19 Nisan 2009 Pazar

Aroma Erkekler Voleybol Liginin Yeni Takımları Konya Diltaş Eğitim Kurumları ve Beşiktaş


Aroma Erkekler Voleybol 2. Lig Final grubu karşılaşmaları sona ererken, müsabakalar sonunda DİLTAŞ ve Beşiktaş Birinci Lig'e yükseldi.

DİLTAŞ Çankaya Belediyesi'ne 3-2 yenilmesine rağmen play-off'larda birinci oldu. Konya temsilcisi DİLTAŞ, Çankaya Belediyesi'ne 25-22, 25-14, 21-25, 15-25 ve 15-13 set sonuçları ile yenildi, ancak sıralamada 1. sırada yer aldığı için Birinci Lig'e çıkmaya hak kazandı.

DİLTAŞ ANTRENÖRÜ BAYRAK

Konya ekibi DİLTAŞ'da ise antrenör Mevlüt Bayrak, final maçının çok zor geçtiğini ifade ederek, ''Maç zor geçti ama asıl zor olan sezondu. DİLTAŞ 4 yıldır voleybol sahalarında. 4 yılın sonunda adım adım Birinci Lig'e çıktığımız için mutluyuz'' dedi.

Konya'da voleybol açısından büyük bir potansiyel olduğunu vurgulayan Bayrak,
konuşmasını şöyle tamamladı:

''Konya'nın ismini Birinci Lig'e taşıdığımız için ayrıca mutluluk yaşıyoruz. Gelecek sezon ligde hedefimiz play-off'lara kalmak olacak.''


2.takım 2 sezondur 2.ligte oynayan ve nihayet yükselebilen Beşiktaş oldu.

Beşiktaş, rakibi Isparta Eğirdir Belediye'yi 3-0 yendi.

Siyah-beyazlılar, Eğirdir Belediyespor'u 21-25, 22-25 ve 14-25'lik setlerle
3-0 geçerek mutlu sona ulaştı.

BEŞİKTAŞ ANTRENÖRÜ KALAĞOĞLU

Beşiktaş Antrenörü Aziz Kalağoğlu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Birinci Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Maça stresli başlamalarına karşın 3-0 kazanmayı başardıklarını ifade eden Kalağoğlu, ''Sezon başında şampiyonluk için yola çıkmıştık, şu an bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birinci Lig'e yükseleceğimizden hiç şüphem olmadı. Mutluyuz, gururluyuz. Sıra futbol takımımızla şampiyonluk mutluluğu yaşamakta'' dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler