19 Ağustos 2009 Çarşamba

Bjk'de Skandal.Transfer Yasağı Geldi.



Yıldırım Demirören geldiğinden beri gerek kendi cebinden,gerekse de kulüp kasasından
hesapsız,kitapsız transfer harcamaları yapıyordu.
Medyada yazılanlara göre Anadolu Kulüplerine bonservis borçlarını ödemede gecikmeler ve
sıkıntılar vardı.G.Antep'e Ekrem Dağ için bonservis borçları,Kayserispor'a Ertuğrul Sağlam'dan dolayı borçları ödenmemişti. Hatta M.Topuz transferindeki tartışmalarda Kayseri Başkanı
Recep Mamur beni konuşturmasınlar diye üstü kapalı gözdağı vermişti.
Şimdi de Uğur İnceman için Manisaspor'a ödemeleri gereken borcu hala bitirmemişler.
Buraya kadar bilinen şeyler.
Ama federasyon ilk kez bir şey yapmış ve 100 milyarlık borç yüzünden Bozüyük'ten
aldıkları genç oyuncunun lisansı çıkarmak için yaptıkları başvuruyu geri çevirmiş.
İlgili haber Milliyet'te Cemal Ersen imzalı.

Kartal'a Şok Yasak !!!

Beşiktaş’a 100 bin TL için transfer yasağı geldi. Futbol Federasyonu, genç futbolcu Onur’alisans çıkarmak için başvuran siyah-beyazlılara, Manisaspor’a ödenmeyen Uğur İnceman’ın bonservis taksidi yüzünden olumsuz yanıt verdi

Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı ve Ferrari’yi kadrosuna katarken milyonlarca euro harcayan Beşiktaş, sadece 100 bin liralık borcu yüzünden transfer yasağıyla karşılaştı. Şok gelişme, siyah-beyazlı kulübün, Bozüyükspor’dan aldığı genç Onur’a lisans çıkarmak için Futbol Federasyonu’na yaptığı başvurunun, “Futbol ailesine borcunuz var. Transfer yapamazsınız” diye geri çevrilmesiyle ortaya çıktı.
Manisaspor önceki gün federasyona başvurarak geçen yılki Uğur İnceman transferinden dolayı Beşiktaş’ın 100 bin liralık borcunu ödemediğini bildirdi.
Bu paranın siyah-beyazlı kulüpten tahsil edilmesini talep eden Manisaspor, bu şikayetiyle, Beşiktaş’a transfer yasağı gelmesine yol açtı.

Manisaspor’a borcunu unuttuğu belirlenen Beşiktaş’ın böyle bir gerekçeyle yasaklı kulüpler listesine girmesi şaşkınlık yarattı. Siyah-beyazlıların,Ege temsilcisine olan borcunu bugün ödeyerek serbest transfer hakkına kavuşacağı bildirildi.
Federasyon yetkilileri ise olayı doğrularken, “Bu konuda tüm kulüplere eşit davranmak zorundayız. Başka kulüplere, teknik adamlara veya futbolculara borcu olan kulüpler otomatikman transferden yasaklanıyor. Manisaspor’un başvurusu yeni olduğu için Beşiktaş bu kapsama henüz girdi. Önemli bir miktar değil ama, tek kuruş borç dahi olsa, ödenmesi gerekiyor” şeklinde konuştular.

Erzurum'da yanmıştı.
Futbol Federasyonu geçen yıl başlattığı uygulamayla, “futbol ailesine” tek kuruş dahi borcu bulunan kulüplere transfer yasağı getirmişti. 2008-2009 sezonu öncesi Erzurumspor 340 bin liralık borcu nedeniyle ilk hafta maçına çıkamamış ve olay kentte büyük yankı uyandırmıştı.

Federasyona Bravo ama şimdiye kadar nerelerdeydiniz demek lazım.
Hele ki BU KONULARIN PİRİ malum takım gs için niye aynı uygulamayı yapmıyorsunuz ?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Etiketler