23 Haziran 2010 Çarşamba

B GRUBU : Yunanistan - Arjantin : 0-2

Martin Demichelis of Argentina celebrates

1.JPG

2.JPG

3.JPG


4.JPG

Ohhh be nalet Yunanlılar nihayet yediler golleri ve evlerine dönüyorlar.Fıtık oldum ya.
O melanet gıcık,sinsi,fıtık futbollarını gene oynadılar.İleride tek Samaras'ı bırakıp 9 kasap ile katı defans yaptılar.Samaras ile bir kontra bulup atar ve çıkarız felsefesindeydiler.Bu şekilde zaten Avrupa Şampiyonu olmadılar mı ? Buldular da 2-3 öyle pozisyon ama atamadılar ve nereye kadar dayanabilecekler di ki ,sonunda teslim oldular.Çorbacı kaleci inanılmazdı.Hayatının maçını oynadı ya.Ne toplar çıkardı.22 toplam,12 gollük şutta panter kesildi.Allahtan De Michelis dibine kadar vurdu o topu da çıkaramadı artık.Anti futbol bir kez daha kaybetti.Yahu bu futbolu Yeni Zelanda bile oynuyor.Ki onların gücü belli,mazur görüyoruz.
 Messi gene gol atamadı.Bundan sonraki turlara saklamış diyelim artık.
Buraya gelmede önemli katkısı olan ve belki de vefa olarak kadroya alınan 37'lik Palermo'nun oynaması ve girdikten sonra gol atması kariyeri adına güzel bir not oldu.
 D.Milito'yu beğenmedim.Kasap Yunan defans oyuncuları yıldırdı ama daha etkili olmalıydı.
Maradona boşuna Higuain'i oynatmıyormuş demek istemiyorum Milito ona göre ha..
Kun Aguero'da etkili olamadı.Messi kasaplar izin verdiği ölçüde iyi oynadı.
 Yeni oynayan oyunculardan sol bek C.Rodriguez ve Ön libero Bollatti iyiydi ama sağ bek,aslında Stoper Ottomendi'yi beğenmedim.Sonradan giren Pastore az sürede kendini fazla gösteremedi.Ve gelelim maçın asıl adamı Veron'a.Mükemmeldi.Maradona'nın  tevekkeli değil ona güvenip alması.Arjantin 2.turda Meksika ile eşleşti.Zorlanmadan geçerler diyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler