25 Ağustos 2011 Perşembe

''ASIL ŞİKE YAPANLAR SİZSİNİZ'' !!!!!!





Evet İleri demokrasi (!) Guguk'un da yaşadığımız Skandalların,kepazeliklerin sonu gelmiyor.
53 Gündür bu yaşanılacak hal bırakılmayan ülkede bir tiyatro ,bir komedi filmi izliyoruz.
 FENERBAHÇE'yi  Şike yapmakla suçlayan Emniyet,Savcı,hükümet yandaşı medya,TFF ve UEFA ASIL ŞİKEYİ SİZ YAPTINIZ !!!!!


  
  Önce Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı vekilliğince yürütülen soruşturmayı yürüten Mutlu Ekizoğlu müdürlüğündeki Organize Suçlar Şubesi 6 Temmuz'da suç işleyerek ''Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi'nde toplam 19 maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiğinin tespit edildiği ve delillendirildiğini yazılı basın açıklaması ile duyurdu''
http://www.ntvmsnbc.com/id/25229968/
Yani ortada daha iddianame,dava,mahkeme,yargılama sonucu olmadan KESİN HÜKÜM VEREREK ASIL ŞİKEYİ YAPTI.


Soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk 6 Temmuz'da kendisini ziyaret eden M.Ali Aydınlar'a bilgi verdi.
M.Ali Aydınlar ''Durum Çok Vahim dedi''
 Peki ne demiş  Savcı Mehmet Berk ?

http://www.ntvmsnbc.com/id/25229664/ 
NTVMSNBC - 6 TEMMUZ "Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, dün hareketli bir gün geçirdi. Savcı Berk ile yarım saat görüşen heyet, şike konusunda önemli bilgiler edindi. Savcılık, "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" bilgisini verdi." 
http://haber.gazetevatan.com/...Haber

VATAN - 6 TEMMUZ - "Futbolun Türkiye'deki yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olaral Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'ten şok edici bilgiler aldı. Görüşme sırasında Aydınlar'a"Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Delliler sağlam" denildi." 
http://www.htspor.com/..-maci-biliyorduk

HABERTÜRK- 6 TEMMUZ - "Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, şike soruşturması savcısı Berk’i ziyaret etti; ‘F.Bahçe’nin son 5 maçının sonuçlarını oynanmadan biliyorduk’ bilgisiyle şoke oldu"
http://papazincayiri.blogspot.com/2011/08/sivas-macn-fenerbahce-kazanmasayd.html

Bunları Aziz Yıldırım'ın kendisini Abdullah Gül'e şikayet ettiği mektuptan sonra ancak 43 gün sonra çıkıp yalanlayabildi.Ne kadar inandırıcı herkesin takdirine bırakıyorum.
BEN İNANMIYORUM.


 Savcı aynı mektupta yer alan ''Sayın Savcı son maçımız olan Sivasspor maçını kaybetmemiz veya berabere kalmamız ve şampiyon olamamamız halinde bu soruşturmayı açmayı düşünmediğini belirtmiştir''
http://www.sabah.com.tr/...344820572206 
 iddiasını ise YALANLAMAMIŞTIR.


TFF'nin M.Ali Aydınlar'ın açıklamaları ile sürecin başından beri çizdiği zik zakları burada belirtmiştik  ;



TFF Çark Etmeye Başladı.Bundan Sonra Ne Olacak ?


http://golsmacservis.blogspot.com/2011/07/tff-cark-etmeye-basladbundan-sonra-ne.html

TFF Bir kere daha çark etti.Top Etik Kurulunda !!!!


http://golsmacservis.blogspot.com/2011/07/tff-bir-kere-daha-cark-ettitop-etik.html


Ayrıca ''bu tertip''i ilk yazımızda şu şekilde belirtmiştik ; 

İleri Demokrasi (!) Guguk'unda Darağacında Bir Takım : FENERBAHÇEM.


http://golsmacservis.blogspot.com/2011/07/ileri-demokrasi-gugukunda-daragacnda.html


TFF Son olarak 15 Ağustos'ta bilinen kararı açıklamıştı.
(Lap top serviste olduğu için yorumlayamamıştım)
 Etik Kurulunun yaptığı çalışmada bir kanaat oluştuğunu ama ''Gizlilik Kararının tamamen kaldırılamadığı ve  şüphelilerin savunmalarının alınamamasını'' gerekçe göstererek M.Ali Aydınlar'ın ''İlk gün'' yaptıkları ''İddianame''yi bekleyeceğiz.


Şer Cephesi İktidar yandaşı QTM ise her gün GİZLİLİK KARARI VE ADİL YARGILAMAYI ETKİLEME SUÇLARINI İŞLEYEREK YARGISIZ İNFAZ YAPTI.


Soruşturmanın ne kadar taraflı ve adil olmadığı da bir kez daha şöyle anlaşıldı ; 
5 ve 6 Temmuz'da kulübümüzün yaptığı yayın yasağını İstanbul 11.Ağır Ceza Mahkemesi 2 kez ayrı ayrı reddetmişti.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Spor Kulübünün, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin yayın yasağı getirilmesi talebini reddetti.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Spor  Kulübü avukatlarının,

''CMK'nın 157. maddesinde düzenlenen 'soruşturmanın gizliliği', Basın Kanunu'nun 3. maddesinde yer alan 'başkalarının şöhret ve haklarının korunması', yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla, TCK'nın 288. maddesinde düzenlenen 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs eden' yayınların yasaklanması''
 Ancak Özel görevli (!) tetikçi medya mensupları (!) aracılığıyla Emniyet ve Savcılığın İddiaları için  Kamuoyu oluşturulduktan yani amaç hasıl olduktan sonra 22 Ağustos'ta yani 50 gün sonra Bülent Uygun'un başvurusu üzerine 13.Ağır Ceza Mahkemesi yayın yasağı getirdi.
 Ne değişti bu kadar zamanda (!) diye soralım mı ? 


15 Ağustos kararı ''ŞER CEPHESİ''ni tatmin etmedi haliyle ve bu kez BÜYÜK BİR HIRS VE KİNLE UEFA EL KOYSUN'' çığlıkları atmaya başladılar.
 Bu arada çok açık bir şekilde bu konuda taraf olan ve her yerde geçen G.Saray ve Trabzonspor kulüplerinden UEFA'ya tapelerin yer aldığı gazete küpürleri (gs bu konuda uzman zaten :))) ,mailler,şikayetler
ile jurnalleme yapıldı.Federasyon içinde de truva atı uzun boylu UEFA ile temasları sağlayan bir asbaşkan'ın da ispiyonladığı basında yer aldı.
 M.Ali Aydınlar 15 Ağustos'ta UEFA ile ilgili şunları söylemişti ; ''Şu anda Futbol Federasyonu henüz kulüplere bir yaptırım uygulamamıştır.Gizliliğin kalkmasını beklemektedir. Yani davanın açılmasını beklemektedir. Dolayısıyla şu an UEFA'nın da ne bize ne kulüplere yaptırım yapması söz konusu değil''


 UEFA başmüfettişi Aydınlar ile buluştu!
Sonra birden bire UEFA'dan Müstemleke Valisi gibi Başmüfettiş Cornu diye bir eleman çıktı geldi.QTM tam gaz yükleniyordu,çünkü 25 Ağustos'ta kuralar çekilecekti.
 M.Ali Aydınlar bu konuda şunları söylemişti ; 
''UEFA, rapor hazırlamayacak. Rapor hazırlamak için gelmediler, sadece görüştüler'' 


''UEFA'nın şike konusundaki baş danışmanı Pierre Cornu geldi. Başsavcı ve soruşturmayı yürüten savcı ile değerlendirme yapıldı. UEFA temsilcisi, savcılarımıza bu soruşturma nedeniyle teşekkür etti, işin cezai boyutuyla ilgili bundan sonra da bilgi sahibi olmak istediklerini söyledi. Genel olarak görüşmenin içeriği bu''



Bir gazetecinin ''UEFA soruşturmaya el koydu diyebilir miyiz?'' sorusu üzerine Aydınlar, ''Hayır, öyle bir şey diyemeyiz. Halen TFF'nin yürüttüğü bir soruşturma var. UEFA sadece bilgi amaçlı geldi, bilgi aldı'' dedi.
Mehmet Ali Aydınlar, ''UEFA'nın hazırlayacağı raporun nasıl bir yaptırımı olacak ya da yaptırımı olacak mı?'' sorusunu ''UEFA, rapor hazırlamayacak. Rapor hazırlamak için gelmediler, sadece görüştüler''diye yanıtladı.
 Her şey olağan seyrediyordu.Dün UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ''Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Kura çekimine katılacağını'' açıkladı.
 CNN Türk 18.00 Haberlerine Canlı olarak bağlanan Sabri Ugan'da bunu doğruluyor ve bizzat UEFA'dan bir yetkiliye sordum ''Fenerbahçe hakkında Disiplin Soruşturması Toplantısı yaptınız mı ? '' diye,''HAYIR böyle bir toplantı yok'' yanıtını aldım dedi.

Ve kısa süre sonra TFF O REZİL,KEPAZE,SKANDAL KARARINI ALDI.
  
"TFF krizi fırsata çevirebilir"
  Bence TFF ve MAA'nın çarketmesinin en önemli sebebi CB Abdullah Gül ile olan görüşmesidir.
O görüşmenin içeriğini keşke öğrenebilsek.Abdullah Gül şöyle diyor ; 
 “Türk futbolu zor bir dönemden geçiyor. Bu süreç Türk futbolunu tamamen vurabilir veya kendisine getirir. O yüzden, bu zor dönemde göreve gelen yeni yönetimin süreci en iyi şekilde yöneterek bu krizi bir fırsata dönüştürmesi gerekir. Prensipli ve ilkeli hareket edilmeli, uluslararası kurallar asla ihmal edilmemelidir.


 M.Ali Aydınlar toplantı sonrası çıkarken şunları söyledi ; 
 "UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin marka değerine büyük önem veriyor. Kararı biz verdik fakat UEFA'nın etkisi büyük oldu"
  Öyle büyük gaf yaptı ki inanılmaz.UEFA CL marka değerine önem veriyor da Avrupa ligine önem vermiyor mu bir,peki Siz Süperligin marka değerine önem vermiyor musunuz iki ?
 Böyle şaşkın bir TFF Başkanı işte.
  M.Ali Aydınlar akşam çıktığı HT Tek'e Tek programında gaflarına devam etti.


Türkiye'ye 8 yıl kadar ceza vereceklerini söylediklerini belirtiyor.
UEFA CL'ye büyük önem verdiklerini,Sıfır risk istiyorlar.En ufak bir şüphe varsa CL'ye alamayacaklarını,Polisin açıklaması olduğunu,19 maçta şike olduğunu söylemesini,bu kadar şüphe varsa boşuna tutuklamaların olmayacağını,herhangi bir belge görmediler ama Türkiye'de medyada çıkan haberlerin bile yeterli olduğunu kısaca ne bizden ne savcılıktan belge görmediler,polisin söylediklerini,tutuklamaları ,haberleri baz olarak konuşuyorlar dedi.


''Beşiktaş'ın kupayı iade etmesi ,bizim başkan ve yöneticilerin tutuklu yargılanmaları etkili oldu,ben FB yöneticilerine olağanüstü kongre yapıp,süreci sorgulamalarını önerdim'' 
Beşiktaş'ın  davranışının UEFA tarafından övülmesi bize tüyo verdi. Biz bu yüzden  Fenerbahçe'ye  bir adım atmalarını önerdik, ama bir şey yapmadılar diyor.

 Ya neresininden tutayım bu açıklamaların bilemiyorum.Beşiktaş kupayı iade etti madem neden UEFA'dan da çekilmedi.Memnun olan UEFA yetkilileri bunu sormamışlar mı ?
 Bize Olağanüstü kongre yapın yani Başkan ve diğer 2 yöneticiyi bırakın demek istiyor.
   En baştan beri düşüncesi zaten bu M.Ali Aydınlar'ın.Bakın daha önce yazmıştım bunu ;



M.Ali Aydinlar: ''Kişilerle, kurumları ayrı değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Bu kişisel fikrim. Kararlar talimatlara gore verilecek''

 Peki Başbakan ne demişti ; 

''Tabii burada özellikle Fenerbahçe sevdalılarının, Fenerbahçe taraftarlarının bu tür yargıya intikal etmiş kararları olgunlukla karşılamaları bana göre özgürlükler noktasında demokratik parlamenter sistem içerisinde, Fenerbahçe camiasına da yakışan bir tavır olmalıdır. Yani bu konu da her zaman söylüyorum, ben de bir Fenerbahçeliyim ama bunu olgunlukla karşılamamız lazım. Çünkü yargı böyle bir karar veriyor. Burada aslolan şey gerçek kişilerle tüzel kişiler noktasındaki değerlendirmelerdir. Tabii bunun üst mahkemelere itirazları var. İnanıyorum ki Aziz Bey'in şu anda avukatları o süreci de takip edecektir. Temenni ederiz ki sonu hayırlı olur.''

M.Ali Aydınlar son olarak şunları söyledi ; 
YANLIŞ YAPANLAR HESAP VERSİN

Ben bir yanlışın içinde olmadım. Yanlış yapanlar hesap versin. Akşam yastığa başımı koyduğum zaman rahat uyuyan birisiyim. Bizi tanıyanlar çok iyi bilir, gerisi lafı güzaftır. Attığım her adımda vicdanımın sesini dinlerim. O yüzden rahatım.

  Burada Aziz Yıldırım'ı kastediyor.

  UEFA güya 8 yıl ceza veririz diye tehdit etmiş.Bence blöf yapmış.Aynı UEFA Milan,Marsilya,Porto konusunda neden bir şey yapmamış.Bir zavallı Makedon takımına 8 yıl vermiş,onu emsal gösteriyorlar.
 Aynı UEFA kendi yaptığı soruşturmada Yunanistan'daki olayda Panathinaikos ve Olimpiakos gibi büyük kulüp Başkanlarının bizzat şike konuşmalarını gördüğü halde zavallı,küçük O.Volou takımına ceza verdi.
 O.Volou takımını UEFA Avrupa liginden ihraç eden,5 yıl ceza - tekrarı halinde falan - veren UEFA neden soruşturmada yer alan Beşiktaş ve Trabzonspor'u ihraç etmedi.Üstelik Trabzon'u CL'ye aldı.
 Bu kepazeliği açıklasın rüşvetçiler.Bıraksınlar bu işleri.

UEFA elemanı Cornu neden Savcı ile görüşüp bizimle görüşmez,görüştürülmez.
Savcı zaten taraf kardeşim,iddialarını söylemiştir.Bize niye sorulmuyor ?
MAA diyor ki sabah Zürich'e uçun anlatın kendinizi dedim.Geçmiş Olsun.

   UEFA ve TFF kararı neden son gün aldılar ? Neden UEFA kendisi Disiplin Soruşturması açıp,karar vermedi de TFF'ye aldırdı ? TFF neden küme düşürme kararı vermeyip,CL'den men veriyor ?
 Bu soruların cevapları çok net ve açık ?
Son gün,son saatlerde alarak itiraz yollarını tıkadılar.
UEFA kendisi almadı CAS'a başvuru yolunu tıkamak için.TFF aldığı için sadece Tahkim'e gidebiliyoruz.
Ama bir yolu olmalı CAS'a gitmenin.Porto'ya da men cezasını PFF verdi ama CAS'a gidildi ve döndü.
 TFF neden içeride Fenerbahçe'yi düşürme kararı almıyor.Ligin ekonomisi,diğer takımların durumunu,yayıncı kuruluşun isteklerini düşünerek almıyor.
 Aslında TFF ve MAA'nın kafasında Fenerbahçe'yi düşürme kararı net.Diğerlerinin değil.
Ancak küme düşürmeyecekler yayıncı kuruluşu,ekonomiyi,diğer takımların baskılarından.
Talimat değişmeyecek demesine rağmen son anda talimat değiştirip - bilmem kaç puanla başlatacaklar.
Play Off sistemi getirmelerinin nedeni de bu .Fenerbahçe - ... puanla başlayacak ama ilk 4'e girecek gene akıllarınca.Böylece herkesi güya memnun etmiş olacaklar.
 Fenerbahçe'yi düşürürlerse Şampiyonluğu  da almak zorundalar.Onun için sadece CL'den men edip,küme düşürme kararı almadılar.
 Günlerdir yazılıp,çiziliyordu bu senaryolar zaten.
Bakın 14 Ağustos'ta antu .com forumlarında geçen şu mesajlara ; 
Yayıncı kuruluş önceden biliyormuş.
Müşteri temsilcisi demiş ''Aldığımız duyuma göre ligten düşme olmayacakmış,sadece Avrupaya gidemeyecekmişiz''
TFF içinden de alınan duyum ; FB  - 10 ile başlayacak,CL'ye gidemeyecek,sadece CL gelirlerinden yararlanamayacak''
  Reha Muhtar'da benzer senaryoyu 5 Temmuz'da yazmış ; 
Reha Muhtar 06.Temmuz 2011'de yazmış
http://haber.gazetevatan.com/sampiyonluk-trabzona-verilir-fenerbahce-kume-dusmez/387183/4/Haber



   Yani hiç bir mantıklı açıklaması yok bu kararın.
Hem Türk Futbolu dinamitlenmiştir,hem de MAA kendi ipini çekmiştir.
 UEFA ayrı bir kolpa.
2006 yılı Porto şike yapıyor -6 puan ile lige başlıyor ve aynı zamanda şampiyonlar liginde oynuyor. 2007 yılı Milan şike yapıyor lige -8 puan ile başlıyor ve şampiyonlar ligi şampiyonu oluyor.
Bizim ile ilgili ortada daha bırak kararı,dava ,iddianame yok.

  Sıfır tolerans diyen UEFA yerel medyada 6222 sayılı kanunun 22.maddesine göre suç olan şu yavşakca başlığı atabilen Trabzonspor'u hangi sıfır tolerans ile aldığını bir açıklasın ?


  Soruşturmada Trabzonspor var mı yok mu ? Başkanlarının yurt dışına çıkış yasağı niçin ?
Şunları da araştırsın UEFA bunlar hakkında ; 
 07.07.2011
http://spor.mynet.com/haber/trabzonspor-da-tehlikede/37896
http://www.sonsayfa.com/Haberler/Spor/Futbol/Trabzon-sikeye-karisti-mi-196649.html

http://www.wikileaks.ch/cable/2005/06/05ANKARA3199.html 


Artı bu hükümetin siyasi nüfuzunu kullanarak yaptığı her türlü desteği (!) de araştırsın.
 Biz temiziz diyen bu Lazyolular şunlara da bir cevap versinler ; 

TFF Bunları da Araştır-3-Trabzonspor / Bursaspor Şaibe Dosyası.


FB kulübü Avukatı Haluk Burcuoğlu ''Biz TFF'yi Özerk zannediyorduk.TFF Mevzuatında Şampiyonlar liginden ihraç etme yetkisi yok''
 Tahkim'e başvurduk.Bakalım Hasan Gerçeker başkanlığındaki Tahkim Kurulu ne karar verecek ?
 İnşaallah hukuk kurallarını biraz hatırlatırlar.

Fenerbahçe yönetimi ise ''Yönetememek'' isimli açıklama ile TFF'yi suçluyor ama kendileri için de geçerli ''Yönetememek''.
 M.Ali Aydınlar ''Konuşmayın'' dedi diye susmuşlar 1,5 Aydır.Alın işte ne oldu ? Adam sattı sizi.
 Nihat Özdemir zaten dün geceki programa telefonla bağlanırken önce Fatih Altaylı'ya teşekkür ederek haklılığımızı teyit etti.O Fatih Altaylı kim ? Her gün tetikçi yayın yapan HT'nin Genel Yayın Yönetmeni.
 Şimdi gördüm gene HT Spor İnternet sitesinde Son Dakika : Nihat Özdemir İstifa Etti.
 Çok geç kalmış doğruysa.İktidarla bu kadar göbek bağı olan hiç bir yöneticimizin bir şey yapmasını beklemiyorum zaten.Yazıklar Olsun.
 4 saat toplantı yapıyorlar.Aldıkları kararlar ; Fikstür çekimine temsilci göndermemek ve alınan bir bilgiye göre sadece 1 yöneticinin ortaya attığı ve kabul edilen Acıbadem'in feshedilmesi.
 Ne yapmalılardı ?
1-Acil ligten çekilme kararı için Olağanüstü kongre yapılma tarihini açıklama.
2-Acıbadem ve MAA'yı defetme.Onu yaptılar.
3-MAA başta olmak üzere RTE,Savcı,Emniyet Müdürü kim varsa kongre üyelerinin iptal edileceği kararı.
4-Tahkime başvuru.Yaptılar.CAS yolu aranmalı.
5-AIHM'ye  başvuru.
6-Ağır tazminat davaları açma hazırlığı kararı.
7-Havuzdan çıkılmalı.
8-UEFA'da acil lobi faaliyetleri.
9-Davanın ivedilikle Spor Mahkemelerine aldırılması.
10-Savcının HSYK tarafından değiştirilmesi baskısı.
11-Milli takıma oyuncu göndermeme kararı.
12-Fenerbahçe Partisi kurulmalı ve bu iktidara muhalefet nasıl olurmuş gösterilmeli.
Bu tertibin siyasi olduğunu açık açık anlatmalılar.RTE'nin Aziz Yıldırım'a Kadıköy Belediye Başkanlığı teklifi ve AY'ın bunu küçümseyerek reddetmesinin RTE'yi kızdırması,TFF seçimlerinde RTE'nin adayı Mehmet Atalay'ı iplememesi,NATO ihalelerindeki çekişme gibi iddiaların gerçekse kamuoyuna açık açık anlatılması.

-Anayasamıza göre "suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar‚ kimse suçlu sayılamaz"
-Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine göre de "bir suç ile itham edilen herkes‚ suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır"


 En önemli karar LİGTEN ÇEKİLMEKTİR.
BU FOSEPTİK DÜZENİN MEZESİ OLMAMALIYIZ.
BİZİM ÜZERİMİZDEN KEDİ KÖPEKLERİN BESLENMESİNE MÜSADE EDEMEYİZ.
  SON SÖZ ; 
Şimdilik karşı taraf bir cephe kazandı ama DAHA BİTMEDİ,YENİ BAŞLIYOR.
CAMİ DUVARINA İŞEDİLER.
FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇİLMEZ.O ELLER LAVABOYA SOKULUR !!!!


Ekleme : 1-

 TFF Türk milletini ve Fenerbahçe'yi oyuna getiriyor.

"Arkadaşlar UEFA ile konuştum. Bana verdikleri bilgide kendilerinin spor organizasyonu olduğunu ve ülkelerde hiç bir soruşturma yapmadıklarını bunun o ülkelerdeki federasyonlar tarafından yapıldığını söyledi. TFF'nin kendilerine verdiği bilgiler çerçevesinde TFF'de Fenerbahçe'nin suçlu bulunacağına dair bir güçlü kanı olduğundan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından duyacakları endişeyi belirten mektubu yolladıklarını ama bunu tamamen TFF'den gelen bilgiler kapsamında yaptıklarını ekledi. En son da kararların federasyonların kendileri tarafından alındığını ve bu sürece UEFA'nın katılmadığını ifade etti.

Anlayacağınız TFF UEFA'ya Fenerbahçe suçlu bulunacaktır mesajını iletmiş ve UEFA'dan gelen mektubu bir zorunlulukmuş gibi gösterip Fenerbahçe'yi Avrupa'ya yollamamıştır."



Ekleme -2-
Nihat Özdemir'in kaçtığı resmileşti.Bizi haklı çıkardığın için teşekkürler İktidarın adamı N.Ö


Ekleme-3-
Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığından İstifa etmiş.
Günaydın artık.2 yıl önce istifa edecektin.Defalarca yazdık ''Türk Futbolunu Sen mi Kurtarcaksın,bırak ne halleri varsa görsünler,dön Fenerbahçe'ye'' diye.İstifa etseydi bugün bunları yaşamayacaktık.


Ekleme-4-
Savcılık Sadri Şener'in yurt dışı yasağını kaldırmış.Artık iyice füturszulaştılar.Komedi.
UEFA'nın sıfır tolerans konusunda elini güçlendirmek için acilen bu kararı aldılar.
Savcılık - TFF-UEFA ortak çalışıyor.


Ekleme -5-
THE LAST CANARY’nin görüşmesidir.. :
UEFA ile tekrar görüştüm. Mektubun içeriğini öğrendim. Merak eden renkdaşlar vardı UEFA’nın Fenerbahçe’ye tazminat ödeyeceği şeklinde MAA’nın açıklaması ile ilgili.

Görüşmeyi telefona kaydettim bu sefer:

Ben :  Emilia ile görüşebilir miyim?

UEFA Media Cnter Officer: Şuan ben yerine bakıyorum. Aynı konulardan sorumnluyuz. Lütfen ben yardımcı olayım size.

Ben: UEFA Türkiye Futbol Federasyonuna ’Eğer Fenerbahçeyi CL’den yasaklamaz iseniz Türkiye’ye, 8 yıl ceza vereceğiz’ dediniz mi? UEFA’nın böyle bir bildirisi oldu mu TFF’ye? Türkiyenin UEFA’dan dolayı 8 yıl ceza alacağı doğru mu?
UEFA: (Özetliyorum sadece) Size TFF’ya gönderdiğimiz mektubu kontrol edip, böyle bir şeye değinilmiş mi hemen cevap vereceğim. Hatta kalın lütfen. Evet mektubu okuyorum şimdi, UEFA şunu diyor, ’Şu anda verilecek ceza hakkında birşey tahmin etmemiz gerçekten imkansız.’ Kesinlikle UEFA’nın bu şekilde bir ceza vereceği iddiası spekülasyon. Tamamen spekülasyon. Ancak mektupta şuna değinilmiş, daha önceki cezalara göre bir karar vermemiz imkansız. Size şunu tavsiye ederiz ki zamanında A kulübü 8 yıla kadar ceza almış. Ama bu size de bu cezayı vereceğiz anlamına gelmez. Mektupta 8 yıl ile ilgili geçen konu bu ama,UEFA’nın bu söylediği tamamen spekülasyon. Biz 8 yıl ceza vereceğiz diye bir baskıda asla bulunmadık.

Ben: Peki UEFA eğer Fenerbahçenin suçsuz olduğu ispatlanırsa biz tazminat ödemeye hazırız dedi mi TFF’ye?

UEFA: Mektuba bakıyorum şaun..Hayır asla böyle birşey demedik TFF’ye. Bu doğru değil. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz.

Ben: Fakat TFF başkanı heryerde bunları diyor. Biz size email olarak bu konuşmaları gönderdik. Lütfen bir Türk tercüman bularak bunları deşifre ediniz. Dava tamamen siyasidir. Trabzon 300 bin kişilik küçük bir şehirdir ama, 80 tane milletvekili vardır mecliste. Siyasette çok güçlüdür. Son 8 aydır şampiyon olmak için TFFya her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Fenerbahçe kurban edilmiştir. Bunun bedelini hem TFF hem UEFA ödeyecektir.

UEFA: Dediklerinizi dikkatle dinliyorum.

Ben: TFF Başkanı açık ve net şekilde iki konuda yalan söylemiştir. Lütfen UEFA bu konuyu incelesin. Bu arada, bana çok yardımcı oldunuz. Bu yalanları sizin sayenizde ortaya çıkardık. KONUŞMALARINIZI KAYDETTİM VE FENERBAHÇE KULÜBÜNE GÖNDERECEĞİM ŞİMDİ!

UEFA: Derin bir sessizlik.......

BÜTÜN BU YAZDIKLARIMIZDAN SONRA ; 
''ASIL ŞİKE YAPANLAR SİZSİNİZ'' !!!!!!

2 yorum:

  1. emeğine sağlık abi, artık dik durmanın zamanı geldi.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler abicim.Hesap dönecek,faturayı ödeteceğiz inşaallah.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler