15 Mart 2011 Salı

Böyle Çemişgezekspor'da Şampiyonluğa Oynar Nankör Sadri Efendi.

http://www.turkspor.net/images/news/sadri_sener_toplanti.jpg

Trabzonspor bu sezon ''kollanmada Dünya rekoru sahibi gs''yi hiç aratmıyor.Kollanma konusunda eline su dökülemeyecek gs'ye bile rahmet okutuyorlar.
 Geçen hafta şurada tek tek bilançoyu çıkarmıştık ciyak ciyak ''Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırır'' misali bağıran nankör Sadri efendi ve avanesi için ;
İşte Trabzonspor'un Hakem Hataları İle Kazandığı 15 Puan.
 Ve bu hafta (25.Hafta) ciyaklamalarının semeresini aldılar.Hem de ne alma ?
Yuhhhhh artık dedirten bir Kasımpaşa maçı yaşadık.

25.HAFTA
Trabzonspor - Kasımpaşa : 1-0
Hakemler : Kuddusi Müftüoğlu,Baki Tuncay Akkın,Adil Sinem

Trabzonspor-Trabzonspor'un başı dertte!
 Bir kere bu maç son derece adaletsiz bir şekilde ,Kayserispor maçında hakem Yunus Yıldırım'ın kafasını yarmalarının cezasını ödül olarak (!)  15 bin seyircileri önünde Kocaeli'nde çektirildi.Komik bir şekilde 1 Maç tarafsız sahada cezası (!) verilmişti.Oysa benzer örneklerde çok farklı uygulamalar vardı.En başta Fenerbahçe'ye geçen sezon evinde gs'yi terbiye ettiği maçtan önce yardımcı hakemin kafasının yarılması nedeniyle 3 Maç  seyircisiz cezası verilmiş.Tahkim'e itirazımız neticesinde 2 maça indirilmişti.Kasımpaşa'ya 1-3 yenildiğimiz (Şampiyonluğa mal olduruldu) ve Ankaragücü'nü 3-2 galiba yendiğimiz maçlarda çekmiştik.
 İşte böyle çifte standart bir uygulama ile bu maç 15 bin Lazyo taraftarı önünde Kocaeli'nde oynandı.
  Trabzon 1-0 kazandı ama bu kesinlikle ''KUDDUSİ KARARI İLE '' oldu.
   Nasıl mı ?
Nasıl olsun ki ? Kasımpaşa resmen lime lime doğrandı.Tam 4 penaltı ve 1   kırmızı  kart verilmeyerek belki de adamlar küme düşürüldü.Sırf Spor Bakanı eski Ts Başkanı'nın takımı  Şampiyonluktan kopmasın diye.
 Evet Kasımpaşa'ya yazık günah değil mi ? Adamlar buradan alacakları 1 veya 3 puan ile belki de kümede kalacaklardı ? Peki Kasımpaşa'lı Başbakan'ın neden hiç sesi çıkmıyor ? Seçimde Karadenizlilerin oylarını düşündüğü için olabilir mi acaba ? Sadece tahmin ediyorum canım.
 Sadece gariban Fuat Çapa ve futbolcuları bir açıklama yaptılar  maçtan sonra ;
Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa "Bizim açımızdan ilk 25-30 dakika iyi gitmedi. 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci devre oyunun tamamen şeklinin değiştiğini düşünüyorum. Daha çok isteyen ve topu daha çok tutan takımdık. Hakkımız kesinlikle mağlubiyet değildi. Çok fazla olmasa da önemli pozisyonlarımız vardı. Bir tanesi yüzde yüz olan penaltımız vardı. Hakem vermedi. 7 maçın 3-4´ünde aynı şekilde mağlup oluyoruz. Yapmış oluduğumuz mücadelenin karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Kimse bizim hakkımızı yemesin‚ Türk futbolu için daha iyi olur diyorum" 
Kasımpaşalı futbolcu Erdi‚ "İlk 20 dakikada Trabzonspor´un baskılı oyunu vardı. İlk yarı bunu biz kırdık. İkinci yarı tamamen bizim lehimize gelişti maç. Bundan önceki maçlarda da aynı isteği gösteriyorduk. Daha önce hakemler hakkında konuşmadık. 2 penaltı vardı. Bizim bundan sonraki maçlarda ne yapacağımızı bilmiyorum. Diğer rakiplerimizle puan farkı henüz açılmış değil. Böyle oynadığımız takdirde önümüzdeki maçlarda puanlarla yolumuza devam edeceğiz" 

Kasımpaşa´nın kalecisi Fırat da‚ 3 haftadır çok iyi mücadele ettiklerini belirterek‚ "Fenerbahçe olsun‚ Antalya olsun iyi mücadele ettik. Biz 3 puan için sahaya çıktık. Trabzonspor da 3 puan için sahaya çıktı. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. Eger kaçan penaltı ise giden puanlara çok yazık olacak. Önümüzdeki hafta içerde maçımız var. Onu da kazamak istiyoruz. Bu sene ligde kalmak istiyoruz"
 Bakalım neler olmuş ?
1-61.50.dakikada Dimitrov sağ taraftan sol ayağı ile bir duran top kullanıyor.Glowacki ,Azar Karadaş'ı künde ile indiriyor.  Net penaltı ama devam.

2-63.cü dakikada Tayfun Cora,Azar Karadaş'ı topa hiç müdahale edemeden düşürüyor.Net penaltı ama devam.Maalesef bu pozisyonun görüntüsünü bulamadık.
3-90+4'te Şahin'in volesinde Tayfun Cora kolbastı oynamaya kalkarak smaç yapıyor.Baldırından geldi hikaye.O kol neden o kadar açık ? Kolbastı oynuyor dedik ya.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88859
 4-90+4'te verilmeyen bu penaltıdan sonra dönen topta Varela'nın şutunda kolbastı oynama sırası bu kez Ceyhun'da olacaktı ki O da topu smaçladı ve engelledi ama gene penaltı yok.
 5-Tayfun Cora ,Azar Karadaş'ın bileğine öyle bir giriyor ki resmen köklüyor.Bileği kırılmayı bırak kopabilirdi ama Kuddusi çok net görütülerde tam  karşıda görüş açısı çok net olduğu halde kırmızı kartını göstermedi.

  E böyle bir maçta 4 penaltı,1 kırmızı kart verilmeyecek,üstelik bu maç haksız bir şekilde seyircili oynanacak ve bedavadan 3 puanı alacaksın,ondan sonra bık bık bık ötecek,Şampiyonluğa oynuyorum diyeceksin.
Hadi oradan be Hadi oradan.Böyle Çemişgezekspor (sevgiler kendilerine) bile Şampiyonluğa oynar.
 Yazık ya Yazık.İlahi Adalet varsa bir kere de bizim lehimize tecelli etsin artık yahu.
Böyle olur mu ya.Şu maçtan 1 puan bile alamayacaklardı.Hadi berabere bitti diyelim.Tam 17 puan almış oluyorlar bu haksız hakem kararları ile.
 En az 17 puan bedavadan alacaksın ve Şampiyonluğa oynayacaksın.Dünyanın neresinde var böyle bir şey ?

Nankör Sadri Efendi ve kulübü artık biraz utanmış olsalar gerek ki Fenerbahçe'ye verecekleri cevabı (!) ertelemişler Türk Futbolu kaosa uğramasınmış (!).Artı Sadri Efendi tıpkı Temizligçi kardeşleri gs ve bjk başkanları gibi bugünkü Kulüpler Birliği toplantısına katılmadı.Yüzü mü var katılacak ?
 Gerçi pişkinlikte sınır tanımadılar şimdiye kadar ama şu maçtan sonra belki yüzleri biraz kızarmıştır.
Mı acaba tabii ?
  Peki niye nankörler diyoruz.
Daha önce de yazdık.Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin bunlara yaptığı kıyakları Temziligçi kardeşleri binde bir bile yapmadı.Karşılığında ne gördük bunlardan ? Bol bol küfür,hakaret,saldırı,ihanet.
 Bakalım Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe bu nankör Lazyo'ya ne kıyaklar yapmış ;
1-Bundan önceki yayın sözleşmesi devam ederken ve yeni dağıtım planı yapılırken kulüpler birliğindeki tartışmalarda başta kardeşleri gs,bjk ve G.Antep,G.Birliği gibi Anadolu takımların başını  çektiği kulüpler Trabzonspor'un da Anadolu takımları gibi muamele görmesi ve büyük takımların aldığı paydan daha az gelir almaları isteklerinde Aziz Yıldırım ağırlığını koyarak Ts'den yana tavır koymuş,adamların 6 Şampiyonluğu  var diyerek isteklerin reddedilmesini sağlamıştır.Ts,Aziz Yıldırım sayesinde yüksek para almaya devam etmiştir.
2-Aziz Yıldırım ,Gökdeniz Karadeniz ile sözleşme bile imzalamış,500 bin dolar tazminat maddesi koydurmuşken ,ricalar üzerine sözleşmeyi yırtmış.Gökdeniz sonra 1 yıl daha kulübünde kalmış,sonra 7m.euro veya 10m.dolar galiba Rubin Kazan'a satılmıştır.
3-Selçuk İnan ve Burak Yılmaz Manisaspor ile sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe ve Trabzonspor  talip olmuş.Selçuk İnan Fenerbahçe ile anlaştığı halde Sadri Şener'in ricası üzerine Selçuk İnan'ı Trabzon'a bırakıp,Burak Yılmaz'ı aldık.
4-Burak Yılmaz rötarlı olarak Trabzon'da ama nasıl ? Aziz Yıldırım basında Burak Yılmaz'ın nişanlısı ile ilgili tartışma haberleri çıkıyor diye gözden çıkarmış ve Eskişehirspor'a kiralamıştı.Devre arasında kankası Sadri Gökhan Ünal kazmasını kakalamak için rica ediyor.Aziz Bey hay hay diyor,yetmiyor Burak Yılmaz'ı da istiyor ama sorun var çünkü daha 6 Ay önce Eskişehirspor'a kiralamıştık.Ama Eskişehir tatmin edilerek ,Burak geri çağrılıyor ve 3,5m.euro ile birlikte kankaya hediye ediliyordu.Bu yapılırken hiç olmazsa bize karşı oynatmayın denilmediği için Allahın sopası yok son maçta Burak Yılmaz orta yapıyor ve top kaleye girip gol oluyor,Şampiyonluk gidiyordu.Sırf kankası Sadri memnun edilsin diye Fenerbahçe Şampiyonluğu kaybediyordu.
5-M.Ali Yılmaz zamanında kriz içindelerken Ogün ve Abdullah'ı Aziz Yıldırım çok fahiş bonservis bedeli ödeyerek transfer etmiş ve krizden bir nevi kurtarmıştır.
6-2 sezon önce Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe seyircisi yönetimden türlü eziyet çekerken,Trabzon seyircisi maç boyu Fenerbahçe'ye küfürler ediyor ve maçtan sonra da ödül olarak (!) boğazlarınız ağrımıştır diye sıcak çay ikramı edilerek uğurlanmıştır.

Daha sayayım mı ? Bir çırpıda aklıma gelen bunlar.
Bütün bunları tüm Trabzonlular biliyor ama Fenerbahçe'den nefret etmekten ve kin gütmekten geri duymuyorlar.En acısı kanka Sadri Efendi'nin ihanetidir.İşte bu yüzden bugün Kulüpler Birliği toplantısına Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkacak yüzü bulamadığı için gidemiyor.
 Trabzon ile rekabetimiz büyüktür.Çünkü gs  ve bjk 15-16 sene Şampiyon olamayıp,Türkiye Kupaları ile avunurken Fenerbahçe ile Trabzon çekişmiştir hep.Ts 6 Şampiyonluğun hemen hemen hepsini Fenerbahçe'yi geçerek almıştır.Biz de onlardan aldık.En son 95-96'da.İşte O Son Şampiyonluk kaçırışları onlara çok fena koyduğu için bizden nefret ederler.Öyle ki 70 yaşındaki Nine bile deplasmana giden taraftarlarımızın kafasına balkondan saksı atar.Böyledir nefretleri.
 Oturup ciddi ciddi bir vicdan muhasebesi yapsınlar diyeceğim ama nafile........

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler