15 Haziran 2009 Pazartesi

Fenerbahçe'de Mehmet Topuz Şov !!!!!!!!!!



Fenerbahçemizin Kayserispor'dan transfer ettiği Mehmet Topuz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarımıza ve basına açık bir imza töreniyle kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı. Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimizin ve taraftarımızın bulunduğu imza töreni oldukça coşkulu bir havada geçti.

İmza töreninde Başkanımız Aziz Yıldırım, "Bir transferin nasıl yapılacağını bugün burada yaşayarak göstereceğiz. Değerli Fenerbahçeliler, Mehmet Topuz değerli bir Türk futbolcusudur. 3 yıldır Fenerbahçe formasını giymesi için uğraş verdik. Kayserispor Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Çünkü Mehmet, Kayseri'de yetişti. Mehmet'e emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Beşiktaş Kulübü de büyük bir camiadır. Transferin nasıl yapılacağı ile ilgili heyecandan dolayı hata yapmış olabilirler. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve diğer kulüpler Türk futbolunun mihenk taşıdır. Bundan sonraki transferlerde inşallah daha dostane şekillerde aşılır" diye konuştu.

Fenerbahçemizin yeni transferi Mehmet Topuz ise "Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim. Ama artık eskiyi konuşmak istemiyorum. Uzun yıllar Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. Şu anda ihtiyacım olan taraftarımızın güveni, ikincisi de tatil. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük payım olaca, bunu hepiniz göreceksiniz. Haftanın ilk gününde buraya geldiğiniz için taraftarlarımıza ve bu transfer sırasında yanımızda olan herkese ayrıca yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Mehmet Topuz Fenerbahçe formasını giyerek sahaya geldi ve kendisini taraftarlarımızın ve basın mensuplarının önünde Fenerbahçeli yapan imzayı yaptı, Oyuncumuz, imzanın ardından "Bir gün Fenerbahçeli olacak" yazılı şapkayı kafasına taktı. Mehmet Topuz'un bu hareketi taraftarımızdan büyük alkış aldı.

Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak yöneticilerimizden İlhan Ekşioğlu, "Gerçekten Fenerbahçe ve camiasına yakışan bir imza töreni gerçekleşti. Çok önemli bir futbolcuyu kulübümüze kazandırmış bulunuyoruz. Bize yakışan bir transfer süreci olmuştur. Bu transfer hem Mehmet'e hem de Fenerbahçe'ye hayırlı olur" diye konuştu.

Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Son yıllarda Türkiye'de yetişen yıldızlardan birini kulübümüzde görmekten çok mutluyum. Camiamıza, takımımıza katkısı olacağını düşünüyorum herkese hayırlı olsun."

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer ise "Mehmet Topuz'un hayırlı olmasını diliyorum. Hakkını verecektir. Fenerbahçe'nin, formanın ve taraftarının hakkını verecektir. Umarım taraftarımızı başkanımızın da dediği gibi 3 yıl üst üste şampiyon yaparak mutlu ederiz" diye konuştu.

Asbaşkanlarımızdan Ali Koç ise imza töreninin son bölümünde söz alarak "Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun. Başkanımız söylenecekleri söyledi. İyi ki geldiniz sağ olun var olun… Yeni transferler devam edecek. Fenercell'den duyduğunuz haberlere inanın ve bizi izlemeye devam edin" diye konuştu.

Mehmet Topuz, imza töreninin ardından Fenerium'da taraftarlarımızla buluştu. Taraftarlarımızın şapka ve formalarını imzalayan Mehmet Topuz taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı da çektirdi.























*************
Tam bir gövde gösterisiydi.
İŞTE FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜ BUDUR.
Tüylerim diken diken,gözlerim yaşlı gurur duydum.
Emeği geçenlere çok çok teşekkürler.
Mehmet'te tam karizma ha.Çubuklu da çok yakıştı.
Allah utandırmasın.Başarılar Mehmet.

Son olarak şunu bir kere daha diyorum ;

FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAMAYANLARDA AKIL ARAMAK APTALLIK OLUR !!!!!!!!!!!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler