8 Nisan 2009 Çarşamba

Aurelio, Fener'e tazminat ödeyecek

Mehmet Aurelio, Betis (Marca)

Fener'den Aurelio zaferi!

peşin harcın davalıdan tahsil edilerek davacıya ödenmesine; 72.765 TL bakiye harcın davalıdan tahsil edilerek irat kaydedilmesine; davacı vekil ile temsil edildiğinden kabul edilen miktar üzerinden 61.426,50 TL vekalet ücretinin davalı futbolcudan tahsil edilerek davacı kulübe ödenmesine; yargılama gideri 80 TL'nin davalı futbolcudan tahsil edilerek irat kaydedilmesine; tarafların sair taleplerinin reddine oy birliğiyle karar verilmiştir.''

Öte yandan, konuyla ilgili Aurelio'nun CAS'a itiraz hakkının bulunduğu ifade edildi.

Baryam ne diyor ?

"Fener´e 1 kuruş ödemeyiz"

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu´nun Mehmet Aurelio davasında Fenerbahçe´yi haklı bulması ve Milli futbolcuyu 5.250.000 Dolar tazminat ödemeye mahkum etmesine çok sert tepki geldi !..
Best FM´den Özkan Öztürk´e konuşan Aurelio´nun menajeri Bayram Tutumlu‚ Fenerbahçe´ye 1 kuruş bile ödemeye yapmayacaklarını ve gayet rahat olduklarını söyledi. TFF´nin kararının önemli olmadığını ve CAS´a yapacakları başvuruda gülen tarafın kendileri olacağını ifade eden Tutumlu "Fenerbahçe‚ Avrupa´da bu davayı kazanamayacağını ve sadece Türkiye´de istediği kararı aldıracağını bildiği için TFF´ye başvurdu. Uyuşmazlık Mahkemesi de Fenerbahçe´nin beklediği şekilde karar aldı. Ancak Fenerbahçe bizden bir kuruş alamaz. CAS´a başvuracağız ve kazanan biz olacağız." dedi. Tutumlu‚ Uyuşmazlık Mahkemesi´nin belirlediği 5.250.000 Dolar´lık tazminat miktarı içinse "Hayal mahsülü" tanımlamasını yaptı.

(Ligtv.com.tr)

******************

Valla bugün bilgisayarı daha yeni açabildim ve bu haberi yeni gördüm.

Arkas rezaletinden sonra çok iyi geldi bu haber.

Hiç umudum yoktu böyle bir karardan.

Gerçi adamın gidişi ile oluşan boşluk belki de bize Şampiyonluğa mal olacak.

O yüzden 5.250.000 doların bu tahribatın yanında pek önemi yokta .......

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler