11 Temmuz 2011 Pazartesi

Arama ve El koyma Belgesinde 13.Sıradaki Serdar Adalı Nerede Beyler ?



 Evet 11.Ağır Ceza Mahkemesinin çıkardığı ''Arama ve El Koyma Belgesi'' turkspor.net'te daha ilk gün yayınlanmıştı.Şu 2 sayfadaki tüm isimler başta Aziz Yıldırım olmak üzere alındı ve gerisi malum.
 Peki girişte koyduğumuz 13.SERDAR ADALI NİÇİN HALA ALINMADI SORUYORUZ.


11.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şeref Akçay,Soruşturma Savcısı Mehmet Berk ve İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Mutlu Ekizoğlu cevap lütfen ?


turkspor.net'in ilgili haberi şöyleydi ; 


Futbolda yaşanan şok gelişmeler ile ilgili ilk resmi belgeler basına sızdı. FotoGOL ve SÖZCÜ gazetelerinde yayınlanan arama ve el koyma kararı gündeme bomba gibi düştü. 

11. AĞIR CEZA BAKIYOR!
Soruşturmayı İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi yürütüyor. Arama ve el koyma iznini veren hakim ve katipler söz konusu belgelerde yer alıyor. 

SİLAHLI ÖRGÜT SUÇLAMASI!
2010 yılında başlayan ve 2011'de teknik takip süreci ile hızlandırılan soruşturmadaki "Aramanın nedenini oluşturan fiil" olarak da "Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ifadeleri yer aldı!

LİSTE BAŞI AZİZ YILDIRIM!
Arama listesinin ilk sırasında yer alan isim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yer alıyor ve Yıldırım'a ait adreslerde arama yapılması kararı net bir şekilde ortaya konuyor. İlhan Ekşioğlu listenin ikinci sırasında bulunurken, Şekip Mosturoğlu da 3. sırada.. 

SÜRPRİZ İSİM SERDAL ADALI!
Beşiktaş yöneticisi ve transfer komitesi başkanı olan Serdal Adalı da ilk arama listesinin son sırasında yer aldı. Adalı'nın listede olmadığı iddiaları da böylece çürümüş oldu. Öte yandan Adalı'nın durumu ile ilgili gelen çelişkili bilgilere rağmen savcılığın ne gibi bir tutum içine gireceği henüz netleşmedi.. Savcılığın Serdal Adalı'yı önümüzdeki günlerde bilgisine başvurmak için çağırabileceği iddia ediliyor.. 

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER



http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=65021


NOT : 
Bu arada sabah Sadri Şener'de gözaltına alınmış.
Göstermelik bir gözaltından başka bir şey değildir.Bir şey çıkmaz.
Zaten Avukatı da sadece bilgisine başvurulacak dedi.
Malum teknik takip sadece Fenerbahçe'yi hedef alınarak yapıldığı için (!)
Bari Sadri Şener ve yöneticilerinin Mart ayından itibaren yaptığı tüm telefon konuşmalarının kayıtlarını GSM operatörlerinden alınız da belki bir şey bulabilirsiniz (!)

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler