14 Mayıs 2009 Perşembe

İspanya Kral Kupası Barcelona'nın !!!!!!!!!!!!!



Kral Barcelona: 4-1

İspanya'da Kral Kupası'nı Athletic Bilbao'yu 4-1 yenen Barcelona kazandı. Valencia'nın Mestalla Stadı'nda oynanan maçta, Athletic Bilbao 8. dakikada Toquero'nun golüyle 1-0 öne geçti, 30. dakikada Toure Yaya'nın kişisel becerisiyle güzel bir gol bulan Barcelona beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

2. yarıya hızlı başlayan Barcelona, Messi (55), Bojan (58) ve Xavi'nin (64) golleriyle galibiyete ulaştı. Barcelona 11 yıl aradan sonra Kral Kupası'nı 25. kez müzesine götürürken, bu kupayı en fazla kazanan takım olmaya devam etti.

Bu sezonki ilk kupasını kazanan Barcelona, lig şampiyonluğunu da hemen hemen garantilerken, Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United ile final oynayacak.

Barcelona'nın Kral Kupası'nı kazanması başta Barcelona kenti olmak üzere Katalonya bölgesinde büyük coşkuyla kutlandı.



2009 Kral Kupası'nın (Copa Del Rey) Mestalla Stadı'ndaki finalinde geriden gelmeyi bilen Barcelona farklı kazanarak bu turnuvada 25. kez mutlu sona ulaştı. Barça ikinci yarıdaki golleriyle farka koşarken, Alves'in başına yabancı madde atan Bilbao taraftarı polis tarafından stadyumdan çıkarıldı!..



Bu sezonki ilk kupasını kazanan Barcelona, lig şampiyonluğunu da hemen hemen garantilerken, Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United ile final oynayacak. Barcelona'nın Kral Kupası'nı kazanması başta Barcelona kenti olmak üzere Katalonya bölgesinde büyük coşkuyla kutlandı.




Tebrikler Barca'mız.
Sezonun ilk kupasını aldık.3 olacak inşaallah.
1 gol avans vererek başladık,4 attık.
Kalede Pinto'nun oynaması bizi de dün akşam yakan lanet olası bir İspanyol
geleneğiydi.
İspanya'dan ayrılmayı savunan Katolonya ve Bask bölgesi
takımlarının karşı karşıya
gelmesi de ilginçti.
Yalnız kutlamalara gölge düştü.1 Ölü var,45 kişi gözlatına alındı.
Ayrılıkçı Radikal Gruplar provokasyon yaptılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler