22 Ekim 2010 Cuma

Kraliçelerden ''Klasik Ezik Terbiyesi'' 75-58 (Maçın Yorumu)


* Tebrikler Kraliçeler
 http://www.vamosbien.org/VB/wp-content/uploads/fb_gs_pankart-300x171.jpg
Kraliçeleri , teknik ekibi ve taraftarı kutluyorum ''Klasik Öğrenilmiş Çaresizlik Ezik Terbiyesi'' için.
* Maça onlar daha iyi başladı,biz ise çok basit hatalar yaptık,kolay şutları kaçırdık.İlginçtir maçın yıldızı olan Nevriye çok kötü başladı,üst üste boş döndü ama sonradan bir açıldı pir açıldı.
 Laneti kıran Newlin oldu.8.dk.da üst üste 5 sayı atarak 9-7 öne geçirdi takımımızı ve ondan sonra tutabilene aşk olsun.Çeyreği 13-10,devreyi de 44-20 ile bitirdik.
 
Maç çoktan bitmişti.Öyle bir 2.çeyrek oynadık ki neye uğradıklarını şaşırdı ezikler.2.çeyreğin 2.beş dakikasını harika oynadık.27-14 ile fark 13'e çıkmıştı ve kırılma noktasıydı.Bu noktadan sonra yabancılarımızın tutukluğuna rağmen ''Türk Bayan Basketbolunun 3 Altın Kızı'' Nevriye-Birsel ve Esmeral'in + Newlin'in  klas ve tecrübeleri hegomanyamız altında ezilen ve deli para harcayarak bu üstünlüğümüzü kırmak isteyen eziklerin çırpınışlarını boşa çıkardı.
* Zaten iki  takım arasındaki yıllardır en büyük fark bizim yerli oyunculardaki üstünlüğümüz.
* 30'a varan fark Taurasi'nin kendini sıkmaması ile 40'dan dönerken kudurmuş eziklerin ''klasik bayat  çamura yatma numaraları'' ile maçın uzun süreler durması ve hocanın genç + yedeklere şans vermesi ile 17'ye kadar inerek bitti.Doğrusu buna üzüldüm.30-40 farkı fazlasıyla haketmişlerdi.
4 dk.kala 71-45'te bizim taraftarlara sis bombası attılar (nasıl soktularsa) maçı 30 dk.durdular,maç sonunda skor 75-58 idi.13-4'lük bir seri yaptılar  oyunu soğutarak.
Son dönemde 3 tane üçlük basket atan Gülşah Gümüşay'da farkın erimesinde önemli etken oldu.
* Her ne kadar bizim 3  yabancımız milli takımda oldukları için geç katılsalarda hem kaliteleri hem de yorgunluklarına rağmen onların yabancılarından daha öndeydiler ama Penny haricindeki yabancılarımız
beklediğimiz gibi katkı veremedi.Horokova'yı gene de beğendim.
* Taurasi çok ilginç bir şekilde tutuktu.6/0 üçlük atması görülmüş şey değildi.2/1 ikilikte aynı şekilde.
Ezikler yatsınlar kalksınlar dua etsinler bir de Taurasi gününde değildi.Yorgunluğuna verelim.
* Nevriye dediğim gibi adeta Fowles'a meydan okudu.Kötü başladı ama sonradan müthiş açıldı.
16s.14r.2a.ile MVP oldu bana göre.
* Nevriye'den sonra Birsel ve Penny maçı bize getiren oyuncularımdan öne çıkan isimlerdi.
Birsel'in kritik anlardaki 4/3 üçlüğü,Penny'nin 8/6 gibi yüksek yüzdeli ikiliği ve 6 ribauntu süperdi.
* Matoviç23.19 dk.da  9/3 ikilik ,2/1 üçlük 9 sayı,3 ribaunt ile az etkili olurken,Newlin 20.20 dk.da
7 sayı 2 ribaunt ile kısıtlı uzun rotasyonumuza ciddi soluk kattı.
* Takım savunmamız ve yardımlaşmamızda çok iyiydi.İlk devrede sadece 20 sayı yedik.Onun çoğunda da Fowles''ın payı var.
* Özge sayı atarak ''Gerçek Fenerbahçeli'' oldu.
* Bu kadro Fenerbahçe Bayan basketbol tarihinin en güçlü kadrosu.
* gs'de gözler ve umutlar Fowles'ın üzerindeydi.İyi de başladı maça.Ribauntları falanda topluyordu ama Nevriye Ona karşı kendini göstermek için full konsantre oynayınca giderek etkinliği düştü.10 sayıda kaldı ama 15 ribaunt alması dikkat çekiciydi.Atletik olması büyük avantaj tabii.
Augustus - Hodges ve Currie gibi güvendikleri atıcılar karavanacı çıktı.Ben Gintare'yi bekliyordum 4.yabancı olarak ama Hodges'ı oynattı Ceyhun.Bence yanlıştı.

Augustus13/2,Currie 5/1,Hodges 5/2 ikilik atmış 23/5 yani.Paso şut sallıyorlardı habire.
Böyle bir takım zor gördüm.Genç Gülşah'ın 3,Bahar'ın 1 son anlardaki üçlüğü ile biraz rezilliği düzeltmeye çalıştılar.Bu 2 genç oyuncuyu çok beğeniyorum zaten.
* Işıl Albeni hanım az konuş çok çalış demiş Atalarımız.Sonra şapa oturturlar böyle.
Bu kaçıncı hiç mi ders almıyorsun yahu ?
* Maçı şifreli yayınlayan SPORTS TV'yi de kınıyorum.Yorumcu eski oyuncumuz Şükran Albayrak'ı da aynı şekilde.Olayları çıkaran yaratıklar için bir şey diyemedi.

* Son olarak yaptıkları çirkeflikler için diyecek hiç bir şey yok.
Yaratıkların ''Çaresizlik psikozu''.Kolay değil tabii sürekli ezik,rezil-kepaze ol.


Arkadaşların derlediği veciz yorumları buraya alıyorum.
Herkes görsün rezilliklerini ve ağladıklarını.

 

Emrah Oktay Nickli Üyeden Alıntı
Fenerbahçe´ye ezilme sezonu başladı yine. Bugün bayan basket‚ pazar futbol ondan sonra erkek voleybol‚ sonra bayan voleybol daha sonra erkek basketbol arada kürek sonrasında yine bayan voleybol sonra bi daha futbol arada 1 tane belki erkek basketbol galibiyeti sonra erkek voleybol vs vs

Yeter artık lan. Senet mi imzaladık biz bu kulübe yenileceğiz diye. Yemişim şampiyonluğunu da Türkiye Kupasını da Avrupa´sını da. Zaten hiç birinde bir nane yediğimiz yok. Bari şu adamlara karşı direnç gösterelim. Senelerdir 18-1‚ 17-0 gibi tüm branş sonuçlarından ne zaman düze çıkacağız. Ne zaman 9-9‚ 10-8 gibi bitecek sezonlar. Bu kadar mı çaresizdir bu camia Allah kahretsin..

Ahaha anladılar sonunda da en azından ezilmeyelim diyorlar talebe bak  

- hafta sonu da yenilirsek Adnan Polat da istifa etmezse yazıklar olsun...

- ümidin var mi abi o mactan?


TUBA PALAZOĞLU karpuz atıyor mubarek bari potaya yetişse top birdefa daha YAZIKLAR OLSUN. Bu oyunu haketmiyoruz‚ YENİL ama ONURLUCA ŞEREFLİCE yenil. Oraya giden arkadaşlarımıza yazık ettiniz


- sizce 50 ye ulaşırmıyız?

- Ulaşırız Fener artık bıraktı maçı‚ Acıdılar demek çok koyor bana ama işin aslı öyle. Adnan Polat pişkin pişkin oturuyor‚ sonra centilmenim diyecek‚ staddan kaçmadım diyecek ama bu kaçıncı be POLAT. NEYSE BEKLE KUPAYI KALDIRIRKEN FENERLİLERİ ALKIŞLARSIN 

Fenere yeniliyomuşuz herkes kızıyormuş. 3-4 sene önce fenere yenilmiyorduk diyorlarmış. Nasıl yenilelim 2.ligteydik diyordu Başkan. Cevaba bakın. Sinirlerim çok bozuk.

bunlar adamı gülmekten öldürür
 yorumlara bak

rezalet bir taraftarımız var.hayvandan farksızlar.her yerdee eziliyoruz.allah kahretsin 

yoruma bakk 

Beyler birseyler yapalım ne bu ya her alanda geciriyorlar bize ‚ zevk mi alıyoruz bundan . Taraftar uyansin artık ya !! Su yönetim biran önce gitsin . 

75-58 kupa fenerin maalesef

ne maalesifi dostum‚ nereden döndük bunada şükür diyorum en azından adamlar bir nebze olsun farkı kapatmamıza izin verdiler. Yoksa 40'ı bulurdu fark

Ligin kısa bi özeti oldu bu daha lig başlamadan ligi ikinci sırada kapatırız finalde fener alır kupayı gene hep aynı senaryo ne zaman şu takın üstüne geçcez acaba merak ediom allah verede bu hafta ki futbol maçında büyük bi fark yemesek.  


http://fenerinkraliceleri.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler