2 Mart 2010 Salı

Mehmet Ali Aydınlar: "Fenerbahçe Acıbadem Avrupa markası oldu"

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-01_basin16.jpg

M.Ali Aydınlar bu ayki Fenerbahçe dergisine röportaj vermiş.

Acıbadem Sağlık Grubu, Fenerbahçe'de bayan voleybola 3 senedir verdiği muazzam destekle takımı ligde rakipsiz, Avrupa'da da çekinilir bir hale getirdi. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile yaptığımız röportajda bu durumun aslında dengeleri bozduğunu; diğer kulüplerin ve sponsorluk vermek isteyen şirketlerin ligdeki kaliteyi arttırmak adına daha aktif roller üstlenmeleri gerektiğini konuştuk. Fenerbahçe Acıbadem'in artık Avrupa'da önemli bir marka haline geldiğini dile getiren Aydınlar, geçen senenin lig şampiyonu olan sarı meleklerin bu sezon Avrupa şampiyonu olma yolunda da iddialı olduklarını söyledi.



SPOTLAR:
01: Çok iyi bir takım kurduk ve ahenk yakaladık. Eğer Final Four'da çok büyük bir aksilik olmazsa, bir sakatlık yaşanmazsa final oynamayı hedefliyoruz. Ayrıca Türkiye de tarihinde ilk defa bir Şampiyonlar Ligi finali oynamış olacak. Bunu inşallah Fenerbahçe Acıbadem gerçekleştirecek.
 
02: Yabancı oyuncular eskiden Türkiye'ye gelirken tereddüt ediyorlardı ancak artık Fenerbahçe Acıbadem Avrupa'da önemli voleybol markalarından biri haline geldi. 
 
03: Türkiye'de voleybolda bizim bu kadar kaliteyi arttırmamızla güç dengeleri alt üst oldu. Rakiplerimizle olan maçları zorlanmadan alıyoruz. Türkiye'de diğer kulüplerin de daha kaliteli bir lig adına voleybola daha fazla yatırım yapması gerekiyor. Sonucu % 90 belli olan maçlar var. Öncelikle kulüplerin rekabet ve sponsorluk anlamında kendilerini daha iyi ifade edebilmek amacıyla daha aktif olmaları lazım. Şirketlerin de bu konuda özendirilerek bu işe sahip çıkmaları lazım. Federasyonlar, şirketler, kulüpler bu rolü üstlenmeli. 
 
04: Jan gerçekten çok başarılı bir hoca, herkes "Bu takım ancak 4. olabilir" derken, o bu takımı şampiyon yaptı. Bizler lig bitmeden hocamız ile birlikte yerli ve yabancı oyuncular için bir transfer politikası belirledik. Bu sezon başında bir rüya takım kurduk. Tüm kupaları alacağız diye ümit ediyoruz.
 
05: Caferağa Spor Salonu'nun imarıyla ilgili problem çözülürse, orayı da modern bir tesis olarak Fenerbahçe'ye vermek isterim.

Spotlar bunlar.Devamı dergideymiş.
Bir kere daha Helal Olsun sana.
Teşekkürler.
Allah kesene zeval vermesin,daha da arttırsın inşaallah.
AMİN.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler