21 Mart 2009 Cumartesi

Hahahaha Fulham Manu'yu 45 yıl sonra yendi 2-0 !!!!!!!!!

ManU'ya ikinci şok!

Fulham [2 - 0] ManU
18' [1 - 0] Murphy (Penaltı)
87' [2 - 0] Gera

45 Yıl Sonra Gelen Zafer
  • Manchester'a nazar değdi
21.03.2009 19:56 - Londra

Geçen hafta şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Liverpool'a karşı seyircisi önünde hezimet yaşayan Manchester United, Fulham deplasmanında da sahadan boynu bükük ayrılırken, 45 yıllık seriyi de gömmüş oldu.

25,652 kişinin doldurduğu Craven Cottage Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 18. dakikada Bobby Zamora'nın kafayla vurduğu topu kale çizgisi üstünde eliyle kesen Paul Scholes, penaltıya sebebiyet verip kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Beyaz noktanın başına geçen kaptan Danny Murphy, kaleci Van der Sar'ı ters köşeye gönderip Londra temsilcisini öne geçirdi ve bu sez


onki 6. golünü kaydetti. 1-0



1997-2004 yılları arasında Liverpool forması giydiği dönemde, Manchester United'a karşı 1-0'lık skorla kazanılan 3 galibiyette de ağları havalandıran 32 yaşındaki tecrübeli ortasaha, Kırmızı Şeytanlar'ı yıkan isim olmaya devam etti.

87. dakikada ise, hızla hareketlenen Zoltan Gera sağ tarafta boş durumda olan Andrew Johnson'ı kaçırırken, golcü futbolcunun da yeniden ceza sahasına yerden gönderdiği topu şık bir şekilde kontrol edip yakın mesafede vole vuruşunu yapan Macar futbolcu Gera maçın skorunu tayin etti. 2-0

89. dakikada hakem Phil Dowd tarafından ikinci sarı kartını göüp oyun dışında kalan Wayne Rooney Manchester United'ı 9 kişi bıraktı.

Geçtiğimiz hafta da takipçisi Liverpool önünde şok yaşayan Manchester United, böylelikle 2005 Nisan'dan bu yana ilk kez ligde üst üste 2 maçtan yenik ayrılıp ağır yara aldı.

Fulham ise, sahasında son olarak 1964 yılında mağlup edebildiği rakibini 45 yıllık uzun aradan sonra devirmeyi başarırken, 2003-2004 sezonunda Old Trafford Stadı'nda 3-1'lik zaferle ayrılmasından beri de Kırmızı Şeytanlar'ı ilk kez yendi.

***********************

Başladı artık düşüşleri.

Ah ulan Chelsea fırsatı teptin.Tottenham'a 1-0 kaybettiler.

Liverpool fırsatı değerlendirse bari.

Fulham'a tebrikler.Helal olsun adamlara.

İddaa da Fulham galibiyetine çok büyük sürpriz rakam vermişlerdi,

oynayan varsa çok iyi para kazandılar.

Scholes ve Rooney'in atılması da güzel.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler