30 Aralık 2009 Çarşamba

GSGM Tahkim Kurulu gs cc'nin itirazına neden cevap veremiyor ?

http://img513.imageshack.us/img513/5530/haberic188214.jpg


Sahtekar takımın yaptığı skandal'a Oyak Renault kulubünün yaptığı itiraza 1 Ay sonra red cevap veren TBF,sonra skandalın belgelerle ortaya çıkarılmasından sonra etekleri tutuşmuş ve bin bir baskı ve telkinlerden sonra KÜME DÜŞÜRME yerine 5 puan silme gibi komik bir ceza ile geçiştirmişti.
 Maçası yememişti bu ''Şaibelerin Kralı'' takımını düşürmeyi.
  Ona rağmen yüzsüz sahtekar takım bu komik cezaya bile itiraz etti.Çünkü lobileri sayesinde
sonuç alacaklarını biliyorlardı.Tıpkı yaratıklarının yaptığı olaylara verilen 4 maçlık seyircisiz oynama  cezasının 2 maça indirilmesi gibi.
 Yapılan itirazı görüşecek olan Tahkim Kurulu Aylar geçmesine rağmen görüşmüyor ve gs cc'nin alacağı sonuçları takip ediyordu.Duruma göre ''küme düşürmeme projesi''nin adımlarından biri uygulanacak ve ceza indirilecek veya silinecekti.
 Son gelen haber ,gene toplantıyı erteledileri yönündeydi.

   İşte Milliyet'te çıkan ilgili haber ;



Forma skandalı nedeniyle 5 maçta hükmen yenik sayılan ve 5 puanı da silinen gs cc’nin itirazını Tahkim Kurulu’nun yılbaşından sonra değerlendireceği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı kulübün hem puan silme, hem de oyuncularına verilen cezalar nedeniyle yaptığı itirazın bu hafta sonuçlanmasını beklediği ancak Tahkim Kurulu’nun tarihi toplantıyı ertelediği öğrenildi. Alınan duyumlar,  gs cc'ye  5 puanın iade edileceği veoyuncu cezalarında indirime gideceği yönünde.

Yoruma gerek var mı ?
 Yeryüzünde bu kulüp kadar şaibe,alavare,dalavere,etik dışı ,makyavelist bir kulüp 
bulunabilir mi acaba ?


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler