22 Haziran 2010 Salı

G GRUBU : Portekiz - Kuzey Kore : 7-0 !!!

Hugo Almeida of Portugal (third right) celebrates scoring his 
side's third goal with team mates

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG


Portekiz Kuzey Kore'ye patladı.K.Kore ilk Brezilya maçındaki direnişine aldanarak kafa kafaya oynarım diye çıkınca madara oldu.Çünkü hem sıklet farkı vardı arada hem de Portekiz'de ilk maçındaki Portekiz değildi.
 Queiroz uykudan uyanmıştı ve doğru kadro sürmüştü sahaya.Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama ilk maçtaki yazımda belirtmiştim şu şekilde ; ''Santrfor sorunları var.Liedson etkisizdi.
Bence Hugo Almeida (W.Bremen) daha iyi olurdu.Orta sahada 2 çok şey beklenen isim Deco ve Danny de etkisizdi.Zaten yerlerini Simao ve Tiago'ya bıraktılar''
  Queiroz bu kez Santrfor'a Liedson'u yerine Hugo Almeida'yı,orta sahada Deco ve Danny yerine de Simao ve Tiago ile başlamıştı.Sağ bekte de P.Ferreira yerine daha ofansif  Miguel'i koymuştu.Aklın yolu bir işte Bay Queiroz.
  Bu kadro tam ideal kadroydu ve zayıf Kore'nin tozunu attılar.Çok etkili ve efektif oynadılar.Kaleye 26 şut atmışlar.Bunun 13'ü gollük şut ve 7'si gol olmuş.
  Maganda Ronaldo'da epey aktifti,gollük paslar verdi ve sonunda da ilginç bir gol attı.
Portekiz kendine geldi diyebiliriz.Brezilya ile grup liderliği maçına çıkacaklar.
Bu grupta Fildişi'nin işi mucizelere kaldı diyebiliriz.Portekiz çok faklı yenilecek ve Fildişi K.Kore'ye aynen böyle çok gol atarak kazanacak.Ölme eşeğim ölme hesabı yani.
Geçmiş olsun Eriksson ve talebelerine.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler