18 Nisan 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Trabzonspor : 2-0 (Oyun-Skor Harika) !!!






36. dakikada Alex'in pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Cristian'ın sert şutunda, top direğin dibinden filelere gitti: 1-0

61. dakikada orta sahada Bekir İrtegün'ün Colman'dan kaptığı topu önüne alan Cristian, ceza yayı önüne kadar gelerek, meşin yuvarlağı soldan ceza alanına giren Sow'a gönderdi. Senegalli futbolcu, sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla kaleci Tolga Zengin'in kolunun altından topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 



* Nihayet özlediğimiz,istediğimiz kaliteli futbolu tam zamanında oynadık.Bunun sinyalini deplasmandaki Trabzonspor maçında vermişti takım zaten ama kupadaki Kayseri maçında gene eskiye dönmüştü.
* 4 gün önce 120 dakikalık yoğun stress ve fiziksel yorgunluğa rağmen böylesine istekli,arzulu ve tempolu ısıran futbol oynayabilmek maça çok iyi hazırlandığımızı gösteriyordu.
* Maçın yıldızı 1 gol 1 asist ile oynayan Christian Baroni'ydi.
Çok eleştirilen Brezilyalı Orta saha oyuncusu giderek formunu yükseltiyor.
* Musa Sow ilk yarıda karşı karşıya net golü kaçırdı ancak golcülüğünü bir kez daha göstererek 3 küçüklere gol atma görevini tamamladı.11 maçta 8 gol.
* Kaptan Alex'in sahada olması yetti.
* Stoperde Bekir de başarılı oynadı.2.golde yapılan preste Colman'dan top kapan Bekir'di.
* Emre sahada her zamanki mücadelesini yaptı ancak gene her zamanki gereksiz işlere girdi ve bu kez başına büyük dert açtı.Yılda 3.5m.euro kazanan profesyonel bir futbolcunun hala sorunlarını bilmesine rağmen bir mentör,bir psikolog tutup yardım almaması çok büyük amatörlük.Tabii bunun altında Emre'nin çok büyük egoya sahip olması yatıyor.Madem büyük egon var çöz kardeşim şu problemini.Bu kulübün efsanesi Rıdvan Dilmen'e bile saygısızca cevap yetiştirmesinde bu büyük egosunu görebiliyoruz.Bugüne kadar sahada gösterdiği mücadeleye binaen hep destek verdik,Aykut Kocaman'ı eleştirdik oynatmadığı için ama artık yettti.
Bu kulüpteki kariyeri hızla paraşütsüz iniş gösteriyor.Hayırlısı.
* G.Saray hakem kıyakları ile belirlenen Şampiyon takım (!) projesini idame ettirirken artık bizim yapacağımız şey her maçı kazanmak ve bu oyunu bozmak.
Başka çaremiz yok.Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler