16 Nisan 2011 Cumartesi

TBL 26.Hafta : Tofaş - Fenerbahçe Ülker : 74-81 !!!


Beko Basketbol Ligi’nin 26. haftasının açılış maçında Play-offlara kalma mücadelesi veren Tofaş ile ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe Ülker karşı karşıya geldiler. Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 74-81’lik skorla galip ayrılan Sarı-Lacivertliler, ligdeki galibiyet serisini de 5 maça çıkardı.

SALON: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Erşan Kartal – Alper Altuğ Köselerli – Aydın Karaçam

TOFAŞ (74): Jason Rowe 12 (7 ribaund-4 asist), Osman Göllü 3, Austin Nichols 5, Can Altıntığ 9 (1 ribaund-7 asist), İnanç Koç 4 (2 ribaund), Tomislav Ruzic 8 (5 ribaund), Can Özcan 3 (1 asist), Jurica Zaza 18 (5 ribaund – 1 asist), İlkan Karaman 11 (3 ribaund- 2 asist), Fırat Töz (2 ribaund – 1 asist), Onur Aydın 1 (1 ribaund – 1 asist)

FENERBAHÇE ÜLKER (81): Roko Ukic 24 (2 ribaund – 6 asist), Ömer Onan 21 (5 ribaund – 1 asist), Darjus Lavrinovic 8 (3 ribaund), Kaya Peker 4 (3 ribaund – 1 asist), Oğuz Savaş 4 (5 ribaund), Marko Tomas 5 (6 asist – 3 asist), Sean May 5 (1 ribaund), Emir Preldzic 10 (2 ribaund – 4 asist)

1. PERİYOT: 7-20
2. PERİYOT: 20-11
3. PERİYOT: 24-26
4. PERİYOT: 23-24

 


* Tebrikler.
* TBF'nin azizliği yüzünden gidemedik maça.Bu maçı Cuma günü ve o saate koyan TBF'ye en derin (!) sevgilerimi yolluyorum.Aynı saatlerde erkek voleybol takımımızın hayati finale çıkma maçı,kraliçelerimizin de hayati final serisi maçını kaçırmamak için bu maça gitmedim.Bir de kepaze Bursa seyircisinin her zaman yaptığı adi küfürleri duymamak,başımın belaya girmemesi için de gitmedim.Fenerbahçe'ye küfür edilmesini namusuma küfür olarak gördüğüm için tahammül edemiyorum.Maçı gece 01.00'da FB TV'de banttan izlediğimde duydum gene ''Yemyeşil İnciler Ananızı S........ ler'' diye kusuyorlardı yaratık adiler.Bir de biz Analara küfür etmeyiz derler.İroni olarakta SEG - Seni Annem Gibi Sevdim - diye grup kurmuş zavallılar.Başkalarının analarına küfür etmeyi  mübah gören  aşağılık anlayışa lanet olsun.
* Maça gelince ; 
Sakatlıklara bu kez Saras eklenmiş.Lavri dönmüş,Saras yok.Kinsey hala yok.Çarşamba mutlaka olmalı.
* Zayıf Tofaş karşısında düşük tempolu,kötü bir oyun oynadık.Ukiç ve Ömer'in gününde olmaları galibiyeti getirdi.Uzunlarımız gene fiyaskoydu.Bu oyun yetmez gs ve doping pilsen maçları için dikkat.
Artık vitesi yükseltme zamanı.
* Saras'ın olmaması ile Erbil 6 dk.gibi kısa süre oynadı.Çok güzel bir turnikeyi kaçırması şanssızlıktı.
Yazık oldu.
* İyice takım ''serbest atış özürlüsü'' oldu.Bu kadar olmaz.Her maç aynı.27/14.% 52.
Başımıza iş açacak bu serbest atışlar.Çalışılmaması garabet.
* Tofaş'ta Jurica Zuza tek ayakta kalan isimdi.İşin garibi bizde böyle bir uzun dahi yok.Şaka gibi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler