26 Aralık 2010 Pazar

FB TV'de Sabah,Akşam Topuk Yaylası Tesislerini göstermek başarısızlığı örtüyor mu ?



 Aziz Yıldırım İllüzyonlarına devam ediyor.Futbol takımının başarısızlığını örtmek için gene inşaatlara sarıldı.FB TV'ye emir vermiş,sabah - akşam Topuk Yaylası,Ataşehir Spor Salonu,Fenerbahçe Koleji Spor Salonu ve Ankara İncek tesisleri ile ilgili bir bant hazırlamışlar,döndürüp duruyorlar.

 Kankası Adnan Polat parti parti gazetecileri ,televizyoncuları Peşkeştepe'ye götürüp gezdiriyor başarısızlığını örtmeye çalışıyor.Bizimki de geri kalmıyor.

 Geçen gün bir grup götürmüş Topuk Yaylasına gezdirmiş.Dün de Mehmet Ağar,Sinan Engin,İhsan Kalkavan ve yağlamayı yapacak Alaattin Metin'i götürmüş.sıvama yapıyor.

(Fatih Terim eksik kalmış bence)

( Aziz Yıldırım'ın müritleri,şakşakçıları FB düşmanları ile birlikte olmasına bir şey diyemezler ama Rıdvan Dilmen objektif yorum yapıyor diye linç ederler.İki yüzlü dangalaklar sürüsü ne olacak ? )

Alaattin Metin hemen bugünkü yazısında görevini (!) yapmış bakın ;

Ağar: Tek kelime ile mükemmel
BAŞKAN Aziz Yıldırım, Mehmet Ağar, İhsan Kalkavan, Beşiktaşlı yönetici Alaattin Aytaç, Sinan Engin ve Ömer Güvenç'i Fenerbahçe'nin tesislerini göstermek için Topuk Yaylası'na götürdü. Düzce'de hava sıcaklığı 22, 1100 metre yükseklikte ise 9 dereceydi. Mangal yakıp, köfte yedik, güvercin uçurduk. Muhteşem tesisleri görenler gözlerine inanamadılar. Yıldırım'a 'Başkan
9 ayda bu tesisleri bu hale nasıl getirdin'
diyerek hayranlıklarını ortaya koydular. Ağar, 'Tek kelime ile mükemmel' derken, Engin, 'Türk futbolu için büyük kazanç' yorumunu yaptı.

   Ne kadar komik ya.İğreniyorum bu anlayıştan.

 Padişahımız Topuk Yaylasından bazı vecizeler de serdetmiş.

''Şampiyonluğumuzu Yunus Yıldırım aldı''

'Topun durmadan oynanmasına göz yumdu. O pozisyon da gol oldu. Yunus Yıldırım şampiyonluğumuzu elimizden aldı kaybeden o değil, biz olduk. Bunun neresinde adalet var?'


 Günaydın Aziz Bey.
Biz kıçımız yırtarken hakemler kan doğruyor diye siz yeni misyonunuz ''Türk Futbolunu Kurtarmak'' için Kulüpler Birliği Başkanı olarak susuyordunuz.
 Son maçtan sonra da çıktınız Rüştü,Melih Gökçek'ten hesap soracağız bla bla bla  dediniz.

   Başarısızız diyemiyor da ilk yarıdan memnun değiliz diyor.
Ve en iyi  kadronun kendilerinde olduğunu ,daha önce 11 puandan farkı kapattıklarını falan filan diyerek hayal aleminde masallarına devam etmiş.
 Çaylak ve çapsız bir Aykut ile mi kapatacaksın farkı Aziz Bey ?
   
Lig lideri Trabzonspor 29 Aralık'ta başlıyor 2.yarı çalışmalarına ama bizim beyzadeler çok kaliteli oyuncular  oldukları için gerek yok fazla çalışmalarına ,zaten çok yorgunlar,çok tatil yapmaları lazım olduğu için 4 Ocak'ta toplanıyoruz.
 Başka söze gerek var mı ?

 Ha bir de şimdi de M.Ali Aydınlar'a takmış ve küsmüş rakip olacak diye.
Ne biçim adam yahu ?
 Bayan Voleybol takımı Dünya Şampiyonluğuna gidiyor,bizim ki Katar'a gideceğine Buca maçına gidiyor.Ne oluyor ? Allahın sopası yok görüyor gününü.
  
 Yetti,sıktı artık beee.
AZİZ YILDIRIM İSTİFA !!!!!!!!
HEMEN ŞİMDİ !!!!!!!!!!!!!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler