23 Haziran 2010 Çarşamba

A GRUBU : Meksika - Urugay : 0-1

Luis Suarez of Uruguay celebrates scoring

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Uruguay akıllı oynayarak istediği galibiyeti aldı ve gruptan lider olarak çıkarak büyük avantaj elde etti.Zira Arjantin'den kaçarak Güney Kore ile eşleşti.Çeyrek Final yolu açık bence.
 Defansta Godin'in sakatlığında ilk Fransa maçında 3'lü oynadıkları partneri Victorino oynadı Lugano'nun yanında.Onun haricinde son Güney Afrika maçındaki başarılı kadro sahadaydı.Kale ve defans zaten sağlam.Orta sahada çok çalışan,çok koşan savaşcı isimler Forlan'ın etrafındaydı.İleride de Cavani ve son maçtaki kadar etkli olmasa da Luis Suarez iyi oynadılar.Uruguay sağlam ve dengeli takım.Büyük bir aksilik olmazsa turnuvaya damga vurabilecek bir sonuç alabilirler.
 Gol çok güzeldi.Forlan-Cavani-Luis Suarez Bermuda Şeytan Üçgeni mükemmel bir işbirliği yaptı.Meksika elinden geleni yaptı ama hücumda etkili eleman eksikliği çekiyorlar.Hala 37'lik şişko Blanco umut.G.Dos Santos kötüydü.Bu maçta olmayan Arsenal'li Carlos Vela zaten önceki maçlarda etkisizdi.Meksika'nın en büyük sıkıntısı hücumdaki kısırlığı ve golcü eksikliği.
Fransa ve ev sahibi G.Afrika'yı geçerek gruptan çıkıp görevlerini yaptılar.2.turda Arjantin karşısında şanslarının olduğunu düşünmüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler