21 Kasım 2008 Cuma

Büyük rüya gerçekleşiyor ! Fenerbahçe Ülker City'nin temeli SALI günü atılıyor.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Fenerbahçe´nin, Ülker sponsorluğuyla Ataşehir´de yaptıracağı 12 bin kişi kapasiteli spor kompleksinin temeli salı günü törenle atılacak.

20 milyon dolar
Uzun süredir başlaması planlanan, ancak çeşitli nedenlerle yaşanan gecikmenin ardından geçtiğimiz aylarda projesi tamamlanan Fenerbahçe Spor Kulubü’ne ait spor kompleksinin temelinin salı günü atılacağı öğrenildi. İçinde alışveriş merkezi, yiyecek-içecek alanları, 12 bin kişilik spor salonu, konser ve kongre alanları bulunacak tesis, 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Kulüp salon gelirleri hariç, bu kompleks sayesinde yıllık 20 milyon dolar civarında gelir kazanacak.

Yap-işlet-devret
Ataşehir'de yapılacak ve maliyeti Ülker tarafından karşılanacak tesisler, 7 yıl sonra tamamen Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tapulu malı olacak. Fenerbahçe Spor Kompleksi adıyla anılacak tesisler, Türkiye’de de bir ilk olacak. İnşaatın 36 ayda bitirilmesi planlanırken, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na kadar hazır hale getirilmesi ihtimali de var. Eğer bu yönde bir karar alınırsa, çalışmalara hız verilecek ve Fenerbahçe 2 yıl sonra bu muhteşem tesise sahip olacak.

Ümit AVCI - FANATİK

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=34&ArticleId=119699

****************************************************************************

Aylardır beklediğimiz haber buydu işte.BÜYÜK MÜJDE için Ümit Avcı'ya teşekkürler.Salı günü bir atılsın temel 36 Ay değil

2 yılda biter bu iş.Haydi kolay gelsin.

Çok mutlu oldum bu haberi okuyunca.:)))))))))))))))))))))

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler