8 Mart 2011 Salı

G.Birliği – Fenerbahçe : 2-4 (Lider Döndük) !!!

G.Birliği - Fenerbahçe (Süper Lig 24. hafta) / 46
14. DK

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Lugano’nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Lugano kafayı vurdu top yükseklik kazandı sonrasında kaleci Serdar ile Yobo yükseldi topa vurmak istedi Lugano araya girerek kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
21. DK

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex’in penaltıdan attığı gol ile durumu 2-0 yapıyor.
64. DK

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Niang’ın attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.Alex ceza sahası içine arapasını verdi, Niang hareketlendi topla buluştu ve plase vuruşla topu kaleci Serdar’ın yanından ağlarla buluşturdu.
68. DK

GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Andre Santos’un attığı gol ile durumu 4-2 yapıyor.Orta sahada Alex Niang’a pasını verdi, Niang Emre’ye, Emre sol kanatta hareketlenen Andre Santos’la ver kaç yaparak ceza sahası içine Andre Santos’u kaçırdı Andre Santos bekletmeden köşeye sert vurdu ve top kaleci Serdar’ın bakışları arasında ağlarla buluştu.
MAÇIN ADAMLARI
LUGANO ”TOTA” – Kr’ALEX – NİANG
**********************************************************************
* Tebrikler takıma ve teknik heyete.
* Çok zor bir deplasmandı.Zira G.Birliği devre arası yaptığı takviyelerle (Mununga,Azofeifa,Yasin),sakatlıkların iyileşmesi ile (Mustafa Pektemek,Harbuzi) ve doping mağduru Orhan Şam’ın da dönmesi ile gayet dişli bir takım haline gelmişti.Zaten aldıkları sonuçlar bunu gösteriyordu.Artı bizim Gökhan ve Selçuk’un olmaması,saha ve hava şartlarının olumsuzluğu da ciddi dezavantajdı.
* Maç normal seyrinde giderken,beklemediğimiz bir şekilde öne geçtik.Akabinde gene olmayan bir pozisyondan Niang pozisyon sezgisi ve çabukluğu ile haklı bir penaltı aldırınca daha 21.dakikada maçı bitirecek noktaya gelmiştik.2-0.Ancak kısa süre sonra geliyorum diyen gol geldi ve gene mi demeye başladık.Devre sonundaki şok gol aslında bize çok iyi gelecek bir soğuk duş oldu.2-1 ile içeri girseydik belki de gene 2-1′in üstüne yatmaya çalışacak ve yiyeceğimiz bir gol ile maç berabere bitebilecekti.
* Dia sağ kanatta başladı.Sol kanatta etkili olduğu gibi olmadı.Sonra Özer ile yer değiştirdiler ama zaten defansif özelliği çok zayıf olan A.Santos’a da yardım etmeyince sol tarafımız koridor oldu ve geliyorum diyen gol Orhan ile geldi.
* Devre biterken yediğimiz beklenmedik gol tam anlamıyla şok oldu.İkinci yarıya sahaya çıkıldığında sahanın bembeyaz görüntüsü de ikinci bir şoktu.Ancak 30 dakika öyle bir top oynadı ki Fenerbahçe tam ”Barcavari” pas oyunu ile sonuca gitti ve asıl büyük şoku tüm ”Bukalemun tayfasına” yani ”Ağız İshali Sadri”nin deyimiyle ”Türkiye’nin 4/3′üne ”yaşattı.
* Tabii ilk yarıda iyi oynamamamıza rağmen beklemediğimiz bir şekilde 2-0 öne geçip,sonra 2-2 yakalandığımız kötü görüntümüzün ardında ideal oyun kurgumumuzdan Gökhan ve Selçuk’un olmaması – Mehmet Topuz’un da ortaya geçmesi ile sağ kanadın işlememesi- önemli etkendi.İkinci yarıda yukarıda bahsettiğimiz 30 dakikalık güzel futbolun sebebi ise Aykut Kocaman’ın Dia -Baroni değişikliği ile ”muhteşem çıkışın gerçekleştiği formata” dönmesiydi.Baroni orta sahayı toparladı.Emre ve Mehmet  Topuz (sağ kanada geçti) daha rahat etti ve hücumlara daha çok çıkmaya başladılar.
* Büyük Usta Alex’in anlık nefis asisti ile Niang ustaca golü attı.Öncesindeki paslaşmalarda dikkat çekiciydi.4.gol ise muhteşemdi.Sanıyorum 11 pas yaptık golden önce.Aykut Kocaman’ın sevinci de görülmeye değerdi.
* Gelelim yaygara koparılan pozisyonlara ; 1.golümüz kesin ofsayt deniliyor.Defalarca tekrarı gösterildiği halde topun Bekir’de mi defans oyuncusundan mı geldiği anlaşılmıyor.Bana göre defanstan gelen top olduğu için hakemler Yobo’nun durumunu değerlendirmediler.Şu fotoğrafta görüldüğü gibi top defanstan geliyor büyük ihtimalle.
Penaltı pozisyonu bal gibi penaltı.Kaleci Serdar kontrolsüz girdiği için Niang’a temas etti ve düşürdü.Markus Merk objektif yorum yapan biri olarak penaltı derken polemikçi Çakaralmaz ve FB düşmanı Doberman penaltı değil dediler doğal olarak.
Artı Lugano’nun rövaşata ile attığı golde hiç bir şey yoktu.Bekir ile Serdar topa çıkıyorlar,Serdar topu iyi tokatlayamıyor.Çakaralmaz bile bunun temiz bir gol olduğunu yazmış ;
G.Birliği - Fenerbahçe (Süper Lig 24. hafta) / 22
MÜDAHALE YOK
Bence bu pozisyonda karar yine yanlış. Zira Bekir olduğu yerde topa yükseliyor. Sol kolu kaleci Serdar’a müdahale etmiyor. Devamında yine Diego Lugano şık bir vuruşla ağları buluyor. Ancak gol hakem tarafından iptal ediliyor. Bence bu iptal kararı da yanlış.(A.Çakaralmaz)

* ”Kutsal (!) İttifuck”çı tayfa yaygaraya erken başladı.Bugün Trabzon ve Beziktaş aynı anda resmi açıklama yapıyorlar.Bu bile Beziktaş’ın yatışının net itirafıdır aslında.Daha çok ağlatacağız onları.
* Hele Ağız İshali Sadri ve kulüp olarak yaptıkları açıklamalar tam anlamı ile skandaldır.Ve nankörülüğün net resmidir.Aziz Bey gördünüz mü kankanızı ? Hani Selçuk İnan’ı bu adam (!) ın ricası ile onlara bıraktığın,Egemen’i kulübe bile geldiği halde reddettiğin,bu adam(!)ın ricası ile Eskişehir’den Burak Yılmaz’ı geri alıp,Gökhan Ünal kazmasına fahiş fiyat ile birlikte peşkeş çektiğin kankan ve kulübü bu işte bu.Artı Kulüpler Birliği Başkanı olarak yayın gelirleri,vergi borçları,stad izinleri için bunlara yaptıklarının karşılığı bu açıklamalari işte.Hadi çık cevap ver kankana Aziz Bey bakalım ?
* Takım bu duruma gelmişken,en ufak hataya tahammülümüz olamaz.O yüzden çıkan Gece gezmeleri haberlerini iyi takip etmeli ve şimdiden önlem alınmalı geç olmadan.Sorumsuz futbolcularında gereği acımadan yapılmalı.İhanet etme lüksleri yok kimsenin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler