14 Mayıs 2009 Perşembe

Aragonesli Fenerbahçe, 50 maçtan 26'sını kazandı !!!!!!!!!!!


İşte Aziz Yıldırım'ın ''Kafa Dengi'' Hocasının Fenerbahçe'yi duman ettiği karne ;

Aragones'in bileti kesildi

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 4-2 yenilerek, kötü geçen sezonda son hedefine de ulaşamayan Fenerbahçe, kupa finalinde teknik direktör Aragones yönetimindeki 50. resmi maçını geride bıraktı.
2008-2009 sezonunda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvarda toplam resmi 50 maça çıkan sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a karşı finaldeki yenilgiyle bu sezonki bütün hedeflerinden uzaklaşmış oldu.
Aragones yönetiminde geride bıraktığı 50 resmi maçın 26'sını kazanan sarı-lacivertli ekip, 14 mağlubiyet, 10 da beraberlik aldı.
İspanyol çalıştırıcı yönetimindeki Fenerbahçe, çıktığı 50 maçın yarısına yakınında galibiyet elde edemezken, galibiyet yüzdesinde 52'lik bir oran tutturdu.
Turkcell Süper Lig'e, bitime 5 hafta kala liderin 12 puan uzağında kalarak havlu atan Fenerbahçe, ligi 6. sırada tamamladığı 2002-2003 sezonundan bu yana en kötü dönemini yaşadı.
Ligde 29. hafta mücadelesinde Ankaragücü'ne karşı Kadıköy'de 2-1 kaybederek, 29. haftada 60 puanla liderlik koltuğunda oturan Sivasspor'un 12 puan gerisine düşen Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını haftalar öncesinden yitirdi.
Bir önceki sezon Avrupa kupalarında tarihindeki en büyük başarıyı elde ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan sarı-lacivertliler, Aragones yönetiminde, bu başarının gölgesinde kaldı.
"Devler Ligi"nde 1. turda mücadele ettiği (G) Grubu'nu galibiyet alamadan 2 puanla son sırada tamamlayan Fenerbahçe, geçen yılki başarı hedefiyle çıktığı yolda ilk aşamada hüsrana uğradı.
Sarı-lacivertliler Avrupa kupalarında bu sezon elde ettiği 3 galibiyeti, 2. ve 3. ön eleme turlarındaki zayıf rakiplerine karşı aldı.
Türkiye Kupası yarışında ise başarılı sonuçlarla geldi ği finalde Beşiktaş'a yenilen Fenerbahçe, 26 yıllık hasreti dindirmeyi gelecek yıllara bıraktı.
Yıllardır süren hasretin stresini kaldıramayan sarı-lacivertliler, bu sezon ki kupa mücadelesindeki tek mağlubiyetini finalde yaşadı.

A.A

Şimdi haberler var sağda solda Aragones'i göndermek için Avukatını
çağırdılar falan filan.
Günaydın diyelim o zaman.
Aziz Yıldırım kankasının tazminatını ''KENDİ CEBİNDEN'' versin ve
Dedesini de alsın gitsin.
Daha 6.Hafta söyledik yazdık bunları.
Ama işte O lanet olası egosu,her şeyi ben bilirim kafası buraya getirdi.
Böyle olacağı belli değilmiydi ?
Aziz Yıldırım sanki kendisi futbol oynayacakmış gibi kafa dengi hoca
diyor.Yahu seninle değil futbolcularla kafa dengi olacak hoca.
Şaka gibi ya.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler