24 Nisan 2010 Cumartesi

Kraliçelere Yeni Sponsor ,Yeni Hoca !!!!

http://www.bigafb.com/resim/2008_12_04_fenerbahce_bayan_basketbol.jpg

F.Bahçe´nin yeni sponsoru OPET

Sarı-lacivertliler‚ bayan basketbol takımının sponsorluğu için Koç Grubu´nun akaryakıt şirketi OPET ile anlaşmaya vardı.


Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı´nın Acıbadem Sağlık Grubu´nun sponsorluğunda yakaladığı başarı sonrası erkek voleybol ve bayan basketbol takımına da aynı modeli uygulamak isteyen yönetim ilk sponsorunu buldu. 


Son 4 sezondur Avrupa Ligi´nde final four´un kapısından dönen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı‚ gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe OPET adıyla Avrupa şampiyonluğu kovalayacak. Koç Grubu´na ait akaryakıt şirketlerinden biri olan OPET´in sponsorluğunda Avrupa şampiyonu olabilecek bir takım kurmak isteyen sarı-lacivertliler dünyanın en iyi bayan basketbolcusu sayılan Diana Taurasi ile anlaşmak üzereler. Bu transferde Taurasi´nin yakın arkadaşı Penny Taylor´ın da aracı olduğu belirtildi. 
 
Antrenörlük için de Spartak Moskova´yı çalıştıran Pokey Chatman´a teklif götüren ancak anlaşamayan Fenerbahçe‚ bunun üzerine 2008- 09´da Rus ekibinde görev yapan Macar antrenör Laslo Radgeber´le temasa geçti.

http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/04/24/fbahcenin_yeni_sponsoru_opet

  
Opet adı geçiyordu zaten Büyük ihtimalle doğrudur.
Hayırlısı bakalım.

2 yorum:

  1. Hayırlısı inşallah.Gürol abi, bu Taurasi transfer haberini blogunda 1 ay önce paylaştığında Fowles'a da el atmak lazım demiştim.Sanırım yöneticiler duydular ki Fowles transferi de bitti bitecek diyorlar.Seneye 3 branşta avrupa şampiyonluğu ne güzel olur.

    YanıtlaSil
  2. İnşaallah abicim.
    Valla iyi ki nihayet böyle bir sponsor olayına
    girdiler yoksa bayan basket takımı hep aynı
    şeyleri tekrarlamaktan heyecanımızı kaybettirmeye
    başlamıştı açık söyleyeyim.
    Türkiye tek rakip gs ile mücadele etmek
    yetmez.Artık Avrupa'da kupa görmek istiyoruz.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler