21 Haziran 2010 Pazartesi

F GRUBU : İtalya - Yeni Zelanda : 1-1

Tony Lochhead of New Zealand slides into a challenge on Gianluca 
Gianluca Zambrotta of Italy

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Bravo Yeni Zelanda'ya.Söke söke puanı aldılar.İtalya her şeyi yaptı ama gene galibiyeti bulamadı.Şu istatistiklere bakalım ; Şut 23-3,Gollük şut 7-1 İtalya önde ama beraberliği penaltı ile kurtarabildiler.Yeni Zelanda'nın inanılmaz mücadelesi vardı.Kaleci Paston ve Kaptan 6 numara Nelsen harika oynadılar.Bu ikisinden biri Maçın adamı seçilmeliydi De Rossi ne alaka yani. 19 numara Tommy Smith'de çok iyiydi.Yeni Zelanda'ya fazla tepki göstermemek lazım.Tamam attıkları gol de Smetz ofsayttı,katı defans yaptılar falan ama yapabilecekleri bu.Oyun disiplinleri mükemmel.Bu sayede gruptan çıkma şanslarını sürdürüyorlar.
İtalya'da yaratıcı oyuncu eksikliği var.Lippi tüm golcülerini oynatsa da orta sahada Pirlo'nun yokluğu ve Totti gibi bir yıldızın hatta Del Piero gibi bir ustanın yokluğu arandı.Gilardino,İaquinta,Pazzini,Di Natale gibi forvetler golü bulamadı.İkinci yarı Camoranesi'nin girmesi biraz daha İtalya'ya yaratıcılık kattı ama yetmedi.
 Bu maçta kaleciye pek iş düşmediği için Marchetti için diyecek bir şey yok ama Cannavaro eskisi gibi değil artık.Öyle olsaydı ne işi vardı Dubai'de zaten.Zambrotta da aynı şekilde iyi değil.Chellini dengesiz..
 İtalya son maçta Slovakya'yı yener ve gruptan çıkar ama ilerisi için işleri biraz zor.
Şu 2 maçtaki şanssızlıkları dönecektir ama eski İtalya olmadığı da artık bir gerçek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler