28 Nisan 2011 Perşembe

Ağla Ezik Madrit Ağla ''Barca'ladık'' 0-2 !!!


8.png
9.png

7.png

76. dakikada golü bulmayı başardı. Sağ kanatta topla buluşan Afellay, dengesini sağlayamayan Marcelo’yu geçtikten sonra, sıfıra inmeden topu altıpasa doğru gönderdi, savunmadan çabuk davranan Messi, topu ağlara yolladı.
Hissettiklerimi söylersem kariyerim biter

87’de sahneye yine Messi çıktı. Çalımlarla Real Madrid ceza sahasına giren Arjantinli yıldız, şık hareketlerini düzgün bir vuruşla bitirdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Messi Clasico !

 * Tebrikler Messi ve arkadaşları,tebrikler Pep.
* Bir kez daha ''Ezik Madrit'i ağlattınız ve kimin TEK BÜYÜK olduğunu gösterdiniz.
* Neyi yazalım ki ? Zırıl zırıl ağlamalarını mı,futbolu katletmelerini mi ,sahaya futbolcu görünümlü kasap çıkarmalarını mı ?,emek hırsızlıklarını mı,emeğe saygısızlıklarını mı ,şikayet ettikleri ,ağladıkları hakem Stark'ın kollamalarını mı ?
* Tek kelime ile ''TARİH BUNU DA YAZAR ALLAHIN EZİKLERİ''
* ''İspanya'nın gs'si'' .Yeryüzünde nefret ettiğim 2 takım gs ve R.Madrit.Al birini vur ötekine.
İkisi de devletin takımı,ikisi de Makyavelist (Başarıya giden her yol mübahtır felsefesi güden),ikisi de el bebek gül bebek sürekli kollanan,ikisi de kronik ezik.
* Şu R.Madrit'in Barcelona karşısında  oynadığı futbol (!) ve yaptıkları tanıdık gelmiyor mu hiç ?
Aynen gs'nin Fenerbahçe karşısındaki hali değil mi ? Sonuçlar her şey aynı değil mi ?
Şüphesiz aynı.Peki bir Fenerbahçeli nasıl bu R.Madrit'i tutabilir aklım,havsalam almıyor hiç.
* Maça ilgili bir şeyler yazmak istersek ne yazalım ?
Kendi sahasında 90 dakika 10 kişi defans yapan,sadece tekme atarak durdurmaya çalışan zavallı bir Madrit.
Tek pozisyonları Maganda C.Ronaldo'nun uzaktan attığı şut var ? Başka ? Hiç bir şey.
Topla oynama oranları yukarı ; % 28-72.Pas 4 yüz küsura,yüz küsur.
* 3 maçtır Mosmourinho sahaya Pepe isminde futbolcu kılığına girmiş bir kasap çıkardı.Önüne geleni biçiyor,kırıyor,döküyordu.1-1'lik lig maçında ve Kral kupasında İspanyol hakemler malum kollamalarını yaptılar ve atmadılar Pepe'yi.Tıpkı 1-1'lik maçta Barcelona'nın aynı pozisyonun alası penaltısının verilmeyip,uyduruk bir penaltı ile mağlubiyetten kurtarıldığı gibi mesela.İşte dün İspanyol olmayan Spark nihayet sahadaki bu kasapı gördü ve Pepe'yi ait olduğu yere gönderdi.Gönderdi ama koparılan yaygaradan dolayı etkilendi ve Lass Diarra'nın 72.dakika 2.sarıdan kırmızı kart görmesini ve sol bek kasap Marcelo'nun Pedro'nun bacağına kasıtlı basmasını kırmızı kart ile cezalandırmayarak maçı 8 kişi tamamlamalarını önledi.
* Halböyleyken ''Mosmourinho'' maçtan sonra zırıl zırıl ağlıyor.
''Guardiola büyük bir teknik direktör. Ancak tekrar ediyorum; ŞL'yi onun 2009 yılında kazandığı gibi kazanmaktan utanırdım.Çünkü Stamford Bridge skandalı ile kupayı kaldırdı. 2. kez şampiyon olursa, bu kez Bernabeu skandalı ile kazanmış olacak.Bu yüzden umarım Guardiola birgün kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan şampiyonluğa ulaşabilir.İmkansız bir görevimiz var. Rövanşta erken gol bulsak bile nasıl olsa hakem eliyle bizi öldürecekler. Bu yüzden şansımız yok ''
  Vallahi pes billahi pes.Kafayı yiyeceğim ya.Bir insan nasıl bunları söyleyebilir ?
Sen Barca ile oynadığın son 5 maçı 10 kişi ile tamamlayacaksın ve bunun sebebini kendinde aramayacaksın ?
''Sahaya futbol oynamaya değil tipik bir küçük takım gibi tekme atıp,durdurayım,şansa ve hakemin yardımıyla 1 gol bulabilirsem öpüp başıma koyayım'' felsefesi ile çıkıyorsun ,ondan sonra ağlıyorsun.
* Şimdi bu arkadaşa sormak lazım geçen yıl  İnter'in başındayken yarı finalde Barca'yı nasıl eledin ? diye.
İlk maçı 3-1 kazandı İnter ve Diego Milito'nun attığı 3.gol % 1 milyon açık ofsayttı ve verildi.2.maçı Barca 1-0 kazanmasına rağmen O 3.golün avantajı ile finale çıktı ve kupayı aldı.
 Sen O zaman utandın mı acaba ? Utanmaz,arlanmaz herif.Emeğe saygın yok hiç.Ayıp ayıp.
* Pep ne kadar asil bir adam ki bu zavallıyla hiç polemiğe girmedi.
''Çok iyi bir maç çıkardık. 11'e karşı 11 de 11'e karşı 10'da. Takımımı kutluyorum. Güzel bir sonuç aldık''
* Taraftarları da aynı yolun yolcusu.Şu yaptıklarına bakın.Tanıdık geliyor mu ? :))


*  Bu maç aynı zamanda artık ''RM'nin Barca'nın ezeli rakibinin olmadığının ve Messi mi,Ronaldo mu ?'' tartışmalarının son derece gerzekçe olduğunun tescil edildiği bir maç oldu.

* Mosmourinho futbol oynatmak değil durdurmak aklında olduğu için milyar euroluk elindeki Kaka,Higuain, Benzema gibi  forvetlerini oynatmayı bile düşünmezken,Pep gözünü kırpmadan ilk kez bir genci daha sahaya sürmekten çekinmiyor.Sergi Roberto isimli 19 yaşındaki bir genç ilk kez oynadı.İniesta'nın sakatlığı nedeniyle ilk 18'e girdi ve David Villa'nın yerine girdi.
footballove.com'dan ;
''Dün maçın son dakikalarında Villa’nın yerine oyuna giren bu genç için “kimdir?” diye soranlar vardı. Kendisi Iniesta’nın sakatlığı yüzünden 18′de yer buldu. Şu an 19 yaşında. Seneye parlaması, A takımda daha sık yer alması muhtemel bir orta saha oyuncusu ama asıl ilgi çekici olan nokta; 14 yaşında Gimnastic’te oynarken Real Madrid’in teklifini reddedip bir kaç ay sonra Barcelona’ya transfer olması. Guardiola’nın son dakikada oyuna alma kıyağı da 5 sene önceki hareketinin bir nevi ödülü''
*  Maçın Golleri İspanyol spikerin ağzından şu linkte ;
http://www.footballove.com/2011/04/28/daha-bitmedi-haftaya-papatyam-var/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+footbaLLove+%28footba
* Allahına gurban Messi.Ne diyelim ? Biz de Alex,Barca'da Messi.Siz Çok yaşayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler