28 Şubat 2011 Pazartesi

Emir Preldziç 3 Yıl Uzattı.

http://www.ajansspor.com/resim/emirpreldzic01.jpg

Fenerbahçe Ülker Emir Preldzic İle Sözleşme Yeniledi.
28.02.2011

Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, Emir Preldzic ile olan sözleşmesini yenilerek, oyuncuyu 3 yıl daha renklerine bağladı.


Özellikle son haftalardaki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken 1987 doğumlu oyuncu, 2007 yılından beri Fenerbahçe Ülker formasını giyiyor.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ni maç başına ortalam 23 dakika süre alarak 10.5 sayı, 4.8 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları ile noktalayan Preldzic, bu sezon ise geride kalan 19 hafta sonunda 9 sayı, 3.5 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarına ulaştı. 


***************
Hayırlı Olsun.
Beklediğimiz bir imza.Elden kaçırmadık Allahtan.Neyi bekledik bilmiyorum.
Çok eleştirdik genç oyuncu istikrarsızlığı var bir iyi bir kötü diye ama bu sezonun ikinci yarısından itibaren gösterdiği form ile ''Artık Oldu'' diyebiliriz.4.yılında olsun artık tabii.2007'de gelmişti.
Yaşı da 24 oldu zaten 1987 doğumlu.
İlk kez Onu İzmir'deki Avrupa Ümitler Şampiyonasında izlemiş ve hayran kalmıştım.Bizim maçı kazanmıştık ama aklımızda iz bırakmıştı.
1-2-3-4 numara oynayabilen ve Türk vatandaşı olduğu için yerli statüsünde oynayabilen bu tip bir oyuncu zor bulunur.Tanjeviç'in Fenerbahçe'de yaptığı az sayıdaki  iyi işlerin başında geliyor Emir transferi.
O yüzden bir kez daha teşekkürler kendisine.
Hadi bakalım Emir ,ilk işin ilk maçın sonunda üst üste 2 blokla getirdiğin avantajı Perşembe günü verdirmemek olsun.
Başarılar .Hayırlı Olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler