3 Ekim 2008 Cuma

3.Lig 2.Grup :Aydın Derbisinde gülen Nazilli oldu.

Aralarında her anlamda ciddi rekabet olan Aydın ile ilçesi Nazilli bu kez futbol sahalarında
rakiptiler.Aydın'lıların sürekli kasaba söylemleri ile küçümsediği Nazilli gerekli cevabı sahada
acı bir tokat ile verdi.Zaten Nazilli her bakımdan Aydın'dan daha önde.Sadece politik bir karar
ile İl yapılmayıp,ilçe konumunda şu anda.


03-Ekim-2008 Cuma

NAZİLLİ 'EFE'LENDİ



3.Lig 2.Grup'ta bayram mesaisinde Nazilli Belediyespor, deplasmanda Aydınspor'u farklı yenerek moral buldu: 0-3. Karşılaşmaya ev sahibi Aydınspor atak başladı. Maçın 9. dakikasında geriden atılan topla buluşan Rıdvan'ın çok sert şutunu kaleci Mutlu yumrukla uzaklaştırdı. 35'de Kadir'in ceza sahasına ortasında altı pas üzerinde Nizamettin kafayla topu kaleci Gökhan'ın üzerinden filelerle buluşturdu: 0-1. 48'de ceza sahası dışından Ahmet Yapıcı'nın kullandığı serbest atışta kaleci Mutlu son anda gol çizgisi üzerinden topu yumrukladı. 60'da Rıdvan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutta top çerçeveyi bulmadı. 62'de Lider şık çalımlarla sağdan ceza sahasına girdi. Kale önüne ortaladığı topa hiçbir futbolcu dokunamayınca Aydın mutlak bir golden oldu. 64'de ceza sahası içinde kaleci Gökhan, Baha'yı düşürdü. Penaltıyı kullanan Serdar takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2. 88'de Aydınspor savunmasında Süleyman'ın ayağından topu kapan Serdar, kaleci Gökhan'ın üzerinden aşırttığı vuruşla kendisini iki takımının üçüncü golünü attı: 3-0. Karşılaşma bu skorla sona erdi.
GÜLAY BOZKURT - YENİ ASIR

Tribün doldu taştı
Aydın ve Nazilli Belediyespor'u karşı karşıya getiren karşılaşmaya her iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Zorlu mücadaleyi 4 bin seyirci takip ederken Aydın Adnan Menderes Stadı, son 5 yılın en kalabalık seyirci topluluğunu ağırladı. Nazilli'den gelen 6 otobüs dolusu taraftar da takımlarını 90 dakika boyunca destekledi.
Karşılaşmayı Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin takip etmezken, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan protkolo tribününde yerini aldı. Aydınlı taraftarlar da mücadeleyi izlemek için Aydın'a gelen Ortekin'e sevgi gösterisinde bulunarak jest yaptılar.
Karşılaşma öncesi Aydınspor Başkanı Cemal Özdemir, hakem üçlüsü ile Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin'e çiçek verdi. Karşılaşma boyunca her iki takım taraftarlarının da birbirlerine ettiği küfürlü tezahüratlar maç öncesi yaşanan güzelliği gölgede bıraktı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler