10 Mart 2011 Perşembe

Fenerbahçe ''İT-The-Fuck''cıları Kudurttu.

http://img546.imageshack.us/img546/4579/aglaz.jpg

Fenerbahçe lider oldu ,Şampiyonluk rotasına girdi ya ''Klasik Kutsal (!) İT-The-Fuck'cı Temizligçi'' tayfası zırıl zırıl ağlamaya başladı.Hem de ne ağlama ?

  Yıllardır alıştık artık bu ''zavallı orta oyunu''na.Fenerbahçe kötü giderken,9 puan gerideyken her şey güzel,lig tertemiz,en ufak bir şaibe yok,TFF ,MHK son derece tarafsız,objektifti.Ne zaman Fenerbahçe kendi iç sorunlarını çözdü,devre arasında iyi çalıştı,futbolcular formanın kıymetini anladılar ve adam gibi mücadele etmeye başladılar haliyle başarılı sonuçlar gelmeye başladı,hakemler biraz insafa geldi,ligteki diğer takımlar kendi derdine düştü,puan aslanın ağzına düştü ve temizligçilerde şapka düştü,kel göründü.Ondan sonra da aynaya bakmadan utanma,arlanma olmadan pişkin pişkin komik açıklamalar,kağıttan kaplan sanal kahramanlık yapmaya başladılar.
 Beziktaş ve Lazyo yönetimleri aynı anda açıklama yaptılar.Yetmedi ''Ağız İshali Sadri'' bir radyoya bağlanarak daha önce kankası Aziz Yıldırım'a Kulüpler Birliği Başkanlığı için övgüler düzerken,şimdi İstifa etmeli diyor.
 Temizligçilerin diğer halkasından da ses gecikmedi.ANAP hükümetlerinde ''gs'den Sorumlu Bakan'' olan Işın Çelebi 2.Başkan olarak ''ağlama seansına'' katıldı.Devr-i iktidarlarında Başbakanları Mesut Yılmaz ile birlikte devletin tüm imkanlarını gs'ye peşkeş çekmiş adamdır bu göbekli zat.Örtülü ödenekten ne kadar verdiniz,Vakıfbank'tan ne kadar kredi verdiniz ve sildiniz ? hepsi malum.
 Açıklamalara burada yer vermemize gerek yok ama ''Ünlü Duruş Takımı''nın açıklamasından şu kısımı koyayım zira gülmekten koltuktan düştüm :))))))))))
''Öte yandan‚ tüm bu kasıtlı hareketlere‚ Beşiktaş Jimnastik Kulübünün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi‚ ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir''
Allah iyiliğinizi versin emi.Dünya Kulübü ha.8taşşşşşş.4*4 Eziktaş :))))))))))))))
Bu arada ''Ağız İshali Sadri '' ''Türkiye'nin 4/3'ü bizim Şampiyon olmamızı istiyor'' vecizesini yumurtlamıştı ama galiba öyle değil.Zira çok şükür ki kendileri gibi nankör olmayan ve Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Başkanı olarak yaptıklarının farkında olan (Ben asla KBB olmasını istemedim ve bize zararı olduğunu,bırakmasını defalarca yazdım) Bucaspor,Antalyaspor ve Manisaspor cephesinden açıklamalara tepki gelmekte gecikmedi.Memlekette hala omurgalı kişilikler varmış neyse ki.

 G.Birliği'nden Ts için oynadık diyen 3 futbolcu Aykut,Serkan Çalık ve Hurşit'i,Buğsanın ezik futbolcusu Ozan İpek'i ve faul olduğu belli iken hala El değmemiş lig istiyoruz pankartı açabilen bu haftaki rakibimiz haddini bilmez Konyaspor'u da unutmuyoruz.

 ''Ağız İshali Sadri''nin işler iyi giderken şu lafları söylediğini Habertürk'ten Halil Özer yazdı ;
 2 Ağustos 2010'da Halil Özer'e şöyle demiş ;
Trabzonspor-Ağır sözler
"2 Ağustosta başkan Sadri Şener bana aynen şöyle demişti: ''Allah´tan Aziz başkan bu görevde. Ben olsam yapamazdım. Herhangi bir kulübün dosyasını bile hiç üşenmeden 2 saat inceliyor. O elini kaldırınca ben de kaldırıyorum. Çünkü hepimizin hakkını koruyor." 

   Ayrıca 15 Aralık'ta da yayıncı kuruluşta katıldığı  programda söylediği Aziz Yıldırım´ı övücü sözleri yayınlamışlar.İnsanlar Omurgalı olacak,yanar döner olmayacak.Karadeniz insanı hani Mert olurdu ?
 Nankörün alası bunlar.Son yayın ihalesindeki Aziz Yıldırım'ın kazandırdıklarını bir yana bırakalım,defalarca diğer kulüpler Trabzonspor'un havuzdan aldığı payın haksız yere yüksek olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini söylerlerken,Aziz Yıldırım onlara karşı çıkıp,Trabzonspor'un yanında yer almış,rakam aynen kalmıştı.
Artı Sadri ile Aziz Bey kanka oldukları için,transferde Selçuk İnan ile anlaşmışken,Sadri'nin ricası ile onlara bırakmıştık.Gene Egemen bonservisi elinde kulübe kadar gelmişken onlar istiyor diye reddetmişti Aziz Bey.
Ve son olarakta Gökhan Ünal'ı bize kakalamak için istediğini yapmıştık hem de sezon başında Eskişehir'e kiraladığımız Burak Yılmaz'ı da Sadri istedi diye geri alıp,bonus olarak vermiştik.O Burak Yılmaz bizi Şampiyonluktan etmişti Allahın sopası yok işte ne yazık ki.Aziz Bey'e kızdığımız olayların en önemlisidir bu.
 Artı Ts taraftarına Kadıköy'de her zaman büyük bir misafirperverlik gösterilmiş hatta bizim taraftarın tepkisini çeken sıcak çay ikramı bile yapmıştık.Daha neler neler ? Ama nankörlük para ile değil tabii.
 Aziz Bey  şimdi biraz anladı mı acaba ?
   Bakın daha yeni Erzurum'daki Üniversite oyunlarındaki şu samimi fotoğrafa ;
Kulüpler Birliği olarak gitmişlerdi.Her şey güzeldi.Çünkü 9 puan fark vardı.
  Aziz Bey Kulüpler Birliği Başkanı olarak , yayın haklarını tavan yaptırırken,kulüplerin vergi borçlarını affettirirken,stad izinlerini hallederken,yabancı hakkını artırırken  çok iyiydi değil mi Sadri ?
  ''Duruş takımı'' için bir şey demeye gerek yok.Aynı anda açıklama yapmaları ve destek vermeleri hafta sonu ''yattıklarının resmi itirafıdır''  Çukurdasınız çukurda ''Allahın ezik,renksiz semt takımı''
  Şaibeli bir şekilde muamma fonlarla kulübü büyük bir borç taahhüdüne sokarak içi geçmiş yıldızcıkları alıp,Avrupa liginde Final oynayacağız,17'de 17 yapacağız rüyaları görürken tokadı yiyip duruş pozisyonuna geçince aklınız başınıza geldi demiştik ama nafileymiş.Hala akıllanmamışsınız.
 Misyonunuz ''Fenerbahçe başarılı olmasın'' değil mi ? 100 yılı aşmış bir kulübün misyonu ''Beziktaş Şampiyon'' olmalı değil ''Fenerbahçe Şampiyon olmasın''.Bu kadar net.Sokaktan çevirin bir kargayı sorun bakalım Beziktaş'ın Şampiyon olmasını mı ,Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunun engellenmesini mi istersin diye ikincisini tercih edecektir.Niye ? ÇÜNKÜ EZİKLİK ZOR ZANAATTIR.

  Mahmut Özgener ve MHK'sını yerden yere vuruyorlar.Peki bakalım Özgener döneminde ne olmuş ?

2008 Şampiyon 6s Kupa Kayseri
2009 Şampiyon 8jk Kupa 8jk  
2010 Şampiyon Buğsa Kupa Trabzon

* 8jk 2 kupayı da aldığı o sezonun devre arasında da görüntülü basın toplantısı yapmış,ağlamışlardı ve ikinci yarı bariz lehlerine hatalarla Sivas'ın elinden Şampiyonluğu çalmışlardı.

İşte 2‚5 yılın karnesi

KUPALAR


Lig


Beşiktaş 1

Bursaspor 1

Türkiye Kupası


Beşiktaş 1

Trabzonspor 1

FENERBAHÇE

Sarı kart: 198
Kırmızı kart: 13
Penaltı: 10

BEŞİKTAŞ

Sarı kart: 157
Kırmızı kart: 15
Penaltı: 11

GALATASARAY

Sarı kart: 203
Kırmızı kart: 16
Penaltı: 13

TRABZON

Sarı kart: 193
Kırmızı kart: 7
Penaltı: 12

Ahmet Ercanlar - Hürriyet

   Fularlı lavuğun başını çektiği ''Fenerli Federasyon'' bu işte.
Ulan Allahtan korkmaz,utanmaz,arlanmaz aşağılık güruh ; Fenerbahçe sizin gibi gayri meşru yollara tevessül etseydi 2 kez 2006 ve 2010'da son maçta Şampiyonluk kaybetmez,29 senedir de alamadığı Türkiye Kupasını alırdı.Mercimek kadar beyniniz yok mu yoksa işinize gelmiyor mu bunu söylemek ?
 Fenerbahçe şike,şaibe,hinlik,cinlik ,hakem satın alma v.s. pisliklere asla itibar etmez.
Onun için İslam Baba ; ''Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne Şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür,onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür.Adıkonamaz'' sözünü boşuna söylememiştir.
 Bilumum Anti Fenerbahçe şer cephesinin anlamak istemediği budur işte.

TÜRKİYE'DE TEK BÜYÜK VAR.O DA FENERBAHÇE !!!

Fenerbahçe adamı kudurtur.
Fenerbahçe adamı renkten renge sokar.
Fenerbahçe fena koyar.
Fenerbahçe çok pis koyar.
Fenerbahçe acı koyar.
İt ürür ,kervan yürür.



 NOT : 
Trabzonspor'un ve Beziktaş'ın hakemlerle kazandıkları puanların dökümünü de ayrı ayrı başlıkta yayınlayacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler