17 Nisan 2011 Pazar

Fenerbahçe ''Alayına Koydu'' 1-0 !!!

Can simidi gibi



90+4. DK

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Andre Santos'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Stoch ceza sahası dışından kaleye sert vurdu top direkten geri döndü sonrasında dönen topa Andre Santos plase vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu.







GOLLLLLLLLLLLLLL

http://www.youtube.com/watch?v=-nbCFpFNkrU

 http://www.youtube.com/watch?v=TAzxFZQvrkg
* Ne söylemeli ne yazmalı ki .Helal Olsun oyuncularımıza.Kan,ter,gözyaşı ile söke söke kazandık.
Fenerbahçe düşmanlarının alayına geçirdik,alayına koyduk.


* Mahsus şu saate kadar bekledim.Gördük işte Bursa'yı.Bize karşı 10 kişi  ölümüne savunan,ölümüne oynayan Bursa Trabzon'a yattı.Şu Gaziantep'te aynısını yapacak.Gaziantep kendisini Avrupa'ya taşıyacak,kupa kazanacağı Bjk maçında şu oyunun yarısını oynamadı yarısını ve 3-0 daha ilk maçtan elendi.
 11 sarı 1 kırmızı kart gören bir takım var mı ben hatırlamıyorum.Hepsi Fenerbahçe'ye karşı oynuyorlar.
Oynamasınlar demiyoruz.Bize karşı nasıl  rakibe karşı  nasıl oynuyorlar.Tolunay 3.cülük için kazanmak için oynadık diyor.Ulan bırak 3.cülüğü kupa maçında yarısını oynamadın.
Allahın ezikleri.Amaç Fenerbahçe'ye engel olmak.
 Bir abimiz ne güzel söylemiş ;
Ulan; bir gol atıyorsun 17 kaleye birden giriyor... Ne iş be !!!
Cem Kaptanoğlu
* Bize her maçta bir tetikçi veriliyor,görevlendiriliyor ve görevini yapıyor.Bu sefer gs'li Hüseyin Göcek idi.

3 penaltı vermedi daha ilk yarıda.Henüz 38.saniyede Alex'e,21.dakikada Niang'a ve Emre Güngör'ün Lugano'yu kafa kola alması net penaltılar.Fenerbahçe düşmanlarının bile penaltı dediği pozisyonlar.
 Şansal,Erman,Çakar,Merk ,Metin Tokat hepsi penaltı diyor.Ama bu 3 penaltı verilmemiş,45.dakikada Lugano'nun hareketine neden kırmızı kart verilmedi konuşuluyor.Bir kere kasıtlı yaptıysa atılmalı.Gözü önünde üstünden atlamak istedi bastı üstüne.Ki hemen elleri ile bilerek basmadığını söyledi.Neden bile bile böyle bir aptallık yapsın ki.Yaptıysa atsın abi atmasın demiyoruz ki ne gördüyse çalsın.
 Ama Kadıköy'e ''Seyirci baskısından etkilenme '' dolduruşu ile kurgulanarak gönderiliyorlar ve gördükleri halde ça-la-mı-yorlar.Bakın fena acı vermiş karının biri hala ne diyor ;
Maçın hakemi Hüseyin Göçek neredeyse kusursuz bir maç yönetti. Fener taraftarının baskı kurma ve lehte hata yaptırma çabalarına müthiş bir dirençle dayandı. Zurita’ya gösterdiği sarı kart dışında hiç hata yapmadı. Maçın hakemlerini Saracoğlu’nda böyle başarılı bir iş çıkardıkları için ne kadar kutlasak azdır. Keşke bütün hakemlerimiz bütün maçları böyle yönetebilse.
 Şimdi  o.karının ne adını verip meşhur edeceğim ne de boş yere başımı hukuk ile derde sokmak istiyorum ama anladın sen yavrum anladın diiyorum sadece.


Fenerbahçe - Gaziantepspor (Süper Lig 29. hafta) / 27



Fenerbahçe - Gaziantepspor (Süper Lig 29. hafta) / 37Fenerbahçe - Gaziantepspor (Süper Lig 29. hafta) / 50Fenerbahçe - Gaziantepspor (Süper Lig 29. hafta) / 51Fenerbahçe - Gaziantepspor (Süper Lig 29. hafta) / 52

 Alex'in 38.saniyede verilmeyen penaltı ve Semih'in nizami golünün görüntülerini bulamadım.
  
* 3 penaltı,1 golü verilmemiş,rakip 11 sarı 1 kırmızı kart görecek kadar ''kasap havası'' oynamış bir takım nasıl hala Şampiyonluğa oynuyor mucize yani.
* O Gol ''İlahi Adalet'' olsun dedik ama bu akşam ne yazık ki gene olmadı.İnşaallah 5 maç sonra tecelli  etsin.
Geçen maçtan sonra ümidimin kalmadığını,rakibin oynamadan ,bedavadan kazandığını,Allahın da yardım ettiğini yazmıştım.94'teki O gol  acaba mı dedirtti ? 
* Bakalım bekleyeceğiz ................

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler