26 Mayıs 2011 Perşembe

VE FENERBAHÇEM ŞAMPİYON !!!!!!

Şampiyon


6' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Andre Santos'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sol kanata arapasını verdi, Andre Santos topla buluştu, hızla ceza sahası içine girdi uzak köşeye sert vurdu ve top kaleci Korcan'ın üstünden ağlarla buluştu.

Sivasspor - Fenerbahçe / 17


41' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Selçuk ile 2. golü buldu.Selçuk ceza sahası dışından kaleye yerden sert vurdu ve top kaleci Korcan'ın elinden kaçınca ağlarla buluştu.

Sivasspor - Fenerbahçe / 10

Sivasspor - Fenerbahçe / 8

50' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex ile 3. golü buldu. Alex ceza sahası önünden serbest vuruşu kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.


Sivasspor - Fenerbahçe / 39
Sivasspor - Fenerbahçe / 29
Sivasspor - Fenerbahçe / 33

65' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Yobo'nun attığı gol ile durumu 2-4 yapıyor.Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası dışına pasını verdi, Emre bekletmeden sol kanattan arka direğe ortasını yaptı, Yobo yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Sivasspor - Fenerbahçe / 45Sivasspor - Fenerbahçe / 47

* VE MUTLU SON !!!!!!!
* Çok şükür bu sene köpeklerin değil biz muskayüreklerin duaları kabul gördü.
* ŞAMPİYONLUK HAYIRLI OLSUN CAMİAMIZA.
*Emeği geçen Başkan'dan Malzemecilerimize kadar herkese tebrikler,teşekkürler.
* Her türlü iğrenç itham,çamur atma,çirkeflik,kirli ittifak,karalama kampanyalarına rağmen ŞİKESİZ,LEKESİZ,TERTEMİZ analarımızın ak sütü gibi bir şampiyonluk aldık.
*  Gerçekten de Türkiye'nin 4/3'ü Pazar akşam yas tuttu.Bu 4/3,1'e karşı 17 lafları hiç hoşumuza gitmiyor ama kendileri bunu yaratıyor,ondan sonra da bizi suçluyorlar FB mağrur,FB kibirli,diğerlerini küçümsüyor,aşağılıyor, tepeden bakıyor falan filan.Kardeşim ne alakası var ? Bize karşı diğerleri ittifak kurmuyorlar mı ? Rakibimize resmen yatmıyorlar mı,çalışmıyorlar mı ?
* Aslında bunun adı resmen NANKÖRLÜKTÜR.FB berekettir.Bizim sayemizde herkes ekmek yiyor,bir şekilde nemalanıyor.Sivas şehri bile 2 günde 4m.dolar  para kazandı sayemizde.Buna rağmen delikanlı gibi kendini yırtarak oynadı ve son dakikaya kadar maçı bırakmadı 3 gol attı.Ama rakibimize karşı hiç böyle olmadı ? Karabükspor'u da son halka olarak gördük.
* Gerçekten ''BİZ BİZE YETERİZ VE YETTİK'' !!!!
* Maçla ilgili hiç bir endişemiz yoktu.Takıma güveniyorduk,form durumu,kadro kalitesi olarak bu maçı kazanacak gücümüz vardı ama son maçta kaçan 2 Şampiyonluk laneti işte tedirgin ediyordu bizi.
* Santos'un erken golü ile tamam bugün bu iş olacak dedik ama GG'ün sakatlığı,çıkıp çıkmayacağı derken bozulan konsantrasyondan yediğimiz beklenmedik gol şok etti.Oyun da iç açıcı değildi.Ulan gene mi De-Ja-Vu derken Selçuk'un öylesine vurduğu şut yağışlı havada bjk'nin kiralık kova kalecisi Korcan'ı avladı ve Ohhh dedik.
* 45-60 arası  3'ü bulalım işi bitirip,rahatlayalım diyordum devre arasında.Büyük usta Alex koydu ve artık bitti dedik ama ne mümkün.Saçma sapan top dolaştırırken,kaptırdığımız topta Trabzon'a gideceği yazılan ve bu gazla hayatının maçını oynayan Erman denen ezik golü atıyordu.Kahretsin bize rahat yok derken,hemen Yobo bu sezon ki ilk golünü altın bir golle filelere yollayarak ''Bugün bu iş olacak'' dedirtti.+1'de Erman eziğinin golü son 50 saniye tırnak yedirttiyse de Kartal Fırat'ın bitiş düdüğü ''Bu memlekette Şampiyonluğun en çok yakıştığı takım olan FENERBAHÇE BAYRAMINI başlatıyordu''

F.Bahçe'den görkemli şampiyonluk kutlaması / 4

* NOT : 
 Burada Aziz Yıldırım,Aykut Kocaman ve futbolcuları ağır eleştirdik,istifa da istedik.Şimdi çıkmış seviniyorsun diyenler olabilir hani var ya ''sadece kendileri Fenerli ''Sevinmeyin Ulan'' dangalakları.Evet eleştirdikte,desteğimizi de verdik.Trabzon camiasında çok ses getiren ve kulübe bile iletilen,bir sürü küfür yediğimiz ''İşte Trabzon'un Hakem Hataları ile Kazandığı 19 Puan''
 http://golsmacservis.blogspot.com/2011/03/iste-trabzonsporun-hakem-hatalar-ile.html

dosyamız gibi üstümüze ne düşüyorsa yaptık.Kaldı ki takımın ilk yarıdaki durumu ortadaydı,eleştirmeyen yoktu.Herkes bunu kabul ediyor,Başkan ve Aykut Kocaman da hatalarını kabul ettiler,ders aldıklarını belirttiler.Dediğim gibi de takım Şampiyonluk potasına girdiği andan itibaren muhalefetimizi kestik ve tam desteğimizi verdik.
Bunu da belirtmiş olalım.

* BU ŞAMPİYONLUĞU EYLÜL AYINDA KAYBETTİĞİM,BANA FENERBAHÇE'LİLİĞİ AŞILAYAN ÇOK SEVGİLİ BABACIĞIM'A İTHAF EDİYORUM.
UMARIM BİR YERLERDEN İZLİYORDUR.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler