9 Aralık 2008 Salı

Ramon Calderon ''Ali Şen'leşti '' ve Schuster'i kovdu !!!!!!!!


Real Madrid'de olaylı ibra

Dünyada daki en makyavelist takımlardan,nefret ettiğim Real Madrit'teki gelişmeleri
zevkle yakından takip ediyorum.
Klasik lobileriyle ,elbette de mali ve kadro güçlerininde etkisiyle kazandıkları Şampiyonluğun
ardından gurur ve kibir denizinde yüzdükleri için transfer sezonunda yattılar.
Robinho'yu Arap Trilyoner'in aymazlığı ile güzel paraya sattılar ama sadece Van der Vaart
transferi ile lige girip,mağrurları oynamaya devam ettiler.
Ama işlerin hep istedikleri gibi gitmeyeceği belliydi ve öyle oldu.
RVN'nin sakatlanıp,sezonu kapatması ile burun üstü çakıldılar.
EL CLASSİCO öncesi Schuster tamamen aşağıdaki haberde gerçekleri söyleyince
% 66 Galibiyet yüzdesi yakalamasına rağmen,zaten suyu ısınmıştı ve Ramon
Calderon Ali Şen gibi ''Nou Camp'ta kazanma şansımız yok'' demecinin ardından küplere bindi ve anında ipini çekti kovdu Alman'ı.
Yerine de hemen ''Tottenham Looser'ı Juande Ramos getirildi.

“Barcelona’yı yenmemiz imkansız”

“Barcelona’yı yenmemiz imkansız”

Sevilla’ya evinde 4-3 yenilen Real Madrid’in teknik direktörü Shuster, El Clasico'dan galibiyetle ayrılmalarının imkansız olduğunu söyledi.

Bernd Shuster takımının Sevilla’ya şansız bir şekilde yenilmesinin ardından yaptığı açıklamada haftaya Nou Camp’ta oynayacakları Barcelona’yı mağlup etmek için hiç şanslarının olmadığını söyledi. Rakiplerinin çok formda olduklarını belirten Alman teknik adam, şimdiden yenilgiyi kabullenmiş bir tavırla işlerinin mucizelere bağlı olduğunu belirtti.

Schuster yaptığı açıklamada; “Barcelona maçı beni çok düşündürüyor. Onları bu kadar formdayken yenmek sanırım imkansız ve bu yıl zannedersem onların yılı olacak,” dedi.

“Şansımız yok diye istifa etmem

İstifa edip etmeyeceği sorulan Schuster şu cevabı verdi; “ İstifa etmek gibi bir düşüncem yok. Çünkü oyuncularım sahada her şeylerini veriyorlar. Bizim şu an sadece biraz şansa ihtiyacımız var. Bu bize çok şeyler katacaktır. Ancak Sevilla maçını kaybetmemiz kötü şansla açıklanamaz. İkinci yarıda iyi oynamak böyle maçları kazanmak için yeterli olmuyor. Biz her iki yarıda da iyi oynamalıydık.”


Ve klasik resmi açıklamalar.
Schuster istifa etmeyi düşünmüyorum diyordu,Mijatoviç ayrılmayı kabul etti ve
açıklamaları ile ilgisi yok bu kararın diyor.
Tabii biz de yedik.Yalandan kim ölmüş.

Mijatovic: "Schuster de ayrılmayı kabul etti"

Mijatovic: "Schuster de ayrılmayı kabul etti"

Predrag Mijatovic, teknik direktör Bernd Schuster'in görevine son verdiklerini açıkladığı basın toplantısında, Alman teknik adamın Barcelona'yı yenemeyeceklerine dair açıklamalarının bu kararda etkili olmadığını belirtti.


Predrag Mijatovic, Schuster'in kovulmasının, teknik adamın Barcelona'yı yenemeyeceklerine dair yaptığı açıklamalarla bir ilgisi olmadığını savundu.

Real Madrid'in sportif direktörü, kulübün bu sabah aldığı Schuster'in kontratını feshedip Ramos'u göreve getirme kararından sonra aceleyle düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Schuster itiraz etmedi"

"Bu hafta yaptığımız birçok görüşmeden sonra, sportif direktör olarak, Bernd Schuster'i görevden alma kararına vardım ve yönetim de bunu destekledi" diyen Mijatovic, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sabah, Bernd Schuster ile takımın son aylarda yaşadığı sıkıntılar hakkında konuştuk. Görevden ayrılması konusunda ortak bir karara vardık. Üzgün de olsa, o da bunu kabul etti"

"Kararı kolay vermedik"

Barcelona maçını kazanabileceklerine inanmadığını açıklayan Schuster, aynı zamanda Barcelona kulübünün bir üyesi. Ancak Mijatovic, Alman hocanın kovulmasının bu açıklamalarla bir ilgisi olmadığını söyledi.

"Barcelona maçı hakkındaki açıklamalarının bu kararda bir etkisi olmadı. İki hafta önce, böyle kararları kolay almadığımızı söylemiştim. Bu tarz tercihleri yapmak zordur. Kadroyu ve durumu uzunca bir süre analiz ettikten sonra bir sonuca vardık"

Real Madrid'in teknik direktörlüğüne getirilen Juande Ramos, bu sezon Tottenham'a son 96 sezonun en kötü başlangıcını yaşatmıştı.


Juande Ramos şaşkın !!!!!!!!!

[Juande+Ramos.jpg]

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Alman teknik direktör Bernd Schuster'in görevine son vererek, yerine İspanyol teknik adam Juande Ramos'u resmen göreve getirdi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan yeni teknik direktör Juande Ramos, “Real Madrid ile ne zaman müzakere etmeye başladınız?” sorusuna, “Gerçekten herşey çok hızlı oldu. Bu sabah beni kahvaltıya çağırdılar. Kısa ama yoğun bir görüşme oldu” cevabını verdi.

“Real Madrid'e geldiğim için maksimum bir heyecan duyuyorum. Burada olmak her teknik direktörün rüyasıdır” diyen İspanyol teknik adam, Real Madrid ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamasının her iki tarafın da talebi olduğunu, sezon sonunda tarafların memnun olması durumunda yeniden masaya oturacaklarını söyledi.

Ramos, gelecek cumartesi günü deplasmanda oynanacak Barcelona maçını eski teknik direktör Schuster gibi “kazanılması imkansız” olarak görüp görmediği şekildeki bir soruya da, “Real Madrid gibi bir kulüp her maça kazanma arzusuyla çıkmalı. Barcelona'nın çok iyi oynadığı ve güçlü olduğu doğru ama Real Madrid'in sahaya kazanmaya çıkması için yeterli prestij ve kalitesi var” değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan Real Madrid'in futbol şube sorumlusu Pedja Mijatoviç, Schuster'in sözleşmesinin fesh edilmesi kararını aldıklarından sonra, Alman teknik direktör ile dosthane ve profesyonel bir görüşme yaptığını, kendisine teşekkür ettiklerini belirtti. Schuster'in karara üzüldüğünü ancak olgunlukla karşıladığını da söyleyen Mijatoviç, Alman teknik adamın görevden alınması kararında birden çok sebep olduğunu, Schuster'in “Barcelona'da kazanmak imkansız” sözünün ise bu kararın alınmsını çok fazla etkilemediğini öne sürdü. Mijatoviç ayrıca kulüp başkanı Ramon Calderon'a yönelik protestoların haksız olduğunu savunup, mevcut krizden dolayı sorumlu aranacaksa, bunun başkan olmadığını iddia etti.

2005-2007 yıllarında Sevilla'da görev yapan ve İspanyol kulübüne 2 UEFA Kupası, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 İspanya Süper Kupası ve 1 İspanya Kral Kupası kazandıran 54 yaşındaki Juande Ramos, 2007-2008 sezonunda İngiliz Tottenham kulübünde görev yaptıktan sonra bu sezon başında, kötü sonuçlardan dolayı görevden alınmıştı. Ramos, Real Madrid'in yarın Şampiyonlar Ligi'nde Zenit'e karşı oynayacağı maçta, yeni takımın başında ilk kez sahaya çıkacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler