8 Şubat 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Beşiktaş : 2-0 (Afrika'lıların Kartal Avı) !!!

KADIKÖY KANUNU

14. DK
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Yobo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı, Ziegler arkaya aşırdı, Yobo altıpas içinde müsait pozisyonda kayarak şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe-Beşiktaş
Fenerbahçe-Beşiktaş
Fenerbahçe-Beşiktaş

90. DK
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Moussa Sow ile 2. golü buldu.Stoch ceza sahası içine arapasını verdi, Caner topla buluşur buluşmaz yerden pasını verdi ve Sow arka direkte bomboş pozisyonda topu boş ağlara gönderdi.



* Tebrikler takıma,teknik heyete ve taraftara.
* İhtiyacımız olan galibiyeti ''Saraçoğlu faktörü''ile almayı başardık.
1-0'dan sonra ikinci yarı klasik ''geriye çekilme sendromu'' hortladı ve maçın sonuna kadar dokuz doğurarak geldik.Neyse ki  olsa 90+2'de gelen Sow'un golü 1 dakika da olsa rahat nefes almamızı sağladı.
* Evet Bjk'de eksikler vardı ama sahaya çıkan kadro da bunu gidermek için savaştı.Bizde de Gökhan Gönül ve Emre de sakat sakat oynadı ve çıkmak zorunda kaldılar.
* Bjk Kadıköy'e gelmiş tipik Anadolu takımı gibi tekme tokat önce durdurayım,sonra kontra ataktan 1 gol bulabilirsem ne ala felsefesindeydi.
Bu taktikleri de tuttu aslında.Maçın başında 2 net kontra atak yakaladılar,Allahtan Holosko'nun yanlış tercihleri ile golü bulamadılar.
 Sezon başından beri bu tip kontraatakları çok yiyoruz.İnanılır gibi değil yani.
Korner atan bir takım akabinde bu kadar net nasıl kontra yer ? Aykut Kocaman da bu sorunu bir türlü çözemedi.
* Aykut Kocaman demişken Sow'u 11'de oynatma tercihi ne kadar doğruysa gene oyuna müdahale etmekte çok geç kaldı.Oyuncu değişikliğini GG ve Emre'de mecburi yapmış olsa da 3.cü değişiklik için oyundan düşen Alex'i almakta geç kaldı.Dia veya Caner çok daha erken girmeliydi.
* Ayrıca Gökhan Gönül madem tam iyileşmedi,oynamamalıydı.Bu şekilde hem sakatlığı ilerleyecek hem bir oyuncu değişikliği hakkını erken kullanmış olduk.
Orhan da yerine girdikten sonra çok iyi oynadı.
Fenerbahçe-Beşiktaş
* Maçın yıldızı Yobo Reis'ti.Muhteşem oynadı.Defansta geçilmez kale gibiydi.
Bu oyununu hayati bir gol atarak taçlandırdı.Gol de Alex ve GG'ün de payı vardı ve çalışılmış bir goldü.GG ön direkten aşırtmayı iyi yaptı.Gerçi yediğimiz kontrataklarda GG'ün kornerlerde bu ön direğe gidişleri de rol oynuyor.Kademesine mutlaka oyuncu bırakmak lazım.
* Yobo'dan sonra diğer maçın adamı Stoch'tu.İlk yarıda özellikle karşısında oynayan acemi Tanju'yu felç etti.Tanju ikinci yarıda biraz düzelebildi.
* Volkan ve defansımız da gayet iyi oynadılar.
* Alex maalesef durgundu.Yoğun tempo Ona yaramadı.
* Orta sahada Emre tek bacakla tek başına savaştı diyebiliriz.Baroni ve sonradan giren Selçuk pek iyi değildi.
* Ve Sow.İlk maçında pek bir şey söylemek doğru değil gerçi ama koşuları,pas alış verişleri,Egemen gibi bir kasap ile iyi boğuşması yerindeydi.Biraz yorgundu.
Ama ilk maçında golünü atması da çok iyi oldu.
* Taraftarımız gerek desteği ile gerekse de kareografisi ile tam not aldı.
* Bjk seyircisi bildiğimiz gibiydi.Duvara Karşı grubu her zamanki gibi kendi kendine mastürbasyon yaptı,gerek maça gelirken her yeri yakıp yıkmaları,gerekse de stad'ta yaptıkları,tahrikleri,pislikleri ile kendilerini gösterdiler.Bunlara gelsinler başımızın üstünde yerleri var diyen yönetimimiz  
ile dostluk yemekleri yiyen bizim malum tribün grubu gereken cevabı almıştır.
Şimdi bu pislikler yüzünden boş yere sahamız kapanacak.Değer miydi ?
Egemen Yoboyu çıldırttı
* Egemen Yobo'nun bacağını ne yapacaktın be kardeşim ? :))
* Hakem Özgür Yankaya Bjk'lilerin sertliklerine müsamaha göstermesi dışında
skora tesir edecek bir hata yapmadı.
* Kadıköy'de Panter kesiliyoruz ama deplasmanda kedi.O yüzden haftaya Karabük deplasmanında maalesef kazanırız diyemiyorum.İnşaallah diyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler