27 Şubat 2011 Pazar

Fenerbahçe - Kasımpaşa : 2-0 (İyidir İyi) !!!

Fenerbahçe - Kasımpaşa

30' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex'in serbest atıştan attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.
Fenerbahçe - Kasımpaşa (Süper Lig 23. hafta) / 11

55' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Dia ile 2. golü buldu.Niang ceza sahası içine pasını verdi, Dia topla buluştu ayağının dışıyla köşeye bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

* Tebrikler takıma ve teknik heyete.
* Çok memnunum.Bu tip maçların çok zor olduğunu,geçen yıl şampiyonluğu son Ts maçında değil sezon içerisindeki çok kolay gördüğümüz içerideki Kasımpaşa yenilgisi ve Diyarbakır beraberliği nedeniyle hediye ettiğimiz puanlarla kaybettiğimizi söylemiştim.Önceki sezonlarda da FB'nin en büyük problemi bu tip maçlardı.
Derbilerin Kralı takım küme düşen küçük takımlara kaptırdığı puanlarla hüsrana uğruyordu.Örnek Zico.
CL'de Çeyrek finale çıkan takım küme düşen Kocaelispor'u Kadıköy'de yenemiyordu.
Neden ? Konsantrasyon sorunu ve kapanan bu tip takımlara karşı çözüm üretememesinden dolayı.
Oynatmamak değil oynamak isteyen rakiplere karşı başarılı sonuçlar aldık hep.Bu maça kadar da ilk 5'teki Ts,Kayseri ve bjk,Manisa gibi dişli takımları yendik ama dün zorlandık,iyi oynamadık.
* Dünkü maçtan iyi oyun değil 3 puan bekliyordum.Şükür aldık.Bundan sonrada iyi futbol değil 3 puan istiyorum.Hemen eleştiriler başlamış,iyi oynanmadı ıvır zıvır.Kasımpaşa son 2 maçını kazanmış ve banko düşer denilen takım yeniden ümitlenmişti.10 kişi topun arkasına geçip,boş alan bırakmadan kapandılar dün.
26.dakikaya kadar bizim sahaya geçemediler.Biz gene o baskılı,tempolu oyunumuzu ilk 30 dakika gene oynadık ama sonuç alamadık.Ta ki Alex Reis'in örümcek ağlarını almasına kadar.
 Bu tip kapanan takımları açmanın yolu duran toplar,ceza sahası dışından şutlar falandır.Nitekim frikikten açtık kilidi.Aslında daha maçın başında klasik duran toptan Lugano'nun kafası ile gene golü buluyorduk ama Halis geçen haftadan etkilenerek faulü ve penaltıyı vermedi.Lugano sarı kart sınırından olduğu için kart görmemeye yeminli o yüzden hiç itiraz etmedi.Pozisyonun tekrarında rakibin - zaten önlem almışlar - Lugano'yu çekerek rahat kafa vurmasını engellediği görülüyor.Lugano dengesi bozulduğu için kafayı dışarı attı.
 Bu pozisyonda penaltı verilmedi.Rakip oyuncu Lugano'yu tuttu,engelledi ama devam.
Kafayı düzgün vurdurmadı tabii  ve auta attı Lugano.

* Şüphesiz maçın özeti : ''Alex attı,Volkan tuttu''
Reis kilidi açtı.Volkan da son haftalardaki formunu Yobo'nun istemsiz eline çarpması ile verilen penaltıyı kurtararak devam etti.Gol olsa sıkıntıya girebilirdik ama gene de kazanırdık.Aykut Hoca Semih,Stoch gibi skor gerekirse alabileceği oyuncularını bile kullanmadı.
 Alex için ne söylesek boş.İYİ Kİ VARSIN REİS.

 Aferin Volkan
Fenerbahçe-Volkan yine devleşti...

 * Kısaca takımın hırsından,arzusundan memnunum.Alex,Volkan,Lugano,Dia'nın formu iyi.Diğerleri de mücadele ettiler.Zaten sakat sakat fedakarlık yaparak oynayan oyuncularımız vardı.
* Bu oyun G.Birliği karşısında tekrarlanmayacaktır.Buna eminim.G.Birliği iyi görünüyor.Özellikle Mustafa Pektemek'in dönüşü ve yeni transfer orta saha Azofiefa'nın çok iyi çıkması artı onlar için.
Ancak 3 puanla döneceğimize inanıyorum.
* Son olarak Annesini kaybeden Mert Günok'a takımın ve taraftarın yaptığı jest çok güzeldi.
Bir kez daha Baş sağlığı ve merhumeye rahmet diliyorum.Mert ve yakınlarının başı sağolsun.
Fenerbahçe - Kasımpaşa (Süper Lig 23. hafta) / 3
Fenerbahçe-Mert Günok'a anlamlı mesaj

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler