21 Kasım 2008 Cuma

Çeşitli Transfer Haberleri (Neslihan,Kerem Tunçeri,Stacey Gordon,Ziziç....)

Cimbom'a Kanadalı smaçör

Cimbom'a Kanadalı smaçör
Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Kanada Milli Takımı oyuncusu Stacey Louise Gordon'u sözleşme imzalamak için İstanbul'a davet etti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Stacey Louise Gordon'un bugün geç saatlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

Gordon, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilecek. Kontrollerde bir olumsuzluk yaşanmadığı takdirde Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Stacey Louise Gordon'la sözleşme imzalayacak.

25 Ocak 1982 Kanada doğumlu Gordon, 1.82 metre boyunda. 2005 ve 2006 yıllarında Eczacıbaşı forması da giyen Kanada Milli Takım oyuncusu Gordon, Türkiye'de şampiyonluk sevinci de yaşadı.

Stacey Louise Gordon, 2004-2005 sezonunda ise Amerika Kolej Ligi'nin en değerli oyuncusu seçildi. Smaçör olarak görev yapan Gordon, son olarak İspanya'da Spar Tenerife Marichal forması giyiyordu.

*****************************************************************************

Bu transfere şaşırdım.Parasız ve iddiasız gs böyle bir ismi transfer edebiliyorken FB Acıbadem'in Vesna ve hatta Anja gibi verimsiz yabancıları hala değiştirmeyi düşünmeyip suskun kalmasına diyecek bir şey yok.Pes vallahi.Alınabilirliği varsa Stacey Gordon gibi bir oyuncunun ,niye Vesna'yı gönderip biz almadık anlam veremiyorum.

Tenerife'de para krizi olduğu doğru demek ki.

Neslihan Demir'den 'U' dönüşü

Neslihan Demir'den 'U' dönüşü
İspanya'nın Spar Tenerife Marichal takımında forma giyen milli voleybolcu Neslihan Demir Darnel, yeniden eski takımı Vakıfbank Güneş Sigorta'ya dönme yolunda. Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı Genel Menajeri Nalan Ural, son 2 sezondur İspanyol ekibi Spar Tenerife Marichal'in kadrosunda bulunan Neslihan Demir Darnel ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Neslihan ile ilgilenen başka kulüpler olduğunu da dile getiren Ural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Henüz transfer yüzde 100 tamamlanmadı ama biz prensipte anlaştık. Pazartesi günü durum kesinleşecek'' dedi.

************************************************************************

Önce Eczacı sonra Vgs yolunda lafları.Ama hiç FB Acıbadem lafları yok nedense.

Asıl ihtiyacı olan biziz.Neslihan'ın takımdan ayrılma durumu varsa ,ilk biz

düşünmeliydik.Yazık.

Dediğim gibi Tenerife'de kriz var ve Neslihan gidecek belli.Bakalım nereye ?

Telekom'da fatura Doğanyüz'e








Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Türk Telekom'da kötü gidişin faturası antrenör Hüseyin Doğanyüz'e kesildi. Kadrosunda bulundurduğu dünyaca ünlü sporcularla şampiyonluğun en iddialı takımlardan birisi konumuna gelen mavi-beyazlılar, ligde aldıkları beklenmedik yenilgiler sonrasında antrenör Hüseyin Doğanyüz ile görüşerek yollarını ayırma kararı aldı. Doğanyüz ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği belirtilirken, Türk Telekom'da yeni antrenör arayışlarına başlandığı öğrenildi.

***************************************************************************
Bu işin olmayacağını sezon başında ve defaatle burada yazmıştım.
Böyle bir takıma Hüseyin Doğanyüz hafif gelirdi ve dediğim çıktı.

Dwayne Jones Efes'ten koptu

Dwayne Jones Efes'ten koptu
Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen, 3 hafta önce kadrosuna dahil ettiği ABD'li oyuncu Dwayne Jones ile yollarını ayırdı. Hırvat oyuncu Mario Kasun'un sakatlanmasının ardından pota altını güçlendirmek için kadroya dahil edilen oyuncuyla, Türkiye'ye adapte olamaması ve istenilen verimin alınamaması nedeniyle yolların ayrıldığı açıklandı.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic'den transfer ettikleri Dwayne Jones'un Türkiye'ye alışamadığını, bunun yanında bu oyuncunun bekledikleri gibi çıkmadığını ifade ederek,

''Kendisiyle anlaştık ve yollarımızı ayırdık'' dedi.

Özerhun, Jones'un ayrılmasının ardından uzun oyuncu arayışlarının olabileceğini, ancak bu konuda aceleci olmadıklarını ifade etti.

***************************************************************************
Ne kadar şans ve süre verdiniz de beklentilerinizi karşılayamadı yahu.
Ne düşündünüz kim bilir ? Para bol nasıl olsa,sezonluk 9 yabancı kontenjanını
doldurursunuz bir şekilde.

Jimmy Baxter iddialı geldi

Jimmy Baxter iddialı geldi
Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Jimmy Baxter, siyah-beyazlı takımın Türkiye'nin iyi takımlarından biri olduğunu söyledi.

Baxter, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en iyi takımında oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Birçok ABD'li arkadaşım Beşiktaş Cola Turka'nın Türkiye'deki en iyi takımlardan birisi olduğunu düşünüyor'' ifadelerini kullandı.

7 yaşında basketbola başladığını vurgulayan Jimmy Baxter, şu görüşlere yer verdi:

''Fransa'nın Dijon takımında forma giydiğim sezon French Cup'ta takımın en skorer ismiydim. Fransa'dan sonra İtalya'nın Reggo Emilia ve Edimes Pavia takımlarında oynadım. Litvanya'da ve 2004 Olimpiyat Oyunları'nda en iyi sıçrayan oyuncu seçildim. Geçtiğimiz yıl Ventspils'te oynadım bu sezona da Belçika'nın Oostende takımında başladım. Ventspils'te oynarken ULEB Cup'taki en iyi 5. skorer oyuncuydum. Bu dönemde Beşiktaş Cola Turka'ya karşı da oynadım. Şu anda Beşiktaş'ın başarısı için buradayım. Türk basketbolu üst seviyede. Türkiye zengin bir ülke ve birçok başarısı var. Bu ülke basketbol açısından çok sayıda kaliteli takıma ve oyuncuya sahip.''

Jimmy Baxter, kısa sürede takıma adapte olup, elinden gelenin en iyisini yaparak başarılar kazanmak istediğini dile getirdi.

****************************************************************************

Bu kadar iyi oyuncu neden takımından erken ayrıldı merak konusu.

Bu sezon bjk ct'den bir şey olmaz bari bu hafta sonu Telekom'a karşı oynasın da

bir sürpriz arasınlar bakalım.

Efes'ten bomba


Fenerbahçe Ülker galibiyetiyle moral kazanan Lacivert-Beyazlılar, Kerem Tunçeri´yi renklerine bağlamak için harekete geçti.

Eski oyuncusuna kanca
Sezona Ergin Ataman ile başlayan ve müthiş bir kadro kuran Efes Pilsen, transfere doymuyor. Şampiyonluktaki en güçlü rakiplerinden Fenerbahçe’yi devirerek moral bulan Lacivert-Beyazlı ekip, oyun kurucu pozisyonunda zaman zaman yaşadığı sıkıntıyı, eski bir yıldızı ile çözmeyi planlıyor. Vujanic’in takımı oynatma konusunda bekleneni tam anlamıyla verememesi, Ender’in ise inişli çıkışlı grafiği nedeniyle bu transferi bitirmek isteyen Efes, Kerem Tunçeri’den yanıt bekliyor.

Rusya’da mutlu olamadı
İki yıl İspanya’nın Real Madrid takımında oynadıktan sonra sezon başında iki yıllığına 2.5 milyon Dolar gibi yüksek bir bedel karşılığında Rusya’nın Triumph Moskova Kulübü’ne geçen Kerem Tunçeri’nin takıma bir türlü adapte olamaması transfer ihtimalini güçlendiriyor. Krstic, Askrabic, Goore gibi yıldızlarına rağmen Euro Cup’a ön elemede veda eden, ligde de 6 maçın 5’ini kaybeden Rus ekibinde son haftalarda kadroya giremeyen Kerem’in de transfere sıcak baktığı konuşuluyor.

Ümit AVCI - Fanatik

******************************************************************************
Bu biracıların gözü bir türlü doymak bilmez.
Daha Engin ve Ender doğru düzgün oynamazken Kerem'i istemeleri ilginç.
Anlaşılan kafayı fena bozmuşlar.Bu sene ''Ya Herru Ya Merru'' diyorlar.
Bu sene de bir şey olmazsa harbi harbi kapatmaları lazım artık.
Guard arayışları sözkonusu iken,FB Ülker'in hiç bir arayışa girmemesi de çok
enteresan doğrusu.Green ile zor olacağı görülüyor.
Bari Kerem bunlara gelirse,muhtemelen Engin veya Ender'den birine yol görünecek,alsınlar işte.Green ortada,Hakan'dan umut yok,Mrsiç 38 yaşında ve 2 numara gibi daha verimli olur.Guard lazım takıma.Hiç Emir'den Guard yaratmayı falan düşünmeye gerek yok.

Bu arada Kerem Tunçeri'yi gs de istiyormuş.Strickland'ı göndereceklermiş.

Cim Bom'da Zizic Krizi

Cuma, 21 Kasım 2008 22:38



Galatasaray Cafe Crown'un flaş transferi Andrija Zizic, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Hırvat yıldız, bir İspanyol kulübünden teklif aldığını ve bu teklifi değerlendirmek istediğini söylerken, sarı kırmızılıların menajeri Mert Uyguç oyuncunun durumu hakkında açıklamalar yaptı.
Andrija Zizic'in bir İspanyol kulübünden teklif aldığını ve bu teklifi değerlendirmek istediğini aktaran Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, yaptığı açıklamada, "Henüz kesin ayrıldı diye bir şey yok. Bize bu isteğini bildirdi. Şu an takımla çalışmalarını sürdürüyor ve yarınki Pınar Karşıyaka maçında da forma giyecek" dedi.

Uyguç, Zizic'in durumunun Pınar Karşıyaka maçının ardından netleşebileceğini sözlerine ekledi.
**********************
Bu haber tam bir bomba haber.
Aynen kardeşleri Beşiktaş CT'daki gibi bir kriz bekleniyordu ama bu kadar
erken,iyi giderken ve önemi oyunculardan birinden gelmesi şok olmuş.
Anlaşılan Ziziç gidiyor.Ve tabii bu çok önmli bir darbe olur gs cc için.
Hürriyet'te böyle bir haber de var.

Galatasaray'da şok ayrılık
21 Kasım 2008

Galatasaray Cafe Crown'un Hırvat oyucnusu Andrija Zizic takımdan ayrılıyor.

Sözleşmesinde "Ödemeleri 7 gün gecikirse bedelsiz olarak ayrılır" şeklinde bir madde bulunan ve ücretini 20 gündür alamayan Hırvat oyuncunun, Erdemir maçından sonra arkadaşlarıyla vedalaştığı ve Galatasaray'la yollarını ayırdığı belirtiliyor.

**********

Sabah gazetesinin haberine göre, İspanya'dan bir takımla anlaşan Hırvat oyuncunun Galatasaray'dan ayrılacağı öğrenildi. Sözleşmesinde, "Ödemeleri 7 gün gecikirse bedelsiz olarak ayrılır" şeklinde bir madde bulunan ve ücretini 20 gündür alamayan Zizic'in, 23 sayıyla galibiyeti getirdiği Erdemir maçı sonrası arkadaşlarına da veda ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak soruları yanıtlayan basketbol şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Dedehayır, "Zizic'in ayrılacağı doğru ancak bunun sebebi ücretini almayışı değil. Burada umduğu kadar mutlu olamayışı. Galatasaray'da kimseyi zorla tutmayız mutsuz olup kalmasındansa gitmesini daha doğru bulduk. Galatasaray basketbol şubesinde para sorunu yoktur" diye konuştu.

A.A.

Biz de inandık Ahmet Dedehayır.:))))))))))))))))

Para sorunu yok madem adamı mutlu edememeniz daha vahim ya.

Hani Batıya açılan pencereydiniz ? :)))))))))))

Bu da gsbasketorg'tan;

ben bu olayı 1 hafta önce duydum ama ben duyduğumu anlatayım öncelikli olarak zizicin efes maçındada fazla oynatılmamasının sebebi d.jonestan beklediğini alamayan ve nbaye dönmesi muhtemel olan oyuncunun yerine zizicle kasun aracılığıyla anlaşıldığı ve bunu öğrenen yöneticilerin tepkisi üzerine euroleague de oynamak istediğini belirtmesi sonucu aradaki bağların koptuğuydu inanmamıştım ancak gazetelerde çıkınca ki ispanyadan bir takımla anlaştı yazıyorlar efes ispanyaya taşındıysa bilemem ama efesle anlaştığını biliyorum sadece bunun üzerinede bizim kısa oyuncunun yanında uzun oyuncu arayışınada girdiğimizdir.

Yakışır valla.Tam bir rezillik.Efes-gs-ilişkiler.

Zizicin J.Badalona kulübüyle anlaşması üzerine uzun oyuncu arayışlarını hızlandıran G.Saray Cafe Crown rotasını kulübünde yaşadığı maddi problemler nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Nenad Krstić e çevirdi.
Rus kulübü T.Lyubertsy ile 2 yıllığına 1.8 milyon dolara anlaşan Sırp oyuncunun transferinde Zizicten gelecek bonservis bedelinin kullanılması beklenmekte ayrıca guard arayışlarını sürdüren G.S C.Crownda aynı takımda forma giyen milli oyuncu
Kerem Tunçerininde adı transfer dedikoduları içerisinde geçmektedir.


Dejan Milojeviç'in de ayrılacağı haberleri var.




0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler