22 Mart 2009 Pazar

Gene Beceremediler !!!! Dede ile devam kararı alınmış.


Dede’ye şartlı destek

Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol hoca ile devam etme kararı alırken, bir dizi önlem de aldı.

Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol hoca ile devam etme kararı alırken, Aragones’in icraatlarının yakından takip edileceği, gerek görüldüğünde kendisine müdahale yapılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Bursaspor maçından sonra durum değerlendirmesi yapıp İspanyol çalıştırıcı Luis Aragones ile yola devam etme kararı aldı.
Yönetimin sözleşmesindeki yüklü tazminat maddesi nedeniyle Aragones ile yolları ayırmakta sıkıntı çektiği, İspanyol çalıştırıcının son maçlardaki taktiksel hatalarının ise yöneticilerin büyük tepkisini topladığı bildirildi.
Yönetimde büyük bir çoğunluğun acilen hoca değişikliğine gidilmesinden yana olduğu ileri sürülürken, Başkan Aziz Yıldırım’ın Türkiye Kupası’nı düşünerek şimdilik frene bastığı ve bekleme kararı aldığı kaydedildi.

Takıma uyarı geliyor.

Sezon sonuna kadar Luis Aragones’in takımda kalması büyük ölçüde netleşirken, yönetimin bundan sonra İspanyol hocanın kendileriyle ters düşen kararlarına müdahale edeceği, bazı oyuncuların ciddi şekilde uyarılacağı bildirildi.
Özellikle 26 yıl sonra Türkiye Kupası’nı kazanmanın camiayı biraz olsun rahatlatacağı düşüncesi ile sorunları rafa kaldıran Fenerbahçe yönetimi, bu aşamada teknik direktör değişikliğinin, hem maddi yükü artıracağı kanısına vardı, hem de beklenen başarıyı getirme olasılığının düşük olduğu görüşünde birleşti.

Kredisini tüketti
Son haftalarda yitirdiği puanlarla şampiyonluk mücadelesinden yavaş yavaş kopan Fenerbahçe, bitime 9 maçı varken, aldığı mağlubiyet sayısında, lig tarihinde şampiyon olduğu sezonlardaki istatistiğinin gerisine düştü.
Bugüne dek şampiyon olduğu sezonlarda en fazla 6 mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip, bu sezon bitime 9 maçı kalmışken 7. yenilgisini alarak kötü bir grafik çizdi. Şampiyonluğa ulaştığı 2000-2001 ve 2004-2005 sezonlarında toplam 6’şar mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, son kez şampiyon olduğu 2006-2007 sezonunu 4 yenilgiyle tamamlamıştı. Bu sezon 25. haftayı 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 44 puanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, ligin ilk bölümündeki performansının da uzağında kaldı.
Kötü sonuçlarla başladığı 2008-2009 sezonunun ilk yarısının başındaki 9 maçı, 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, ligin ikinci bölümündeki 9 maçı 3 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik alarak 12 puanla geride bıraktı

(Yusuf Kobal - Milliyet)

*****************
Bu kadar basiretsiz ve çapsız adamlar yönetiyor işte kulübü.
Sadece kendi meslekleri olan Müteahitlik yapıyorlar tesis falan ama
Spor Kulübü yöneticiliğinden KOCAMAN BİR SIFIR.
Neymiş Türkiye Kupası varmış,onu düşünüyolarmış.
Elde bir O kaldı onu da KAYBETMEK için tutun.
YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.
Lider dediğin adama bak.
Zerre kadar kriz yönetimi yok.Pasif,pısırık.
Manevi oğlu Emre'yi sahada öldürüyordu Bursalı kasap futbolcular.
Görmemiştim maçın tamamını izleyemediğim için,dün akşam Telegol'de
gösterdiler.Olamaz böyle bir şey.3 tane kasap Bekir Ozan,Mustafa Sarp ve biri
daha vardı bilerek,kasten,tahammüden aleni tahrik,kışkırtma yaptılar tekme tokat.
Hakem diye ortaya çıkmış tetikçi Bekir Ozan ve Emre'ye karşılıklı sarı kart gösterdi.
Sonra Veli bilerek ,kasten 20 metreden kayarak,tabanını göstererek gelip Gökhan'ın
bileğine daldı ama hiç bir şey yok.
AMA ÇOK BİLEN AZİZ YILDIRIM HALA SUSUYOR.
Seni ne diye seçti kongre üyeleri beyefendi.
Fenerbahçe'nin haklarını koru ve doğru,isabetli kararlar alarak kulübü düzgün yönet diye.
Başını kuma göm,aciz kal,pasif davran diye değil.
Ama kendisi Fenerbahçelilerle uğraşmaya gelince şahin kesilir.
Tribünlerle uğraş,taraftarı küfür ederek tribünden kov,gerçekleri yazan gazetecileri,
gerçekleri konuşan Fenerbahçelileri hain,düşman ilan et.

***********
Herkes defalarca yazdı ,çizdi yapılması gerekenleri ama dinleyen,tınlayan kim ?
Ali Şen kaç hafta önce söyledi kendisine ama dinleyen kim ?

Ali Şen'den bombardıman

“4-1´lik Kayseri yenilgisi sonrası Aragones´in gönderilmesini istedim. Ancak yönetim buna cesaret edemedi. Aziz Başkan beni dinlese, Fenerbahçe bugünleri yaşamazdı...”

‘Dikkate alınmadı’
Eski Başkan Ali Şen’den Aragones’e yaylım ateşi. Kadıköy’deki 4-1’lik Kayseri yenilgisi sonrası, Aragones’in gönderilmesini istediğini dile getiren Şen, “Yönetim buna cesaret edemedi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nden koptu, UEFA’ya bile kalamadı. Bu kez, ‘Aragones kalırsa, şampiyon olamaz, Devler Ligi’ne gidemeyiz. Türkiye Kupası’nda da zorlanırız’ dedim. Ne yazık ki, uyarılarım dikkate alınmadı. Söylediklerimin çoğu gerçekleşti. Sayın Başkan Aziz Yıldırım beni dinlese, Fenerbahçe bu günleri yaşamazdı” diye konuştu.

Taraftar tepkisi
Süper Lig’de ilk 3’e girmenin hayal olduğunu ileri süren Ali Şen, “Tek hedef kaldı, Türkiye Kupası. Orada da Beşiktaş ile final oynayacağız. Kupayı kazanmak da zor olacak” iddiasında bulundu. Şen, Bursa mağlubiyeti sonrası atılan, “Ali Şen Başkan, Fenerbahçe şampiyon” sloganları için de, “Futbol takımının geldiği noktaya bakınca, tepki kaçınılmaz. İsim hiç önemli değil. Kötü gidiş devam ederse, bu protesto da sürer. Taraftarı kolay kolay engelleyemezsin. Yani Yıldırım’ın işi zor” değerlendirmesini yaptı.

EDİT :

Nihat Özdemir bombayı patlatmış sonunda.

İşimiz Allaha kalmış yani.

Şaka gibisiniz ya.


'Bizim yardımcımız Allah'

Şampiyonluktaki iddialarının sürdüğünü belirten Özdemir "Bizim bir yardımcımız var. O da yukarıdaki Allah" dedi


0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler