytuğ Ekti, Alper Özgök, Fatih Arslanoğlu

FENERBAHÇE ÜLKER (84): Roko Ukic 13 (2 ribaund – 5 asist), Ömer Onan 15 (3 ribaund- 1 asist), Darjus Lavrinovic 2 (3 ribaund – 1 asist), Sarunas Jasikevicius 12 (2 ribaund – 2 asist), Kaya Peker 12 (6 ribaund), Oğuz Savaş 12 (3 ribaund – 1 asist), Marko Tomas 12 (2 ribaund – 4 asist), Sean May (5 ribaund – 1 asist), Emir Preldzic 6 (4 ribaund – 4 asist)

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (92): Serkan Erdoğan 17 (1 ribaund – 1 asist), Fedor Likholitov 2 (1 asist), Bekir Yarangüme 3 (1 asist), Mustafa Abi (1 ribaund), Cüneyt Erden (1 ribaund - 1 asist), Hüseyin Beşok 2, Michal Ignerski 2 (4 ribaund – 2 asist), Marcelus Kemp 14 (3 ribaund – 5 asist), Mire Chatman 16 (4 ribaund – 10 asist), Cevher Özer 14 (8 ribaund), Andrew Ogilvy 22 (9 ribaund)

1. PERİYOT: 19-28
2. PERİYOT: 19-23
3. PERİYOT: 25-20
4. PERİYOT: 21-21


***************
* Hiç öyle canları sağolsun demeyeceğim.Bunu diyenleri de anlayamıyorum.Bu maçların mazereti yok kardeşim.Git Aliağa Belediye'ye yenil eyvallah önemli değil canınız sağolsun deriz.
Ama be birader ''Şeref hiç arkadaşı olmamış'' hele Gergin gibi birinin çalıştırdığı şu takıma yenilmeyin kardeşim.Ben asla kabul etmiyorum böyle bir yenilgiyi.Rezalet.
* Yok sakatlıklar bizi fena etkiledi,yok yorgunluk yok bilmem ne bahane değil.
Evet Play Off'lar önemli,1 mağlubiyetin çok önemi yok - nasıl önemi yoksa.Olası eşleşmede 1-1 oldu - denilebilir ama bu bir prestij maçı yahu.Biz niye nefret ediyoruz bunlardan ?
* Takım paraşütsüz inişte.Çok kötü oynuyoruz.Zaten böyle bir kimyaya sahip takımın başarılı sonuçlar alması çok şaşırtıcıydı.Mücadele ederek,savunma yaparak kazanıyorduk.Evet böyle.Üçlükler girince daha kolay oluyordu.E üçlükler girmemeye başlayıp,savunma yapmazsan olacağı budur.Fenerbahçe Ülker gibi bir takım kendi evinde bir devrede 51 sayı yer mi beyler ? Bu 51 sayı yenirken ''Bay Mazeret Spahija'' ne yapıyordu ?
''Maça niye böyle başladığımızı anlayamadım. Şu anda fiziksel olarak iyi durumda değiliz, birçok sakatımız var. Bu da bizi etkiliyor. Sezona başladığımız gibi değiliz. Ama oyuncuları suçlayamam, çünkü çok iyi çalışıyorlar"
  Hep aynı şeyler.Niye böyle başladığımız anlayamıyorum,niye böyle oynadığımızı anlayamıyorum ?
Bir anlasan hocam sorunu çözeceksin de bir anlasan.Hem fiziksel olarak iyi durumda değiliz diyor hem çok iyi çalışıyorlar diyor.Bu nasıl oluyor hocam ? Tabii bir anlasa.
Hiç bir hocayı beğenmiyor gibi oluyoruz ama kendisi hakkında Murat Murahanoğulları ve Litvanyalıların dedikleri çıkıyor.Kritik anlarda hiç bir müdahalesi yok.Uzatmadan seneye eğer F4 hedefi koyulacaksa 1.sınıf bir koç getirilmeli.Spahija yetersiz kalıyor.Ne olursa olsun - sakatlıklar,rakibin her attığının girmesi falan filan - bir devrede 51 sayı yiyen bir takımın hocası bir şey yapamıyorsa olmaz.
* Sakatlıklar belimizi  büktü deniyor.Bir biz mi sakatlık yaşadık.Bu takım onun için geniş kadro ile kuruluyor.
Ama sen yanlış transferler yaparsan,takım kimyasını yanlış kurarsan,transfer yapmak şart olmuşken yapmazsan hiç bahane uydurmayacaksın.Bak nefret ettiğimiz Gergin'e.Geldi 2-3 transferle takımı ne hale getirdi ve seni gelip evinde rezil edecek bir takım yaptı.Şimdi Zirve adayı olduğumuzu gösterdik diyor.Artı Fenerbahçe'nin ikili oyun savunmasındaki zaafını biliyorduk.Onu çok iyi değerlendirdik diyor.Bu  kadar basit.12 yaşındaki basketbol okuluna giden çocuk bile bunu görebiliyordu ama bizim Aydın Örs dahil Spahija ve bir ton teknik yetkili göremedikleri için tedbir almıyorlar.Şu maç Valencia maçının kopyası.  O maçı izleyen bir antrenör aynısını uygulasa Fenerbahçe'yi yener.
* Üçlüklerimiz girmeyince kalıyoruz.Rakibin üçlüklerini durduracak savunma da yapmayınca.Artı Uzun savunması  felç.Pota altı yol geçen hanı.Olacağı bu.
* FB TV alt yazısından takip ettim.Bu  kadar farka şaşırmadım maç boyunca.Adamlar herhalde çok yüzdeli atıyor,ikinci devre biraz düşer,bizimkiler maçın sonunda sıkıştırırız ama yetmez ve kaybederiz diye düşündüm.
Ne yazık ki hiç izlemediğim maç öyle oldu.
* Şimdi gs ile 1 galibiyet fark kaldı.1 kere daha kaybettik mi liderlik gidiyor.Bir an evvel toparlanmalılar.
* Seneye ise yeni salonda yeni hoca ve yeni yabancılarla çok daha iyi takım kurulmalı.Şu takımda en az 5-6 tane oyuncu  bu takımın  oyuncusu değil.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler