25 Kasım 2011 Cuma

Başkentte Tatsız Gece


Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe futbol takımı tatsız tuzsuz bir oyun neticesi 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Zaten bu futbol için 1 puandan fazlası ayıp olurdu. Uzun uzadıya maçtan bahsetmeyeceğim; çünkü bahsedecek bir oyun yoktu sahada.

Mehmet Topuz'un yokluğunda sağ açık görevi verilen Özer bildiğimiz Özer gibiydi. Daha kaç yıl sabredeceğiz ve kendisini bulmasını bekleyeceğiz, bilemiyorum. Ondan bir şeyler ummak için cidden Polyanna kadar iyimser olmak gerek. Son haftaların formda ismi Caner'de bugün dökülenler arasındaydı. 65. dakikada yerini Uğur Boral'a bıraktı. Semih'te Özer'in yerini aldı. Bienvenu sağ açığa geçti. Maçın son 7 dakikasında ise yerini Stoch'a bıraktı.

Kısa kısa notlarla geçelim...

Semih Şentürk'ün ayakta duracak vaziyeti yok. Bitmiş, tükenmiş, ahı gitmiş vahı kalmış.

Herkes Stoch'un kaçırdığı golü konuşacak ama Stoch girene kadar rezil bir maç oluyordu. Sabaha kadar oynasak pozisyon olmazdı. Eğer Stoch'u 10 dakika daha erken alsaydı kazanma şansımız olurdu.

Semih facia... Onun yerine oynayan Bienvenu'da kötü ve çelimsiz... Fiziken çok zayıf. Yıpratıcılıktan çok uzak... Hele Aykut hocanın Semih'i Özer'in yerine oyuna aldıktan sonra Bienvenu'yu sağ açığa çekmesi komikti. Nitekim kendisi de bu komikliği anlamış olmalı ki, 10 dakika dayanabildi. Ama iş işten geçmişti. O kadroda çizgide ve açık oynayacak son adam Bienvenu'dur. Alex'i stoper oynatmaktan daha saçma...

Top Volkan'a gelince bu Gençlerbirliği'nin kiralık taraftarı niye ıslık çalıyor, onu anlamadım. Galatasaray'lılarla anal bir tanışıklıkları mı var; onlar gibi basur mu olmuşlar da böğürüyorlar, dikkatimi çekti!

1 puanı Volkan'a borçluyuz. Muhteşem iki kurtarış yaptı.

Bu takımın iki santrforunu toplasan bir Niang'ın sağ bacağı etmez.

Bilica'nın Fenerbahçe formasıyla gördüğüm en olumlu maçıydı. Cristian'dan formayı kapan Selçuk'ta sırıtmadı.

"Yobo, Yobo" diye 03 Temmuz öncesi bir taraflarımı yırtıyordum. Beni mahcup etmiyor. Bu defansın omurgası Lugano değil, Yobo'dur diyordum. Görüyoruz.

Futbolun f harfi olmayan bir maçtı. 80 dakika uyukladık.

Bugün 18:00 civarında baba olan Gökhan Gönül'e tebriklerimi iletiyorum. Allah analı babalı büyütsün. Seni çok seviyoruz Gökhan!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler