7 Eylül 2011 Çarşamba

Avusturya - Türkiye : 0-0 (Futbol İlahları Tatilde) !!!

Stat: Ernst Happel
Hakemler: Alberto Undiano Mallenco xx, Fermin Martinez Ibanez xx, Jesus Calvo Guadamuro xx (İspanya)
Avusturya: Grünwald xx, Ekrem Dağ xx, Schiemer xx, Pogatetz xx, Fuchs xx, Baumgartlinger xx, Royer xx (Dk. 67 Hoffer x), Scharner xx, Harnik xx, Alaba xx, Arnautovic xx (Dk. 90 3 Maierhofer ?)
Türkiye: Volkan xx, Sabri x, Servet xx, Egemen xx, Hakan xx, Selçuk x, Mehmet Topal xx, Yekta x, Arda xx, Burak xx (Dk. 90 3 Gökhan Töre ?), Umut x
Sarı kartlar: Dk. 51 Yekta, Dk. 77 Burak (Türkiye)


* Rezil,kepaze bir oyun ve mantalite ile 1 puan almayı başardık (!).
* Hiddink efendi yılda 5m.euro'yu bunun için mi alıyor ? Yazık ,Günah.Getir o zaman Yılmaz Vural'ı,Sakıp Özberk'i,Güvenç Kurtar'ı,onlar da alır 1 puanı hem de daha iyi oynatarak.
* Tamam direkt oynayan önemli oyuncularımız eksikti de yok muydu bu memlekette ve Avrupa'da geçen sezonun 8.si geberik gs'den ilk 11'e 5 oyuncu alıyorsunuz ? 
* 24 kişilik açıkladığın kadrodan Emre sakatlanınca oynatacağın başka adam mı yoktu da 8.gs'li Yekta'yı çağırıp hemen paraşütle ilk 11'e indiriyorsun ? Yekta gs'den ne oynamış ve ne durumda ki ?
* Emre'de çıkınca yaratıcı oyuncu eksikliği varken - Aslında kadroda Mehmet Ekici,Tunay Torun gibi isimler vardı ama demek ki güvenmiyorlar - neden Yekta da Özer,Sezer,Mehmet Topuz gibi oyuncular değil ?
* Hiddink efendi  maçtan önce de zaten 1 puan için çıkacaktı.Azerbaycan - Kazakistan'ı yenip grup sonunculuğuna rakibini itince Hiddink için gün doğdu artık ve ''Ohh En İyi 2.cilik şansım da kalmadı,rahat rahat 1 puana yatabilirim'' dedi.Çıkardığı Selçuk Şahin - Mehmet Topal çift ön libero ve ne yaptığı belli olmayan Yekta'yı da yanlarına koyunca işi sağlama almıştı (!).Santrfor'a Cenk Tosun varken Umut Bulut looser'unu koymuştu.Burak ile beraber deli deli koştular sağa sola o kadar.
* Maç boyunca Sarbi Reis'in kestiği 2 topa Burak Yılmaz'ın biri direkten giden 2 kafası var.
Rakibin ise yardımcı hakemin hediyesi ile iptal edilen nizami golü var.Çoktan haketmişlerdi gol yemeyi bizimkiler,yediler de ama yardımcı hakem imdada yetişti.
* Ve tam Hiddink ve ekibi 1 puana bayram yaparlarken (!) (bu kadar rezil futbol varken oyuncu değiştirmeye bile gerek görmedi.)Futbol Tanrıları bir kez daha mı devrede dercesine 90.dakika da penaltı kazandık.Selçuk Şahin'in attığı pas burada akılda kalan en güzel andı.
Arda son derece gayriciddi hiç gerilmeden kaçırdı ve bu kez son dakikada rakibin ayağından içeri giden topu değil dışarı giden topu gördük.Demek ki Futbol İlahları bu kez tatile çıkmışlar.
* 3 gün ara ile çok ilginç ve dramatik anlar yaşadık.
* Kafile geç saatte yurda döndü ama Hiddink efendi yok.Hemen evine geçti tabii oradan.Bir daha kaç Ay sonra gelir Lütfü bilir herhalde ?
* Kalan 2 maç Almanya ve Azerbaycan.Bu 2 maçtan 4 puan bekliyorlar.Belçika da Almanya ile oynayacak ama deplasmanda.Eğer salakça bir harakiri daha yapmazlarsa 2.olarak Play Off'a kalırız.
Resmen döve döve bizi Play Off'a sokuyor birileri :))
* Son Söz ; 
Ne TFF ne Milli takım bu büyük millete yakışmıyor ? Ya adam gibi hakkını verin,ya da defolun gidin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler